Şimdi Ara

hayatım berbat ve ailem için yüküm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaş 24, 21 yıldır böbrek hastasıyım ve 12 yıldır diyalize giriyorum.

Erken yaşta diyaliz yüzünden vücudum da fazla gelişmedi. Kısa boylu (170) ve cılızım (50kg). Asosyal, içine kapanık ve ezik biriyim

Her erkek gibi benim de isteklerim var ama hiçbir kızla konuşamıyorum, büyük ihtimal reddedip dalga geçerler zaten. Bu yüzden istesem dahi hiçbir kizla muhabbetim yok. Benimle konuşan olursa da konuşmayı bir an önce bitirip bloklayıp uzaklaşıyorum.

Pek arkadaşım da yok, çünkü pek ciddiye alınmıyorum. Benimle dalga geçseler eziklikten ses çıkaramıyorum.

En çok üzüldüğüm sey ise ailem. Annem de babam da yaşlı insanlar, 21 yıldır onlara yük oluyorum, doktor doktor, hastane hastane...
    Onlar olmasa ne yapacağım bilmiyorum.

hayatım berbat ve ailem için yüküm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Konularının nedeni belli oldu acıdı

• böbrek nakli olma durumun yok mu hocam o zaman iyileşmez misin ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • highest in the room kullanıcısına yanıt
    Nakil olabilsem şimdiye olurdum zaten. Böbrek bakkalda satılmıyor maalesef.

• Sende sosyal anksiyete var . Yoksa hiç birimiz mükemmel değiliz . Hepimizin kusurları var . Hiç birimizin harika hayatları yok özellikle bu ekonomik koşullarda. Tavsiyem kendine bir hobi bul ve arkadaş edinmeye calis. İnsanları kendinden uzaklastirma muhabbet etmeye çalış .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fotoğraftaki kolunsa çok iyi olum

• doğuştan gelen bir hastalık mı hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ailem fakir olduğu için mutsuzum
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun

• Kas değil fistül o hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5BDC6BBAF -- 27 Şubat 2022; 1:7:22 >
  • Monoman kullanıcısına yanıt
    Doğuştan değil sonradan nükseden birşey ama doğuştan sayılır. 3 yaşındayken başladı.

• eğer genç ve sağlıklı olmasam hiç durmaz intihar ederdim hayata bu kadar sarılmanızı hiç anlamıyorum

• hayat sana pek iyi davranmamış olabilir böbrek konusunda ama sen de kendine pek iyi davranmıyosun. net psikolojik rahatsızlığın var ve düzgün düşünemiyosun. kızı bloklayıp kaçmak ne veya ben eziğim ne demek ?

• Knka fiziksel olarak mevzuyu sakın takma. Bende 171 im. Öyle toplum içinde pek sırıtımiyorum. Göbek falan yok fit duruyorum kurtarıyorum. Kilo konusuda golay la o. 3 ay sağlam diyet yapsan kapatırsin. Zaten 65- 70 olsan kafi. Diğer mevzular ise doğrudur, zor şeyler yaşıyorsun. Ama umudunu kaybetme. Olur ya iyileşirsin inşallah. Annenede babanada yardımın dokunur. Çalışırsin bir şeyler koşturursun. Merak etme onlara yük olmuyorsun. Ulan senden başka neleri var. Yavrularısin. İşleri bu bakacaklar. Şimdi senin çocuğun Allah korusun böyle olsa. Onu yük mü sayardın. Kesinlikle hayır. Onlar seni seviyor merak etme. Yaşın da genç daha. İleride seni güzel bir hayat bekliyor. Biraz sabır hocam, biraz sabır...

• Bu arada benim için gerçek adamlar zor durumda olup güçlü kalmaya çalışanlardır hocam. Kızlar bayılır güçlü karaktere emin ol fiziksel olarak toparlanırsın sonra o zaten dert edeceğin kadar zor değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geceüçteisimbulmakzor -- 27 Şubat 2022; 19:55:1 >
  • Gülüncetipsizolanadam kullanıcısına yanıt
    bgy cocugu

• Ne alaka la

• Gülüncetipsizolanadam kullanıcısına yanıt

Kilosu gayet iyi ben napim 1.83 58?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.