İşkur kayıt belgesi
İşe girecegim onuda istiyorlarda e devletten baktım 2018deki başka bir işe girerkenki var onu mu goturecegim yani? Başkada çıkmıyor zaten bu yeni iş için?
Kızlar niye böyle?
İnstgramdan o kadar dm geliyor bul bir tane saf paralı birini al sana ciddi ilişki. Çoğu ciddi ilişki istiyor ama adam bulamamaktan yakınıyor. Ama bir cafede p1c1n biri birşey ısmarlasin yanına otursun onu kabul ederler. Yahu onuda tanımıyorsun instgramdakinide tanımıyorsun. Hatta instgramdakilerin fotolarindan storylerinden konuşmasından az çok ne olduğunu anlarsın. Valla kız olupta aşk konusunda sıkıntıları olan kızlar çok cahildir evlenip dayak yiyenlerede hiç acimiyorum açıkçası.
RTE ye şu yüzden isinamiyorum
Ülkeyi çok zengin etti 24 yaşındayım evim arabam var bir tane kız bulamiyirum evlenmeyi bırak takilmalik bile kız bulamıyorum tipimde kötü olmadığı halde. Kim AKPyi kotuluyorsa kız bulamadığından dir başka hiçbir kötülüğü yok çünkü. Ülkenin baya baya refah seviyesini arttırdı. Trol konu felan değildir zaten olamazda...
Fox TV Esra ezmeci
Açın bakın Tolga denen şahısın tipine tam bir at hırsızı ve keko parası felanda yoktur zaten. Sokakta görseniz agzinizin suyu akacak kızlar onun için kavga ediyor. Siz hala tip para kendini gelistir felan diye zirlayin durun...
Kızlar neden paralı erkek sevmez?
Evimi Arabami bedelli askerlik yaptığını felan bildikleri an uzaklaşıp kaçıyorlar. Keşke fakir olsaydım hicbirseyim olmasaydı. Trol felan değil gercek...
Fakiride namuslusuda zenginide kahpeside
Eve arabaya paraya bakmiyor. Adamda boy yok kilo var para yok araba yok aşkı var bende isyanımi Yaşar'ın o zaman. Keşke hicbirseyim olmasaydı kaltak ta olsa bir sevgilim olsaydı. Evet yanlış duymadınız 2 milyon vereyim bir kaltak sevgilim olsun ona bile razıyım yaşanmıyor abi intiharı düşünmeye başladım. Tipimde orta sempatik birşey boyumda var üstelik. Ya varya gerçekten bıktım...
Hayat strateji oyunu olmuş sanki
Duyguları açıkça ifade eden biri özellikle sanaldaysa ona direk 50 yaşındaki köydeki cahil dayı gözüyle bakıyorlar. Ama farzetki evlenmek istiyor instgramdan bir kıza yazıyorum evlenmek için aranan kriterlerim var görüşüp tanışalım felan diye görüldü bile atmiyorlar. Ama sorsan bu devir çok zor evlilik hayal oldu kızlar erkek bulamıyor felan fistan. Abi beter olun o zaman ben ne diyeyim? Gayette şen şakrak espritüel biriyim ama açıkça duygularını ifade eden bu ülkede nedense ya sahtekar yada cahil saf konumuna düşüyor itici bir güç oluyor. Takilmalik kız olsun bari diyorum verici kızlara istek msj felan atıyorum ortak arkadaşlarımızda var o kızın üstünden Gecenler ama beni tanımıyor tabikide kız. Onların arabasıda yok kuytu köşede hallediyorlar ben önce story felan atıp arabayı belli edip sonra istek msj atıyom yok abi reddediyorlar. verici kız bile arabaya paraya bakmiyor şunu bir anlayın önce.Tipim giyimim fena değil yahu bir kişi şuraya çıkıp bana biraz hayatı anlatabilir mi? İlla reel hayatta ortak bir payda mi olması lazım kız bulmak için?
Kızların çoğu tipe bakar
Kaç tane parasız arkadaşlarım var kızlar instadan bunlara yazıyor bunlarda basıp geçiyor ciddi ilişki olduklarıda oluyor. Parali arkadaşlarımda var altında mercedesi olan bile var kizsizliktan kafayı yiyorlar benim gibi. Şöyle birşey var tipin iyi değilse paran varsa p1c ve dilli olman lazım öyle ancak bulunur. Ama tipi iyi birinin hicbirsey yapmasına gerek yok 3 5 foto atsın instaya hatta tindere sadece beklesinler. Kızlar bunların hesaplarını bile ödüyor...
Türkiye'de yoksulluk felan yok ak parti adamdır
Evim var arabam var isim var 24 yaşındayım bir tane bile kız yok tipim normal boyum uzun olduğu halde... Ya insanlar aşırı gerizekalı ya da iktidar adam gibi adam başka bir açıklaması yok çünkü...
Acil son ödeme tarihi ile ilgili
Kredi borcum 11 05 2022 odemesswm kart kapanacak şimdi yarın ayın 11 i yarın gece 12ye kadar mı zamanım var yoksa bu gece 12yebkadar mi?
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 613
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 36.297 (Bu ay: 603)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 291 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic