Şimdi Ara

hayat kadinlarına gitmek.....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
2.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 29 yaşında bekarım her ay düzenli olarak esort bayanlarla birlikte oluyorum bu bende alışkanlık oldu artık her gittiğimde 2-3 kez kalıyoruz böyle bir yaşam tarzı ilerde başıma bela açar mı ? evlendiğimde bir sorun olur mu?birde benim gibi düşünen yada benim gibi alışkanlığı olanlar var mı?

biliyorum forum yaşı çok düşük saçma sağan şeyler yazanlarda olacaktır sizlerinde fikirlerini almak istedim.....
  • 19 yaşındayım öncelikle belirteyim. İleride evlendiğinde sorun olabilir, vicdanen pişmanlık yaşayabilirsin. Eşini çok seversin ve dersin içinden keşke gitmeseydim vb. Ve hep aynı kişilerle beraber oluyorsan bilgi paylaşımında bulunma medyadan uzak dur. Önemli bir yerdeysen şantajdır vb. olabilir.
  • ciddi dusundugun bir arkadasin oldugunda bunu mutlaka sorar. genelde cok merak ediyorlar bu konuyu, Durustlukle evet cevabini hos karsilayanina rastlamadim. Bayan bir sure sonra benden de sogur mu diye dusunuyor hakli olarak.

Yasimiz ayni sayilir birden kesme ama ciddi anlamda azalt ve ciddi birini bulup evlenmeye bak.
  • Cinsel hastalık ve mafyavari ilişkilerin içinde kalman açısından olumsuz olabilir. Bir de zamanla kadınlara değer vermeme riski var. Düzenli cinsel ilişki yaşayacağın bir sevgili bul bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alışkanlık haline geldiyse ileri de yani evlenince mutlaka problemler yaşarsın. hatta evli kalma süren çok kısa olur. eğer kendi kendime bunu aşamam diyorsanız benden size tavsiye bir psikolog'tan yardım almanızdır.

işin dini boyutuna hiç girmiyorum bile.
  • hastalık haricinde sorun olmaz.. hatta yap ki ilerde evlendiginde keske demezsin.. tecrube etmis olman guzel..
    not: senden buyugum..
  • Kız arkadaş bulamıyor musun? Parayla cinsel ilişki yaşamak acizliktir,iğrençliktir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Erken evlenen erkek vs kızlar
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

Kız arkadaş bulamıyor musun? Parayla cinsel ilişki yaşamak acizliktir,iğrençliktir.

adam kizla ugrasmak istemiyor belki.
    neden acizlik olsun ki.ver dedimi veren git dedimi giden kiz olsa herhalde salak degil para versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: MD.Murat

quote:

Kız arkadaş bulamıyor musun? Parayla cinsel ilişki yaşamak acizliktir,iğrençliktir.

neden acizlik olsun ki.ver dedimi veren git dedimi giden kiz olsa herhalde salak degil para versin.

benim görüşüm bu.ihtiyacı varsa gece kulübüne gitsin bir şekilde hatun bulur ancak hayat kadınıyla birlikte olmak...bu tür erkeklerin ekranıma konan sinek kadar değeri yok gözümde.
  • Neresinden tutarsan tut elinde kaliyor yaptigin isin.
    İnsan gibi evlenmek varken...

Bence vazgecip kendine es aramalisin.İlerde psikolojik cokuntuye ugratabilir bu durum seni.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MD.Murat

quote:

benim görüşüm bu.ihtiyacı varsa gece kulübüne gitsin bir şekilde hatun bulur ancak hayat kadınıyla birlikte olmak...bu tür erkeklerin ekranıma konan sinek kadar değeri yok gözümde.

senin gorusun bu olabilir.bu da senin sebeplerini bilmedigin takintilarin oldugu anlamina gelir.

adam gidip kiza yavsamak vs. istemiyordur.
    gece klubune gidip kiz avlayacak zamani yoktur.
    parasini verip cinselligi almak daha kolay geliyordur.
    vs.vs.

evlenmek varken diyenlere; hepten sacmalik bu soylediginiz.evlenmekle bu ayni sey degil.eger evlenmeyi cinsellik olarak goruyorsaniz sizin evlenmeniz toplumun yararina degil.hemen bir ruh sagligi uzmanina gorunun.

• Çok pişmanlık duyarsın, şimdiden bırak bence.. Ha şunu söylemeden geçemeyeceğim, evleneceğin kişiyi "el değmemiş" istiyorum deme hakkın yok bil istedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkalimetal

merhaba arkadaşlar 29 yaşında bekarım her ay düzenli olarak esort bayanlarla birlikte oluyorum bu bende alışkanlık oldu artık her gittiğimde 2-3 kez kalıyoruz böyle bir yaşam tarzı ilerde başıma bela açar mı ? evlendiğimde bir sorun olur mu?birde benim gibi düşünen yada benim gibi alışkanlığı olanlar var mı?

biliyorum forum yaşı çok düşük saçma sağan şeyler yazanlarda olacaktır sizlerinde fikirlerini almak istedim.....

Cinsel ilişkide kondom kullanıldığı halde geçen birçok hastalık vardır. Örneğin Genital harpes diye bir hastalık var bunu kapanlar 10 yıl bile farkedemediği olur bence bunu hemen kesip bir hastaneye gidip test yaptırmalısın...

Yapilan bir arastirmaya gore hayat kadinlarinin %60'inda hsv2 denen genital herpes hastaligina sebep olan virus bulunmaktadir. bu hastaligi bir kere kaptiniz mi omur boyu artik bununlasiniz. omur boyu agri, sizi ve yanmaya hazir olun, genital bolgenizde. hpv zaten fahiselerin hepsinde var denebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

gelmiş forumun playboyu

ilerde eşine değer vermezsin şuan her çiçekten bal alır moddasın yarın 1 çiçeğe sahip olunca canın çok yanar

yol yakınken dön diyeceğim alışmış kudurmuştan beterdir, işin zor kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

quote:

gelmiş forumun playboyu

ilerde eşine değer vermezsin şuan her çiçekten bal alır moddasın yarın 1 çiçeğe sahip olunca canın çok yanar

kızların kaprisleriyle kim uğraşacak kardeşim kız bildiğin motor biliyorum ama bize gelince namuslu moda geçiyorlar.....gece kulubüne git diyen arkadaş gece kulüplerindeki kadınlarda seni bekliyor gelsinde birlikte yatalım diye değil mi?

dini yönden yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım ama evlenecek adam gibi adam kız yok ki cinsellikte ihtiyaç ama azaltmak gerekli ve azaltacam hatta bir daha gitmeyecem.ilerde evlendiğimde heyacanı kalmayacak yoksa.....sırf cinsellik için evlenilmez evlenmek hayatı düzene sokmaktır.cinsellik için evlenenlerde ne sevgi ne saygı olr ki uzun sürmez evlilikleri ....

biliyorum ki bu forumda benim durumumda olan birçok arkadaş vardır......
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

quote:

gelmiş forumun playboyu

doğru kişiyi alıntıladığına emin misin? ben ne "playboy" olduğumu söyledim ne de o anlama gelecek bir şey.sadece sürekli olarak hayat kadınlarıyla ilişkiye giren birisine tepkimi dile getirdim..ha sen fahişelerle ilişkiye girmeyi kız arkadaşla girmeye göre daha caiz görüyorsan o senin kendi problemin.
  • Kesinlikle acizlik olduğuna katılıyorum, yahu bu olay sevginin vucütla dışavurumudur. Kadın gibi bir varlığı nasıl olurda bu kadar değersizleştirirsiniz . Gidin birine bağlı kalın demiyorum fakat en azından para karşılığında yapmayın. Yoksa azından, çoğundan, farklısından hiçbir zarar gelmez.
  • quote:

kız arkadaş = seks mi? hangi ülkede yaşıyoruz hocam? kaç kız sevgili olup da sana yatağını açar?

illa dini açıdan değil, bu ülkenin belli bi geleneği olduğu için dini hassasiyeti bile olmadığı halde evlenmeden bana dokunmak yasak diyen çok kız var (eleştirmek için demiyorum) ne ilişkiler var yıllarını veriyorsun elin boş salak salak bakıp kalıyorsun. bi arkadaşım 6 yıl aşık olduğu kızın peşinden koştu kaprisini çekti, kız hiç vermedi ve sonunda da tribi tavan yapınca daha fazla dayanamadı ayrıldılar.

evlilik dışı ilişkiyi sunduğum falan yok ama siz de öyle bir yazmış sınız ki sanki sevgilisi olan herkes her geceponpiș :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 7 Mayıs 2014; 20:30:28 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Karıya giden adamın bakire kız alma hakkı yoktur bence.İlişki yaşamamış birini istiyorsan ilişki yaşamayacaksın namus sadece bayanlarda bulunan bir olgu değil.Buda benim düşüncem.
  • Bence şu devir de kimse o kadar masum değil. Neler var hayatta ki bunu bizzat görüp yaşıyoruz. Senin duruma gelince, şöyle bişe biliyorum ne kadar doğru tartışılır tabi ama. Sen neler yapıp yaşadıysan karşına aynı durumları yaşamış biriyle evleniyorsun. Evlendikten sonra kendini dizginleyebilirsen güzel lakin yarın bir gün eşinden de sıkılma durumun olabilir ve aldatabilirsin. Bağımlı olmamaya çalış çünkü sonu yok ve ömür geçiyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.