Bildirim
hard diski garantiye gönderdim yardım!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
büyük olasılık aynen geri gönderirler diyorum. -
Bios HDD önceliği sorunu olmadığından emin siniz değil mi?
Kullanıcı hatası derlerse Tüketici hakkı diye bir şey var. Nasıl olacak kasada duran şeye yanlış kullanım. İnşallah göndermeden önce foto çektin. Yoksa serviste başına bir iş gelirse seni suçlarlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: DigitalWorld
Kullanıcı hatası derlerse Tüketici hakkı diye bir şey var. Nasıl olacak kasada duran şeye yanlış kullanım. İnşallah göndermeden önce foto çektin. Yoksa serviste başına bir iş gelirse seni suçlarlar.
bios anakart vs bir sorun yokta ben kasayı bile oynatmadan 1 senelik hdd yav nasil bozuldu -
quote:
Kullanıcı hatası derlerse Tüketici hakkı diye bir şey var. Nasıl olacak kasada duran şeye yanlış kullanım. İnşallah göndermeden önce foto çektin. Yoksa serviste başına bir iş gelirse seni suçlarlar.
Bios pilini bile yeni almıştım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE727383A -- 9 Şubat 2012; 12:12:44 > -
quote:
Orijinalden alıntı: KarpuzAbi
quote:
Bios tan kastım şudur.
Anakartta disk önceliği diye bir şey vardır. Sistem diskini ilk sıraya almaz isen görmez HDD yi açılışta.
Format sırasında diski görmez oldu diyince ben de bios sen USB bellek falan bağladı isen onu ilk sıraya otomatik almış olabilir diye dedim. Bazı bios sürümlerinde benzer hatalar olabiliyor.
-
quote:
quote:
quote:
Bios tan kastım şudur.
Anakartta disk önceliği diye bir şey vardır. Sistem diskini ilk sıraya almaz isen görmez HDD yi açılışta.
Format sırasında diski görmez oldu diyince ben de bios sen USB bellek falan bağladı isen onu ilk sıraya otomatik almış olabilir diye dedim. Bazı bios sürümlerinde benzer hatalar olabiliyor.
biliyorum onlar ayarlı zaten floppyde açılışta
-
bende seagate 500 gb hdd vardı, içinde bir tane bad sector vardı, başka hiç bir sorunu yoktu, garantiye gönderdim değişim oldu, sizin disk hiç çalışmıyor, rahat olun garanti değişim yapacaktır.... -
içime su serptiniz teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Bu arada diskin markası nedir? -
quote:
Taiwan'daki seli bahane ederek para iadesi için ısrarcı olabilirler. -
Sanırsam hdd kafa atmış kesinlikle yenisiyle değiştiriceklerdir bendede 750 gb seagate vardı kafa attı ve yenisiyle değişim oldu ama oda 1 yıl sonra kafa atmaya başladı hala kullanıyorum arada gidip geliyor. Bu arada hdd yeni falanmıydı çünkü belki senin psu dan falan kaynaklanan bir problem varsa yeniside kafa atabilir buna dikkat et. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kef14
quote:
Bu arada diskin markası nedir?
samsung -
hala gelmedi -
ürünü garantiye göndereli ne kadar oldu ki?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X