Bildirim
Harici Hard Disk Aldım Yardım ilk kurulum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Biçimlendirme falan yapacak mıyım içerisindekilerin silinmesi için vs ? _____________________________ -
kurulum dosyaları çok ta gerekli olmayan yazılımlar. usbden takınca disk açıldıysa kullanmaya başlayabilirsiniz.
bende de seagate var içinde de backup klasörü. arasıra backup yapıyor bende arasıra siliyorum._____________________________ Dovageris, axio ozendas, menti ozendas, killoni pilos loevaley tonio ozenadas ! Ineyneo trikatas, orney loue torle prijadas! -
Hocam peki ileride diski biçimlendirirsem bu dosyalar kaybolur mu içinden _____________________________ -
o dosyalar büyük ihtimalle samsungun kendi sitesinde vardır bir yerlerde. arzu ederseniz o dosyaların bir kopyasını alın bilgisayarınızda bir yere, içiniz rahat olsun. _____________________________ Dovageris, axio ozendas, menti ozendas, killoni pilos loevaley tonio ozenadas ! Ineyneo trikatas, orney loue torle prijadas! -
Teşekkür ederim hocam _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı