Şimdi Ara

Yeni Samsung Laptop HDD Hatası // BIOS aktif etme // Format esnasında HDD erişememe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dün sabah elime gelmiş olan yeni aldığım "Samsung R580-JS02TR Intel Core i5 520M 2.4GHZ 4GB 320GB 15.6" Taşınabilir Bilgisayar" başlığındaki bilgisayara xp kurmak için Morning XP dvdsini taktım
    ancak ilginç bir şekilde yavaş ilerleyen kurulum ekranı harddisk'i bölümlere ayırdığım
    biçimlendirdiğimiz xp format ekranında "305243 MB disk 0 at Id 0 on bus 0 on atapi (Kur, bu diske erişemiyor.) yazısını gösterdi;

Bende sata driverlarının entregre edilmemiş olduğunu varsayarak
    sata driverları entegre edilmiş bir Perfect XP sürümü buldum yani son sürümünü taktım o ekrana geldim yine aynı sonu.

Yine sata driverlarının yüklü olmadığını Vista kurulumu yapıp kurtulmayı düşündüm
    o zamanda Harddiske Biostan erişim(boot ile ilgili ingilizce şeyler vardı tam hatırlamıyorum) açık olmayabilir tarzında bir uyarı geldi.

Sizce sorun nedir nasıl çözebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokaykarakayali -- 8 Eylül 2010; 20:08:10 >

• Partition magic ile de denedim olmuyor.
    En ufak bir fikriniz varsa deneyeyim çünkü çıldırmak üzereyim.
  • sorun güncel...
  • bende de dell inspirion 1525 war 2 gündür format için uğraşıorum olmuyor..
    yukarıda yazılan bütün hataları veriyor üstüne bide aşağıdaki hayayı werior..
    hdd görmesine rağmen windows yükleme ölçülerini karşılamayan bir sistem birimi bulunamıyor yazıor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.