Şimdi Ara

Hard disk ile ilgili bir sorum var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • D diskine kayıtlı oyunlara mesela tıklıyorum,tabi herzaman olmuyor. Mesela call of duty'nin son oyununu yüklemiştim geçen ay ve ara ara girip oynarım. Oyun ikonuna bastığımda 2 sn boyunca vınnn sesi çıkarıp sonra oyun açılıyorsa bu bir sorun olduğunu gösterir mi ?

bende bu gibi durumlarda bazen psu dan benzer bir ses gelir hep.. sorun olacağını sanmıyorum..

Orijinalden alıntı: awallabilla

fikir yürütmek açısından akla şu geliyor.. oyunun kurulu bulunduğu hdd hazırda bekler konumda iken oyunu çalıştırdığınızda hdd nin sesini belki duyarsınız yada psu nun..

bende bu gibi durumlarda bazen psu dan benzer bir ses gelir hep.. sorun olacağını sanmıyorum..

Daha senesini yeni doldurdu zaten. 7/24 oyun oynayan birisi de değilim ama gün içinde çok fazla çalışıyor neredeyse bütün gün kapanmıyor

Teşekkürler...

bahsettiğiniz ses gayet normal sorun olacağını sanmıyorum.. belki yeni çıkan psu larda bu sorunu halletmişlerdir..

Orijinalden alıntı: awallabilla

rica ederim..

bahsettiğiniz ses gayet normal sorun olacağını sanmıyorum.. belki yeni çıkan psu larda bu sorunu halletmişlerdir..

Peki bu sesi azaltmanın bir yolu yok mu ? Far cry 4 yükledim ve açtığım zaman rahatsız edici düzeyde vınnnnnnnnnn diye ses geliyor kasadan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.