Şimdi Ara

Silinmeyen dosyaları silmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni öğrendim ben de, belki bilmeyen vardır diye yazayım dedim. Belki birçoğunuz biliyorsunuzdur fakat bilmeyen de vardır.

• Çalıştır'dan "cmd" yazılır
    • Görev çubuğuna sağ tıklatılarak Task Manager açılır, İşlemler tabına gelinir.
    • Explorer.exe seçilir, Görevi Sonlandır denilir. (bu sırada da cmd açıktır)
    • Explorer.exe kapatıldığı için her şey kapalı olacaktır. İşlemler penceresi simge durumuna küçültülür.
    • cmd'de istenen dosya "del dosyaadi" komutuyla silinir. Daha sonra ise explorer.exe yazılır ve explorer.exe nin yeniden çalışması sağlanır. Herşey eski yerine gelir.
    • Dosya silinmiştir.

Kaynak:http://www.iamnotageek.com/a/37-p1.php

• tesekkurler dosstum
  • benim kapattığım programları bilgsyr silmek istediğimde hala çalıştığı için silinemiyor diye tutturuyor..
    buna da işe yararmı acaba...
    ama hiç sanmam...

neyse benim sorunuma göre değil...
    yinede teşekkürler..
  • hocam süpersin
  • ya beyler tam bu konu hakkında yardım için forumu açmıştım karşımda buldum bu threadi:)

bisi daa sorucam cmd de win platformunda dosya adı xxx xx ise cmd de nasıl giricez dosya adını yani aradaki bosluk noolcak?
  • dosyanın bulunduğu dizine git

del xx xx xx şeklinde silinecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firaz -- 3 Haziran 2005, 3:44:32 >
  • abi silinemeyen dosyaları güvenli kipte silerim ben hep..şimdiye kadar affetmedi ama ne kadar çok yol bilirsek o kadar az sıkışırız.. bunu da hemen not alıyorum biyerlere..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 dosyaları siliyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benden de başka bi yol :silinmeyen dosyayı sil diyoruz gelen silinemiyor uyarısına tamam dedikten sonra kes diyip baska bi dizine yapıştırıyoruz yapıştırmasada önemli diil pc yi açıp kapattıktan sonra elveda...
  • güzel bi bilgi,sağolasınız
  • Çok Sağolun Albayım İşime Yaradı valla
  • Hiç bi dosya fazla dayanamadı bana ama lazım olacaktır teşekkür ederim..
  • saol
  • notice for me
  • guzel bir yol. iyi fikir
  • busayede 2 zararlı dosyayı silebildim..

ya klasörler?? öylebi bela klasörüm varki bununla bile silemedim.. öyle bi klasör yok dio
  • valla ben fscleaner diye tam adını bilemediğim diğer pc de bulunan bi proğram kullanıyorum..alamnlar ypamış silinmeyen dosyayı seçiyorum kesin siliniyor silinmezse bir sonraki sistem açılışında mutlka siliniyor dosya..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.