Şimdi Ara

Orjinal Mail ile ilgili sorularım var.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
89
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hesabımın orjinal mailini biliyorum fakat erişim sağlayamıyorum kısacası bir arkadaştan forumdan almıştım sağolsun orjinal maili verdi ama yabancı bir mail ile verdi hesapta ilk etapta telefon numarası olduğu için doğrulama kodu istiyordu rica ettim kaldırabilirmisn dedim ben kaldıramadım çünkü daha sonra hesaptan kaldırdı fakat ben hala erişim sağlayamıyorum steam supporta mesaj atıp orjinal mailini değiştirme gibi yada yeniden düzenleme gibi bir imkan var mı?Bugüne kadar aldığım faturalar bütün yaptığım ödemelerin dekontoları bulunmakta.Hesabı guarda ben soktum pazarı 1 aylık koruma amacıyla banlıydı ilk açılıştıa bunların hepsini detaylandırıp iyice bir mail atsam sizce böyle bir imkan olabilir mi?Teşekkürler şimdiden yanıtlarınız için.

ONE LOVE BOB
      • Steami bilmiyorum ama benzer bir durumu Clash of Clans için yapmıştım. Ticket atıp mailimi şuan ulaşamadığım başka bir telefona kaydettiğimi oyun hesabımın başkası tarafından çalınmasından endişelendiğimi söylemiştim. Ertesi gün hesabıma ait bir kaç soru sordular. köyün adı, leveli, klan ismi vs.. birde yaptığım ödemelere ait google play fatura örneklerini. hepsini yazıp gönderdim. Sonrasında yeni bir mail adresi istediler gönderdim. O maile taşıdılar. Böyle bir şey yapabilirsin.
        Sistemim: AMD Ryzen 5 1600 3.60GHz/3.40GHz 12MB | Asus ROG STRIX B350-F GAMING DDR4 | ASUS GTX770 2GB 256 BIT | Corsair 16 GB 3000 Mhz DDR4 | 250GB Samsung 850 Evo SSD | COOLER MASTER HAF-922 RED | COUGAR 700W 80 Bronze | BenQ 24" XL2411Z 144Hz 1ms
      • quote:

Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

Steami bilmiyorum ama benzer bir durumu Clash of Clans için yapmıştım. Ticket atıp mailimi şuan ulaşamadığım başka bir telefona kaydettiğimi oyun hesabımın başkası tarafından çalınmasından endişelendiğimi söylemiştim. Ertesi gün hesabıma ait bir kaç soru sordular. köyün adı, leveli, klan ismi vs.. birde yaptığım ödemelere ait google play fatura örneklerini. hepsini yazıp gönderdim. Sonrasında yeni bir mail adresi istediler gönderdim. O maile taşıdılar. Böyle bir şey yapabilirsin.

Çok teşekkür ederim hocam bilgilendirdiğiniz için şansımı denemiş olurum hiç değilse.
        • ayrıca belirtmekte fayda var ticket açınca cevap gelmesi biraz sürebilir, tek mesajda olabildiğince açık ve net olun. Art arda mesaj atıp flood yapınca support gelen mesajları yok saymaya başlayabiliyor.

Orijinalden alıntı: kayganz

ayrıca belirtmekte fayda var ticket açınca cevap gelmesi biraz sürebilir, tek mesajda olabildiğince açık ve net olun. Art arda mesaj atıp flood yapınca support gelen mesajları yok saymaya başlayabiliyor.

HuRGeNeR@L adlı arkadaş sağolsun belirtti onu.Beklemekte problem olmaz ama önemli olan güvenliğini sağlayabilmem.Teşekkürler tekrardan.

Sayfa: 1
          - x
          Bildirim
          mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.