Şimdi Ara

harbiden olmazmı (ders çalışma hk)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • hayatımda ilk defa dershaneye yazıldım. mezunum. sayısal seçtim sözelim orta derece olduğundan. klasik meslek liseli laflarına girmeyeceğim. bu saaten sonra cokmu zor arkadaşlar? dershaneye gidiyorum yapamazsın cevredekiler yapamazsın diyor. Korkuyorum. Haftada 4 gün dershane oluyor. sabah 10 dan öğle 1 e kadar ders sonrasında 6'ya kadar soru çözme var yapamadığını hocaya soruyorsun. Dershane yeni başladı sayılır yazın 1 hafta hızlandırılmış kurs vardı bugünde deneme. sayısal işaretledim ama yapabildiğim soru sayısı 6 tane matematik.

Çok şartlandım hedefe odaklandım kafamda programı hazırladım, aksam 6 ya kadar dershanede kalacağım. Günde ders harici 4-5 saat ders calısacağım. Dershane olmadığı sürelerde çok daha artacak.

Hedefim ham olarak en düşük 225 en yüksek 290 yapsak (mf4). sizce çokmu zor bu çalışma şartına?

Oynadığım hiç bir oyun yok, sadece facebook var oda vakit geçirmek içindi kapadım, dh de takılıyorum tek oda sıkıyor. Zaten FEM e yazıldığımda kız olayı filanda yok. Kısaca beni etkileyen tek şey "yapamama korkusu"

• Hocam bence hedefiniz çok düşük. Bende meslek liseli mezunum sizi çok iyi anlıyorum. Ancak ilk önce kendiniz inanmalısınız. Çevrenizdekilere kulak asmayın onlar futbol yorumcuları gibidirler maça göre konuşurlar. Sen geçen sene ki maçı kaybettin ama bu sene ki maçı kazanıcaksın inşallah. Kazandığın gibi çevrendekiler seni nasıl göklere çıkarıyolar görüceksin.

Özetle ilk önce ham puan hedefinizi yüksek tutunuz bence. inanmak başarıya giden en iyi yol bence.

Kendinize güvenin,iyi çalışmalar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence yaparsınızda olayın kökünden başlamasınız. 4. 5. Sınıftan itibaren malesef gelmeniz gerekir. Çünkü 40 soru matematikten 5 i çok kolay soru. Bu 5 soruyu kesin yapmanız gerekiyor yani.bana sorarsan 6 7 8 kitaplarından çalış ilk başta. Her sorudan 10 soru banko yaparsın bu bilgiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ignisfatuus -- 29 Eylül 2015; 18:52:41 >
  • Kendini üniversiteye şartlama. Kpss de mantıklı bi seçenek olabilir. Fen lisesi mezunuyum ve 2012'de sayısalda 6000 sıralamam vardı. Bi sebepten dolayı bölüm değiştirmem gerek ve çok fazla araştırma yapıyorum bu ara. Ortaöğretim kpss'den atanmayı bile düşünüyorum araştırmalarımdan ötürü.

Orijinalden alıntı: brktmr

Kendini üniversiteye şartlama. Kpss de mantıklı bi seçenek olabilir. Fen lisesi mezunuyum ve 2012'de sayısalda 6000 sıralamam vardı. Bi sebepten dolayı bölüm değiştirmem gerek ve çok fazla araştırma yapıyorum bu ara. Ortaöğretim kpss'den atanmayı bile düşünüyorum araştırmalarımdan ötürü.

maalesef. babam çok istiyordu 2 yıllık gitmemi. yapacağımıda inanmıyor bu sene. 1 şansım var iyi değerlendirmeliyim. yoksa 2 yıllık okuyup, askere sonra ölene kadar ne olacağımız belli değil.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.