Bildirim
10.sınıf ortalama yetiyor ama dil ve anlatım 1 sınıfta kalınır mı ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
2 yıl önce sınıf arkadaşım da aynı senin durumundaydı sanırım yazın sınava girmişti. Yazın geçersin sınavlara girip. Tabi kurallar değişmediyse. Rehbercine sor. -
Dil ve Anlatım dan nasıl bir aldın aga ya.En kolay derslerde biri.Yinede ikinci dönem düzeltirsinquote:
Orijinalden alıntı: ismailovic
2 yıl önce sınıf arkadaşım da aynı senin durumundaydı sanırım yazın sınava girmişti. Yazın geçersin sınavlara girip. Tabi kurallar değişmediyse. Rehbercine sor. -
quote:
2 yıl önce sınıf arkadaşım da aynı senin durumundaydı sanırım yazın sınava girmişti. Yazın geçersin sınavlara girip. Tabi kurallar değişmediyse. Rehbercine sor.
benim merak ettiğim ortalama yettiği halde dil anlatım baraj ders olduğu için direk sınıftamı kalınır yoksa dil anlatımdan sorumlumu geçilir ? -
quote:
Orijinalden alıntı: xrebelliousx
quote:
2 yıl önce sınıf arkadaşım da aynı senin durumundaydı sanırım yazın sınava girmişti. Yazın geçersin sınavlara girip. Tabi kurallar değişmediyse. Rehbercine sor.
benim merak ettiğim ortalama yettiği halde dil anlatım baraj ders olduğu için direk sınıftamı kalınır yoksa dil anlatımdan sorumlumu geçilir ?
o dersi vermek zorundasın diye biliyorum. Yazın verdin verdin veremedin 1 yıl fazladan okursun. -
quote:
quote:
quote:
benim merak ettiğim ortalama yettiği halde dil anlatım baraj ders olduğu için direk sınıftamı kalınır yoksa dil anlatımdan sorumlumu geçilir ?
o dersi vermek zorundasın diye biliyorum. Yazın verdin verdin veremedin 1 yıl fazladan okursun.
1 yıl sınıfta kaldım zaten benim sorduğum ortalama yetiyo ama dil anlatım zayıf olursa eğer direk sınıfta kalınırmı yazın sınava girmesem ? yoksa sorumlumu geçerim sınıfı ?
-
yılın bu zamanlarında bu ne konusu boyle ?quote:
Orijinalden alıntı: Darkmavyquote:
quote:
quote:
o dersi vermek zorundasın diye biliyorum. Yazın verdin verdin veremedin 1 yıl fazladan okursun.
1 yıl sınıfta kaldım zaten benim sorduğum ortalama yetiyo ama dil anlatım zayıf olursa eğer direk sınıfta kalınırmı yazın sınava girmesem ? yoksa sorumlumu geçerim sınıfı ?
Alıntıları Göster
-
direk kalırsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: FeradOsman
direk kalırsın
emin misin hocam kesin mi ? bazı yerlerde okudum dil anlatım baraj ders olduğu için direk kalmazsın ama dil anlatımdan sorumlu geçersin deniliyor ortalama yetiyorsa.?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkmavy -- 22 Şubat 2013; 17:37:27 > -
quote:
direk kalırsın
direkt -
sınıfda kalmazsın geçersin sınıfı ama okul bitene kadar o dersi vermen lazımquote:
Orijinalden alıntı: Darkmavyquote:
direk kalırsın
emin misin hocam kesin mi ? bazı yerlerde okudum dil anlatım baraj ders olduğu için direk kalmazsın ama dil anlatımdan sorumlu geçersin deniliyor ortalama yetiyorsa.?
Alıntıları Göster -
Herkes sallamış yinequote:
Orijinalden alıntı: ln21quote:
direk kalırsın
direkt
Alıntıları GösterKorkma dostum birşey olmaz.Ortalaman yetse dahi,dil ve anlatım dersin zayıf gelirse,dil anlatımdan sorumluluk sınavına girmelisin.Eğer veremezsen birşey olmuyor,sınıfı geçiyorsun ama alttan dersin kalmış oluyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: Puyol Doğru Yol Değil
sınıfda kalmazsın geçersin sınıfı ama okul bitene kadar o dersi vermen lazım
Yanlış yönlendirme yapmayın.
http://mebk12.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/03/18/973059/dosyalar/2012_11/21114354_odul_ve_disiplin_yonetmeligi.pdf
NOT:DİL VE ANLATIM dersi baraj dersidir.Bu dersten başarısız olması durumunda ORTALAMA İLE SINIF
geçilemez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
geçersin ama liseyi bitirene kadar vermen gerekiyor sene sonuna kadar verebilirsen verirsin veremezsen senede 3 kez sınavı olur onlara girersin,quote:
Orijinalden alıntı: Muco
Herkes sallamış yineKorkma dostum birşey olmaz.Ortalaman yetse dahi,dil ve anlatım dersin zayıf gelirse,dil anlatımdan sorumluluk sınavına girmelisin.Eğer veremezsen birşey olmuyor,sınıfı geçiyorsun ama alttan dersin kalmış oluyor
Alıntıları Göster
quote:
FeradOsman
dostum bu durumda çok arkadaşım var kalmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ne Veriyim Abime -- 22 Şubat 2013; 17:48:29 >
-
bu nasıl birşey ya herkes farklı birşey diyor doğrusu nedir bu konununquote:
Orijinalden alıntı: Ne Veriyim Abime
geçersin ama liseyi bitirene kadar vermen gerekiyor sene sonuna kadar verebilirsen verirsin veremezsen senede 3 kez sınavı olur onlara girersin,
quote:
FeradOsman
dostum bu durumda çok arkadaşım var kalmaz
Alıntıları Göster
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Puyol Doğru Yol Değil
sınıfda kalmazsın geçersin sınıfı ama okul bitene kadar o dersi vermen lazım
Yanlış yönlendirme yapmayın.
http://mebk12.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/03/18/973059/dosyalar/2012_11/21114354_odul_ve_disiplin_yonetmeligi.pdf
NOT:DİL VE ANLATIM dersi baraj dersidir.Bu dersten başarısız olması durumunda ORTALAMA İLE SINIF
geçilemez.
özür dilerim yanlıs biliyormusum
-
Okuldan okula değişken bir durum gibi gözüküyor. Ama yönetmelikte yazan da ortada.
sen simdi buna guvenip salcaksan hiç okuma bence. Bu arada bildigim kadarıyla dil anlatım 1 olursa direkt kalırsın.
Güncelquote:
Orijinalden alıntı: tkblack
sen simdi buna guvenip salcaksan hiç okuma bence. Bu arada bildigim kadarıyla dil anlatım 1 olursa direkt kalırsın. -
sorumlu geçersinquote:
Orijinalden alıntı: Darkmavy
Güncel
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- relpax 40 mg kullanıcı yorumları
- devlet hastanesinde kan tahlili nasıl yaptırılır
- pull and bear konya
- süleymancık kertenkele
- 17 yaşında sakal nasıl çıkar
- blackberry kurucusu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X