Şimdi Ara

Yok mu bu 2.sınıf cengavere staj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet bugün 2 kurumsal yerden ret yedikten sonra oturup bunu düşündük, sene başında "ooo amazon Romanyada ilan açmış hadi başvuralım" derken bu dönemin başında neyse kurumsallardan/savunmadan buluruz dedik, bugünden sonra bu iş de yatınca artık şirket skalasını değiştirmeye başladım, hemen bugün form isteyenlere form, mail isteyenlere pazartesi gönderilecek şekilde Teknokentlerden bulduğum - nispeten daha az bilinen - şirketlere başvuru yapacağım.

İnşallah buralardan erken bir dönüş olur olumlu olarak, çünkü 2 aydır bekliyorum sıkıldım artık. Öte yandan duyduğum kadarıyla Hacettepede 3 4 olup ortalamaları 3ün üstünde olan baya bir kişi savunmadan kabul almış, yani buradan anladığım ne yaparsan yap ne kadar özel etkinliklere katılırsan katıl, 2 isen baştan gidiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 8 Mayıs 2025; 22:55:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• kanka gir bi start-up'a yap alt tarafı 20 gün zaten. çok takılacak mevzu değil. ben 2. sınıf stajını naylon yapmayı düşünüyorum. 3. sınıf stajını aselsan'da falan yaparsın muhtemelen.

• Ben 30 gün yapmayı düşünüyordum, zorunlu staj belgeyi ona göre imzaladım startuplar bakalım bizi alacak mı, ben genelde linkedlnde takipçi sayısını referans alıyorum, 10k+ olanlar %99 3 4 alıyor, onlar olmayınca Teknokentlerde öne çıkan şirketlere mail attım dönen bile olmadı, şimdi diğerlerini deneyecem

Muhtemelen bu yaklaşım çok doğru değil ama fifa paketi de değil ki bu başvurduğun şirketin yanında girme ihtimalin yazsın :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 25 Nisan 2025; 21:43:52 >
  • commencis denen elemanlar'a 1 KERE başvurdum. 5 günde 3 kez RED attılar. camdan atlayacam bir daha red atarlarsa.

• EistroY661 E kullanıcısına yanıt
    Adamlar üstüne basa basa anlatmak istiyorlar demek ki

• EistroY661 E kullanıcısına yanıt

:D

• Büyükleri boşverin. <50, <100 çalışanlı şirketlerde gayet iyi bir staj mümkün. Büyüklerin ismi CVde havalı, o var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala ders çalışan var mı ya ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bugün ato'da fuar varmış, baya güzeldi birkaç yeni şirket de gördüm inşallah onlardan bir şey çıkar

Fuar ortamını ve teknolojileri görünce dedim ki, ben bu ülkeye katkı sağlarım arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 27 Nisan 2025; 12:48:28 >
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt
    leopard gitme baba burdayız

• stevengrant kullanıcısına yanıt

• Up

• O stajı bulacaksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazen gerçekten sadece sabırla beklemek gerekirmiş..

• Leopard76 kullanıcısına yanıt

kabul mu aldın 

• stajı bırak kız bul.

• Nphexy N kullanıcısına yanıt
    Daha resmiyete dökülmedi ama sayılır, bir aksilik çıkmazsa yani

• ya bende 2 yim hala bulamadım deliricem

• ScrewThisLife S kullanıcısına yanıt

koskoca bilkent ctis öğrencisi nasıl staj bulamaz

• ScrewThisLife S kullanıcısına yanıt
    Maillere dönmüyorlar mı hocam, şehirdeki tüm teknokentlerin sayfalarını açıp oradaki şirketlere gönderin diyecem de zaten yapmışsınızdır büyük ihtimal.

Doğrudan linkedln üzerinden yazmakta da fayda var

• yok maille çok az başvurdum, hep ilanalrdan falan başvurdum sınav atan yer çok oldu ama sınavlarda elendim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.