Şimdi Ara

Hararet yapmış araç alınır mı Astra J

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlanda 2012 astra j cosmo gördüm. LPG li. yanlız araç 5gün önce hararet yapmış. Sahibi yaptırmış contayı subabları fln değiştirdim diyo. Vs. vs. nitekim arabayı yaptırmış yani. Sizce alınır mı bu araç. Yoksa bu araç sorunlu mudur?.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyat emsallerine göre güzel ise.... Ve ön araştırma ile iyi bir usta bulun. Aracı ona göstermeden önce ustaya durumu anlatın... Usta binsin,gazlasın,ellesin biraz aracı. sorun yoksa devam kardeşim.

Yalnız fiyat emsallerine nazaran güzel ise gir bu topa...

Başka bir husus ise, bir süre önce araç hararet yapıyor... Tamir görüyor... Ve hemen ardından satışa çıkıyor ? Çelişki hep

Niyetin var ise önce anlayacak iyi bir usta bul. Para verince herkes bir şey söylüyor. İşin erbabını ya ekime ya sirkeciye diyen gözü tok ustayı bul.
  • Şimdi kiş gunu usta alsa zorlasa zorlasa yine bişey olmaz ama yarin 40 derecede sicaklikta ne olacagi belli olmaz duzgun tamir edilmediyse tekrarlayabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınır ancak risk de almış oluyorsunuz. Dikkatinizi çekmek istediğim nokta: Satarken adam bunu söylememiş olabilirdi. Bunu da düşünün. Yani sorunsuz, daha önce hararet yapmamış diye düşündüğünüz araç "hiç söylenmeden" dünyanın işlemini görmüş olabilir. Adamın ustası iyiyse sıkıntı olmaz.

Ama öncelikle hararet sebebi bulunmalı. Önden kazalı ve radyatör yan sanayi, tamirli ise sıkıntı yapar, devridaim bozuksa sıkıntı, hararetin bir çok sebebi olabilir.
  • Yapan usta ile görüşüp işin garantisi olup olmadığını öğrenin, Opel konusunda uzman olan başka bir ustaya da gösterin.
    Nihayetinde daha önce hararet yapmış araç, düzgün yapılmadıysa uzak durun. Bir de piyasanın altında olmalı ki tercih edebilmelisiniz.

Not: ilk araçlarımdan birisi Polo idi. Sıfır motor yapıldı diye aldım. Doğru, motor yeni yapılmış, fakat yapıldıktan sonra da acemi şöför yine hararet yaptırmış ve yapan usta garantiyi kabul etmedi. Yeniden motor yaptırdım.
  • sahibi garanti veriyorsa alınır... yanlız 5 gün önce dediğiniz demekki motor yeni yapılmış...

daha onun motor civataları torqlanmamıştır... hatta antifriz bile yoktur o motorda...

eski araçlarda conta yandıktan sonra genelde tesisattaki su boşaltıldığı için tesisattaki delikler açılıyor ve devirdaim sorunu yaşanabiliyordu... yeni araçta bu gibi sıkıntı olmaz...

sormanız gerekenler;

neden araç hararet yaptı ?
    üst kapak değişti mi yoksa taşlandı mı?
    blokta çatlak vs kaynak yapıldı mı?
    triger ve devirdaim değişti mi?
    conta takımı ne marka takıldı ?
  • geçenlerde forumdan birinin astra j'si hararet yapmıştı hatta konu açmıştı bu araç mı acaba ?https://forum.donanimhaber.com/astra-j-motor-asiri-isindi-rolantiye-alin-uyarisi--123468255#123468255

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttfvol -- 24 Ocak 2017; 17:21:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Astra Alınır mı ?
    11 yıl önce açıldı
    Bu Toyota Corolla alınır mı?
    2 yıl önce açıldı
    Opel Corsa D Alınır mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alınmaz. İstediği gibi olmadığı için satıp kurtulmaya çalışıyor olabilir.
  • Genellikle baştan sağma yapılıp satılmaya çalışılıyor. Ben bu topa girmezdim.
  • Arabada bir sorun var ki hararet yapmış. Yoksa 2012 model araba hararet yapmaz.

• Yaptırılıp hemen satılan araçtan ben işkilleniyorum.
    Eğer iyi olduysa neden satılıyor. İhtiyacı var diye satılıyorsa da çok sağlıklı yaptırıldığını düşünmüyorum.
  • Alma derim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.