Şimdi Ara

Haram parayla alınmış Range Rover'lılar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
8.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten o arabaları haram para ile alıyorlar öyle değilmi? Başka yolu yoktur 300 bin doları bir arabaya vermenin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• msansertekin kullanıcısına yanıt
    msansertekin demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: msansertekin

Haramını helalini bilemem de, olur da seferberlik emri gelirse o 4x4 range rover sahipleri , araçlarını ordumuza nasıl teslim edecek onu merak ediyorum

Adamların çocuklarını askere alamıyorlar, Range Rover'lerini mi alacaklar sanırsın? Alsalar senin 1995 model Lada Niva'nı alırlar önce, merak etme.
  • bakınız : zengin -zügürt - çene ilişkisi.
  • Genellemek yanlış olur. Haram para ile alınmışı da vardır helal parayla alınmışı da.

Bir de şu var ki bu tip 3ncü dünya ülkelerinde zenginler birkaç yıl içinde 10 kat daha zenginleşebiliyorlar. Bkz. dolar kuru, borsa, altındaki yükselişler.
  • Haram ile alıyorlarsa mesela rahatlayacak mısın ?

Ohh helal ile binen yok çok şükür ben binmesem de mi olur diyeceksin ?

Madem haram olduğuna bu kadar eminsiniz dava açabilirsiniz
  • Parasızlık çok kötü şey allah kimseye vermesin ama 50 bin tl lik araba ile düşündüğünde o roverin çokda farkı yok.ikiside aynı işi yapıyor biri çok lüx diğeri değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok mal haramsız çok laf yalansız olmaz (yunus emre)
  • Haramını helalini bilemem de, olur da seferberlik emri gelirse o 4x4 range rover sahipleri , araçlarını ordumuza nasıl teslim edecek onu merak ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Harammış bilmem neymiş ne sizi ne bizi ilgilendirir,bize ne bu konudan neyle almışsa almış.Allah'la onun arasında o olay,cezasını çekecekse misliyle o çeker zaten.Ama haram para yoksa işin içinde,misliyle de siz çekersiniz bu ithamınızdan dolayı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ulkede 0 dan baslayip kendi emegiyle calisarak o arabalari kimse alamaz kimse kendi kendine kedi ciger iliskisi falan demesin ya vergi kaciriyordur ya calisanini fazla calistiriyordur illaki birsey yapiyordur

• quote:

Orijinalden alıntı: PoloClassic75

Harammış bilmem neymiş ne sizi ne bizi ilgilendirir,bize ne bu konudan neyle almışsa almış.Allah'la onun arasında o olay,cezasını çekecekse misliyle o çeker zaten.Ama haram para yoksa işin içinde,misliyle de siz çekersiniz bu ithamınızdan dolayı.

Cidden boyle mi dusunuyorsunuz, haramsa onunla Allah arasinda oyle mi?

Peki sizce haram kazanci nasil elde ediyor? Acaba bizden calmis olma ihtimalleri olabilir mi? Hani usulsuz ihaleler filan?

Ama tabi bizim ulkemizde olmayan seyler bunlar. O bakimdan haklisiniz. Onunla Allah arasinda ki mesele

Sonra bizim ulkede dolandirici yolsuzluk neden cok halk boyle dusundukce namussuzlar icin en guzel ulke bizim ulke valla.

Hayirli gunler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 27 Mart 2018; 10:37:6 >
  • haram nedir . helal nedir. ? helal çalışıp para kazanan da var haram ile para kazanan da herkesin rıskı aynı değil. faiz ile araba almak helal mi ? ihtiyaç kredisi helal mi bakkala borç takıp bim a101 den şok tan alış veriş yapmak bakkalı mağdur etmek helal mi ? haram dediğiniz ya kendi nefsiniz ile yada başkaların kul hakkına giren maddi ve manevi olaylardır . haramsa bana ne helal sa bana ne ben kedime bakarım . ben bunun neresindeyim diye . her koyun kendi bacağın dan asılır .
  • Zugurt tesellisi

• Yine bir genelleme konusu

• Polestar191 P kullanıcısına yanıt
    Baskasi icin calisarak alamazsin. Ya ticaret yapacaksin ya da kendi sirketini kuracakasin kendin icin calisacaksin.

• Benim tav olduğum mevzu ihalelere girip değerinin altında ev araba eşya alıp bunla övünüp ve kullanan insanlar ülkemizde o kadar haysiyet şeref yoksunu insanlar var ki...

Sıkıntı yok binsinler zannediyolar ki hayat hep böyle devam etcek bu hükümet kıyamete kadar devam edip yalakalık yaparak hak yiyerek devam etcez her şeyin bi düşüşü vardır.

• "hayatım boyunca kazandığım parayı, şu dükkancığımda 3 senede kazandım " diyen bir memur emeklisi vardı. piyasada dönen paranın yüzde 90'ı ticarettedir.

• Belki adam 10 sene okumuş cerrah olmuş her gün hayat kurtarıyor ne biliyorsunuz haram parayla alımdığını?

• Uyuz oluyorum, elin parasını dert edenlere. Haramsa haram, sizene-bizene
  • Bir de su yanima dogru agla ohhhhhh agla

• etrafımdaki tanıdığım zengin insanlara bakıyorum..
    hikayeleri mevcut..
    kimisi akaryakıt kaçakçılığı yapmış,kredi yolsuzluğu yapan üst düzey yöneticiler var.borsada ralli yapan spekülatör abilerimiz var.. ciddi ciddi lotlardan bahsediyorum.bir gecede zengin olunacak tipten..
    define bulup zengin olanlar var.
    kimyasal işinden para kazananlar var sırt çantalarında polis çevirmesi olmayan bölgelerde değerli kimyasallar taşıyor bu kişiler gibi.

bileğinin hakkı alınteri ile çok zengin olan insan yok gibi.
    yaptıkları ve harcama şekilleri kendilerini bağlar tabi.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.