|
Lastiği 2 sene 8 aydır kullanıyorum. Toplamda 23bin km yapmışım. İlk yıl bittikten sonra yanaklarda ufak çatlamalar oluşmaya başladı. Yüzeysel olduğunu düşündüğüm için üstünde durmadım fakat gün geçtikçe iyice arttı ve bu hali aldı. Bilinçli bir kullanıcı olduğumu düşünüyorum, düzenli olarak lastik basınçlarını kontrol ederim. Araç etiketindeki uygun basıncı uygularım. Kalitesiz lastik parlatıcı sürdürtmem ki çoğunlukla kendi malzemelerim ile kendim yıkarım. Çukurlara girmemeye özen gösteririm. Ona rağmen cok kısa sürede lastik kendi ömrünü bitirdi. Üstelik ilk sene cok memnun olmama rağmen şu an yol tutuşu adına cok cok zayıfladı. Daha öncesinde ventus p 3, s1 evo 3 ve son olarak vp4 kullanmış biri olarak hankook fanı sayılabilirim 😄 Hankook müşteri hizmetleri konu hakkında herhangi bir yorum veya sebep vermedi cevap vermedi daha doğrusu. Bu konuyu paylaşma sebebim hankook alacakların aklında bulunsun, tecrübeme göre üst seviye markalar kadar kauçuk kalitesi yüksek değil, ve sorun yaşamanız halinde garantiyi geçtim ulaşabileceğiniz bir satış sonrası birimi yok.Yaşadığım sorunlar belki ebat kaynaklı da olabilir bilemiyorum. Ebatım 235/40/18 ![]() ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt