Şimdi Ara

hankook ventus prime 3 mü Falken Ze310 Ecorun mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
7.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

205/55/r16 boyutunda lastik alacağım.Bu iki lastikten hangisini seçmeliyim sizce ? İkisi de A ve C etiket değerlerine sahip. Ben biraz yumuşak lastik istiyorum hangisini almak mantıklı olur yardım ederseniz sevinirim.

İkisinin fiyatıda aynı bu arada

• Test sonuçlarına gore hankook daha iyi gorunmekte, bende bu ikisi arasinda kalip, hankook aldim.

Daha yeni 500km olmadi.

Hayirli gunler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de hankook daha bilindik marka olması sebebiyle bir tık önde. Ben de hankook seçerdim. Eğer falken ucuz olsaydı o zaman falken derdim.
  • İksi arasında seçilecekse kesinlikle Ventus Prime 3 alırdım.En azından global mecralarda rüşdünü daha iyi ispat etmiş bir model.
  • Hankook aldım sürekli zımpara gibi asfaltta kullanıyorum.48 bin km oldu 15 bin daha gider sanirim

• Cevap için teşekkürler.
    VP3 virajlardaki performansı nasıl. Kuru zemin, ıslak zemin fren performansını değil de özellikle virajlara biraz sert girildiğindeki performansının merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

Test sonuçlarına gore hankook daha iyi gorunmekte, bende bu ikisi arasinda kalip, hankook aldim.

Daha yeni 500km olmadi.

Hayirli gunler
    Hangi lastikten geçtiniz hocam bu modele, ses ve konforu nasıl lastiğin. Yumuşak karakterde bir lastik arıyorum aslında. Falken ze310 yumuşak bir yapıya sahip o yüzden onu düşünmüştüm VP3 bu konuda nasıldır?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Falken mi ? Hankook mu?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu teste bakacak olursak ıslak zeminde falken iyi sessizlik olarak hankook. Diğer sonuçları benzer.
    www.tyrereviews.co.uk
    2019 ACE Summer Tyre Test - Tyre Reviews
    http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2019-ACE-Summer-Tyre-Test.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi predator93 -- 24 Nisan 2019; 16:34:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

Hangi lastikten geçtiniz hocam bu modele, ses ve konforu nasıl lastiğin. Yumuşak karakterde bir lastik arıyorum aslında. Falken ze310 yumuşak bir yapıya sahip o yüzden onu düşünmüştüm VP3 bu konuda nasıldır?

Alıntıları Göster
    Benim olcu 195/50r15

Bu lastige 30bin km yapmis potenza s001 den gectim.

Kuruda gerçekten cok basarili, daha yagmur denk gelmedi merak ediyorum.

Sessiz bir lastik

500km de ancak bunlari yazabiliyorum.

Macaristan mali, 2019 uretimi benimkiler.

Hayirli gunler

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    ben söyleyeyim, colt'ta önde vp3 takılı aynı ebatta. bence ıslakta yeteri kadar başarılı değil.

halkalı atakent'te soyak olympiakent'in oraları bilirsiniz, yağmurda özellikle yokuş inerken gayet kaydırıyor. aynı yerde nokian wr d4'lerin ıslakta frenlemesi daha iyi. frenlerim disk ve balata komple değişti 20 bin km anca olmuştur frenlerde bişey olduğunu sanmıyorum... ama kuru zeminde gerçekten başarılı kabul ediyorum.

asx'in 4 lastiğinde 2018 üretimi vp3 takılı, olimpiyat stadına giden yanyol'un virajlarında sağlam zorlarım, tık yok... astc'yi bile nadiren açıyor. ıslakta ise yine astc sağolsun riske girmeden durum toparlanıyor virajlarda, colt'ta öyle bir lüksünde yok hemen kafadan ya da arkadan kayıyorsun

ıslakta beğenmedim diyorum ama rezalet beş para etmez demeyeyim. pek çok kıytırık çin malı markalara göre iyi. neye göre kötü? mesela goodyear ug'ye göre, michelin ps4&5'e göre kötü. ama onların da fiyatı ona göre tabi... hankook fiyatına göre süper bir lastik kabul ediyorum...

arkadaşım da falken ze310 aldı lancer'ına. o da memnundu öyle diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 24 Nisan 2019; 22:31:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

ben söyleyeyim, colt'ta önde vp3 takılı aynı ebatta. bence ıslakta yeteri kadar başarılı değil.

halkalı atakent'te soyak olympiakent'in oraları bilirsiniz, yağmurda özellikle yokuş inerken gayet kaydırıyor. aynı yerde nokian wr d4'lerin ıslakta frenlemesi daha iyi. frenlerim disk ve balata komple değişti 20 bin km anca olmuştur frenlerde bişey olduğunu sanmıyorum... ama kuru zeminde gerçekten başarılı kabul ediyorum.

asx'in 4 lastiğinde 2018 üretimi vp3 takılı, olimpiyat stadına giden yanyol'un virajlarında sağlam zorlarım, tık yok... astc'yi bile nadiren açıyor. ıslakta ise yine astc sağolsun riske girmeden durum toparlanıyor virajlarda, colt'ta öyle bir lüksünde yok hemen kafadan ya da arkadan kayıyorsun

ıslakta beğenmedim diyorum ama rezalet beş para etmez demeyeyim. pek çok kıytırık çin malı markalara göre iyi. neye göre kötü? mesela goodyear ug'ye göre, michelin ps4&5'e göre kötü. ama onların da fiyatı ona göre tabi... hankook fiyatına göre süper bir lastik kabul ediyorum...

arkadaşım da falken ze310 aldı lancer'ına. o da memnundu öyle diyor.
    Ayni semtte oturuyoruz sanirim,

Evet o dediginiz yerleri biliyorum bakalim yagmurda ne tepki verecek.

Hayirli gunler

• Aracımda ventus prime 3 kullanıyorum.Lastik ilk yılından sonra kötüleşti.Bu lastikten kızaklama konusunda şikayetçiyim, ıslakta kayıp gidiyor, falkende hiç böyle bir şey yaşamadım.

Bunun dışında yeni Nokian Wetproff diye bir lastik çıkardı, test sonuçları iyi görünüyor, onada bir bakın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizashi

Aracımda ventus prime 3 kullanıyorum.Lastik ilk yılından sonra kötüleşti.Bu lastikten kızaklama konusunda şikayetçiyim, ıslakta kayıp gidiyor, falkende hiç böyle bir şey yaşamadım.

Bunun dışında yeni Nokian Wetproff diye bir lastik çıkardı, test sonuçları iyi görünüyor, onada bir bakın derim.
    Daha önce kullandığımız falken hangi modeli idi acaba

• Yaklaşık 3-4 bin KM dir ventus prime v3 r17 kullanıyorum, bridgestoneden sonra ilaç gibi geldi.
  • 185-60-15 sn832 ecorun
  • Merhabalar arkadaşlar Adanada oturuyorum 205/55/16 ölçülerinde hankook ile falken arasında kaldım ikisinin de fiyatı üç aşağı beş yukarı aynı sizce hangisini tercih etmeliyim.Tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum. Teşekkürler. :)

Not:Şimdiki lastiklerim 4 kanallı Goodyear egp ıslak ve kurudaa çok memnunum ama arada şu anda yaklaşık 4 lastik te 300 TL gibi bir fark var bu iki lastik egp'yi aratır mı? Yoksa 300 TL verip tekrardan egpmi taktırsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekiri -- 19 Şubat 2020; 11:35:57 >
  • tekiri T kullanıcısına yanıt
    Aynı ikilemde ben akldım. Siz hangi lastiği tercih ettiniz ve memnun musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: efesb

Aynı ikilemde ben akldım. Siz hangi lastiği tercih ettiniz ve memnun musunuz?
    185 60 15 ölçülerinde ben de bu iki lastik arasında kalıp hankooku seçtim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim arabamda hankook ventus prime 3 var ve ilk fırsatta değiştirip sessiz bir lastik alacağım. Performans olarak güzel olabilir fakat sesli bir lastik. Önceliğim sessiz olması

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.