< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hankook ventus prime 3 mü Falken Ze310 Ecorun mu ? (2. sayfa)

-
-
sizin hangi ölçü? 205 55 r16 91v vp3 kullanıyorum aracım sandero lastik sesi bayağı azaldı. başka araçta kullananlarda sessizliğini belirtiyor. ayrıca testlerde en sessiz lastik sonuçları vermiş. yapılan testlerde doğruluyor. Tyre Reviews
Hankook Ventus Prime 3 K125https://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Hankook/Ventus-Prime-3-K125.htm
-
Aynı ölçü. Etiket değerinde bile belirtilen ses düzeyi 71 dB görünüyor. Bu sene değiştirmem de seneye 69 dB veya 68 dB lastik almam lazımquote:
Orijinalden alıntı: predator93
sizin hangi ölçü? 205 55 r16 91v vp3 kullanıyorum aracım sandero lastik sesi bayağı azaldı. başka araçta kullananlarda sessizliğini belirtiyor. ayrıca testlerde en sessiz lastik sonuçları vermiş. yapılan testlerde doğruluyor.
https://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Hankook/Ventus-Prime-3-K125.htm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aynı ölçü hocam. Bridgestone t005 in de etiket değerleri çok güzel. Michelin primacy 4 veya goodyear efficientgrip performance 2 düşünüyorumquote:
Orijinalden alıntı: efesb
Ölçüleriniz nedir ? Düşündüğünüz lastik hangisi istediğiniz özellikler konusunda ? Bende Brigstone t001 ler var 7 yıl oldu. Değiştirmek istiyorum ama 400 ₺ altı bir fiyat arıyorum Bir bayi Ventus Prime için 380₺ fiyat verdi 205/55/16 91v 2020 üretim.
Brigstone t005 için 455₺ fiyat verilmişti.
400₺ altı iyi bir lastik arıyorum.
Alıntıları Göster
-
Bende bu lastikten düşünüyorum tavsiye eder misiniz? Hamuru nasıl lastiğin yumuşak mı sert mi?quote:
Orijinalden alıntı: predator93
sizin hangi ölçü? 205 55 r16 91v vp3 kullanıyorum aracım sandero lastik sesi bayağı azaldı. başka araçta kullananlarda sessizliğini belirtiyor. ayrıca testlerde en sessiz lastik sonuçları vermiş. yapılan testlerde doğruluyor.
https://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Hankook/Ventus-Prime-3-K125.htm
-
Kore faşistleri doluşmuş konuya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tavsiye ederim yumuşak hamur ama ben aldığımda fiyatı uygundu şimdi aynı fiyatlara Nokian wetproff tercih ederdim.quote:
Orijinalden alıntı: efesb
Bende bu lastikten düşünüyorum tavsiye eder misiniz? Hamuru nasıl lastiğin yumuşak mı sert mi?
Alıntıları Göster -
Michelin Primacy 4'ten bu lastiğe geçilir mi? falken ile bu lastik arasında kaldım?
-
Son durum nedir arkadaşlar, haftasonu hankook veya falken alacam, hangisini tavsiye edersiniz, kislik falken vardi cok memnunumdum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyatlar yakınsa Hankook modellerine bakın. Ebatlar ve bütçe nasıl?quote:
Orijinalden alıntı: thewhitewolf
Son durum nedir arkadaşlar, haftasonu hankook veya falken alacam, hangisini tavsiye edersiniz, kislik falken vardi cok memnunumdum.
2 yıldır aracımın üzerinde Hankook VP3kullanıyorum. 205 55 16 ölçülerinde. Petlas 320, lassa 350 iken 335 tlden almıştım tanesini. Konfor ve ses düzeyi tatmin edici. Islak zeminde tutuşu çok iyi. Ancak kuru zeminde aynı performansı gösterdiğini söyleyemeyeceğim. Kuru zeminde çabuk kızaklıyor.
O zamanlar falken bulsaydım kesinlikle onu alırdım. Acil lastik ihtiyacım vardı ve Sakarya da hiçbir bayide lastik bulamamıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sürattrage -- 10 Eylül 2021; 19:46:29 > -
Lastikten beklenti ne bende tercihimi falkenden yana kullandım ultra sessiz bir lastik Nokian lar var zaten bundan aşağı sessizlikte ıslak ve kuruda gayet tatminkar. memnunum daha iyisi Continental premium contac 6 ve Goodyear Efficientgrip2.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: thewhitewolf
Son durum nedir arkadaşlar, haftasonu hankook veya falken alacam, hangisini tavsiye edersiniz, kislik falken vardi cok memnunumdum.falken'den devam edin. ziex310 ecorun
Arkadaşlar merhaba 205 55 r 16 lastik ebadında 50 bin kmdir kullandığım nexen hd blue plus artık miadını doldurdu bende falken ve hankook arasında kaldım .Falken için balans tutmama sorunu ve davlumbaza taş atma (rahatsız edecek derecede) sorunu olduğunu okumuştum.Hankook ventus prime 3 testlerde iyi gibi karar veremedim tavsiyesi olan varmı?
-
falken ıslak ve kuruda fren performansı daha iyidir, özellikle ıslak zeminde daha güvenli hissettiriyor kontrol açısından. hankook ıslak zeminde başarımı zayıf kalıyor kayma yapıyor deniyor. falken bu noktada daha iyi tercih olabilir ama balans sorunu sanırım belli bir dönem üretimlerde sorun olabilir, sorun yaşarsınız değişim yaparsınız en kötü. taş atma konusunda eski mıcırlı yada toprak yolda sıkıntı olabilir biraz ama ağırlıklı temiz asfaltta kullanıyorsanız sorun olmaz. kırsal-köy yollarında uzun süreli kullanım olacaksa o zaman sorun olur.
hankook ventus prime 3 2 aracımda da kullanıyorum gerçekten sessizlik ve yumuşaklık yönünden başarılı bir lastik. kış lastiği olarak da falken aldım o da beni çok memnun etti. Burada ikisi de fiyatına göre çok çok iyi lastikler kararı bence bütçeniz verecek falken bir tık daha hesaplı
-
205/55/16 Hankook Ventus Prime 3 çok güzel lastik. 9 ay kullandım, aracı sattım.
Sonraki aracıma aynı boyutta Goodyear Eagle Sport aldım, pişmanım.
Hankook daha sessiz, daha konforlu bir lastik. Tavsiye ederim
cevap için teşekkürler arkadaşlar ikisi arasında 25 tl fark var lastikçide internette daha ucuz ama sökme takma balans parası var internetten almayı travsiye edermisiniz?
-
toplam maliyet olarak arada dişe dokunur fark yok ise bayide taktirin, en azından ilerde bir sorun olursa muhatabınız olur. İnternet üzerinde iade/değişim vs. zor oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 20 Ekim 2021; 21:6:16 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X