Hani ekonomi düzelmişti her şey süperdi dolar tekrardan yükselişe geçti

-
-
-
her şey nasıl düzelmişti? ben bunu anlayamıyorum. şu anki dolar kuru yüksek değil mi? 18'e göre düşük ama 3,5'a göre 4 kat arttmış! hangisini baz alalım şimdi? 2001 dolar 1,5 tl oldu diye kriz ortamı yaratanlar şimdi neden suskun? üretimin olmadığı yerde ekonomi iyi olmaz. bu ülke de herşey ithal. bir zamanlar tarım ile övünüyorduk ama şimdi o bile ithal olmaya başladı. markette yağ kaplarının arkasını iyi okuyun. ithal mal karıştırıyorlar! ortada bir başarı yok. sadece akp'lilerin halkı kandırma, şu anki duruma ikna etme çabaları var. akp gitmeden bu ülkede hiçbir şey değişmez!!! sorun'nun kaynağı akp!!!
-
Düzelse duramazsın. Anca yandaşlar dolar depolamıştır biraz bozdurmuştur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Favoş, olm halaya gelmedin bak neler oldu
mutlu musun şimdi he
Nebatinin gözlerindeki ışıltıyı göremediniz, tabii dolar yükselir...
-
ekonomi düzelmez. ekonominin düzelmezi için özellikle mazotun düşmesi gerek
çiftçi ulaşım lojistik vs litresi 11 tl'den mazot alıyor bu ortamda ekonomi hayatta düzelmez
artı doların 10 tl olmasıda doların düşük oldugunu göstermez.
birde dolar yerinde durmuyor dolara ve hükümete aşırı güvensizlik ortamı var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz006 -- 30 Aralık 2021; 18:36:51 > -
Nude Fahayoutube
Ben sana vuruldukça çoğalırım demiştim. Yılanoğlu senin hilelerin sahteliklerin beni yıldırmazhttps://www.youtube.com/watch?v=A52GRwaqQyw -
katarla yapılan anlaşmalardan gelen dolarlar suyunu çekti sanırım
daha satıcak ne kaldı ??
benzine motorıne bugun zam gelıyomus , indirim gelince pompaya yansımaz ötv ye gider ama zam gelince pompaya yansır halka çok güzel pompalıyolarr kökleye kökleye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 30 Aralık 2021; 19:24:41 > -
O halay çekip alkış tutanları yakaladılar artık , hedef buydu. Kopmak üzere olan seçmeni yine tutmak .. Başarılı oldular , gerisi mühim değil
Çünkü artık seçim ekonomisi var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Katara neyi sattilar da düştü dolar?
-55 milyar milyon dolar rezerv.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün AVM'ye gittim. Bomboştu.
Demek ki millet artık doğal gaz faturasını ödeyebiliyor, ısınmak için avmlere gitmiyor.
Dolari 10'tl den satan, 12'den satan cok akilli vatandaslar, gobek atan kardesler, buradamisiniz?
taammmmammmmmm
-
Bence bir kere daha keriz silkeleyecekler. Yükseltip yükseltip şaaak diye satacaklar dolarları millet de çil yavrusu gibi dağılacak.
-
zamların üstüne tekrar zam kur çıksın insin zam zam zam
-
Alım fırsatını kaçırmadık gramı 700 den 550 gram altın aldık
halaya katıldım. Boşuna efor sarfetmişim.
La ben o enerji için gerekli karbonhidratlar için günde kaç saat çalışıyorum haberiniz var mı.
O halay için harcadığım enerjiyi helal etmiyem.
Küçük yatırımcıları birikim sahiplerini fena çarptılar ikinci defa isteseler de çarpamazlar batırdılar milleti. Panikle dolarını bozup satanları saymıyorum bile.
-
AKP'li modu:
Dolar 3 katina yukselince:
"Dolarla mi maas aliyorsunuz?"
"Onlarin dolari varsa bizim Allah'imiz var"
"Dolar ekonomik gosterge degil, ben dolari takip etmiyorum"
Dolar birazcik dusunce:
"Turk Lirasi'nin onurunu kurtariyoruz"
"Dolar dustu, ekonomi duzeldi"
"Milletimizi dolara ezdirmedik"
katarla yapılan anlaşmalardan gelen dolarlar suyunu çekti sanırım benzine motorıne bugun zam gelıyomus , indirim gelince pompaya yansımaz ötv ye gider ama zam gelince pompaya yansır halka çok güzel pompalıyolarr kökleye kökleye |
-55 milyar milyon dolar rezerv.
|
Favoş, olm halaya gelmedin bak neler oldu
mutlu musun şimdi he ![]() |
AKP'li modu: Dolar 3 katina yukselince: "Dolarla mi maas aliyorsunuz?" "Onlarin dolari varsa bizim Allah'imiz var" "Dolar ekonomik gosterge degil, ben dolari takip etmiyorum" Dolar birazcik dusunce: "Turk Lirasi'nin onurunu kurtariyoruz" "Dolar dustu, ekonomi duzeldi" "Milletimizi dolara ezdirmedik" |
Nebatinin gözlerindeki ışıltıyı göremediniz, tabii dolar yükselir... |
Benzer içerikler
- b ehliyet 125 cc eğitimi ücreti
- adnan menderes uçak fabrikasını neden kapattı
- türkiye"nin en büyük hırsızı kim
- discord açılmıyor
- iş kurmak istiyorum
- togg ortakları
- yurt dışı telefon
- gizli numara
- turkcell şebeke sorunu son dakika
- youtube premium fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X