Şimdi Ara

Hangi Uydu Alıcısı Daha İyi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler arkadaşlar D-Smart 2 yıllık full paket almayı düşünüyorum.Bu paketle birlikte verilen uydu alıcsı mı yoksa HD + Plus paketindeki cihaz mı iyi hangisini tavsiye edersiniz ? Telefonla görüştüğüm bayi istersem HDD siz diğer uydu alıcısından verebileceğini söyledi.



  • Bugün almayı düşünüyorum. Kullanan veya bu cihazlar ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.



    Normal kampanya ile verilen cihaz
    [simage]
     Hangi Uydu Alıcısı Daha İyi ?
    [/simage]

    Bu da ikinci seçenek;
     Hangi Uydu Alıcısı Daha İyi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa2 -- 7 Eylül 2012; 13:40:05 >




  • Bende merak ediyorum. Dsmart almak isteyen birisi olarak
  • Up !
  • ya sizler görmek istemiyorsunuz yada gerçekten d-smart insanların gözlerini boyamayı çok iyi biliyor. millet kurtulmanın telaşına düşmüş iken ısrarla almak istemek.. hemde 2 yıllık.. bravo
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xswordfishx

    ya sizler görmek istemiyorsunuz yada gerçekten d-smart insanların gözlerini boyamayı çok iyi biliyor. millet kurtulmanın telaşına düşmüş iken ısrarla almak istemek.. hemde 2 yıllık.. bravo

    Almayı düşünmemin en büyük sebebi HD yayınlar ve şampiyonlar ligi için.
  • 2 yıllık peşin ödemeye birlikte verilen cihazı, birkaç gündür kullanıyorum.
    Benim için fazla önemli olmasa da, kanal listesini gösterme ve listedeki kanallar arasında dolaşma hızı,
    2 yıl önce "HD ile değiştir kampanyası"nda verilen Next YE-15.000HD'ye göre daha hızlı.
    HD görüntü kalitesini tam değerlendirmiyorum, çünkü su günlerde, ev sinema projektorune bağlantı yaparak seyrediyorum. SANKİ, eski receiver biraz daha kaliteli görüntü veriyordu projektorde.
    Yeni model receiverda scart çıkışı yok. Dijital (spdif) ses çıkışı ise optik değil, koaxial.
    Scart ve optik ses çıkışı olsa daha iyi olurdu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Televizyonda da modül yeri var. (LG LM760 S Dahili HD uydu alıcılı) Modül alıp kullansam mı ? Problem çıkarır mı veya uydu cihazı ile kullanmak mı avantajlı yoksa modülle mi, Benim de kafam karıştı. D-Smart Uydu alıcılarının modelleri ve teknik özellikleri hakkında da doyurucu bilgi mevcut değil.
  • Yukarda kurtulmaktan bahseden arkadaşa katılmıyorum. Peşin aldıktan sonra üyelip iptal ettirememeydi fatura fazla gelmeydi gibi derdi yok. Bence peşin 2 senelik al. Modülün avantajı kanal geçişlerinin hızlı olması ve kendi liseni oluşturabilmen ama sürekli kanal frekansları yenilendiğinde tekrar arat tarat uğraşman gerekiyor birde modülde sinema tvlerin epg si yokmuş. Receiver alırsan uğraşmamış olursun ama arada bir boot atman gerekiyor yavaşladığında. Sen karar ver fiyat olarak modüllü peşin üyelik az bir miktar daha ucuz olmakla beraber hemen hemen aynı modül istiyorsan teknosa turuncu kampanyasından al receiver lı istiyorsan normal dsmart bayisinden 2 senelik giriş + 2 sene full olan kampanyadan al.
    Receiver a gelince bende de Pace olan yenisi var arayüz menüleri gayet hoşuma gitti. diğer receiverın optik ses çıkışı avantajı varmış bunda da usb girişi var ilerde yazılım ile kayıt özelliği açabilirler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafa2

    quote:

    Orijinalden alıntı: xswordfishx

    ya sizler görmek istemiyorsunuz yada gerçekten d-smart insanların gözlerini boyamayı çok iyi biliyor. millet kurtulmanın telaşına düşmüş iken ısrarla almak istemek.. hemde 2 yıllık.. bravo

    Almayı düşünmemin en büyük sebebi HD yayınlar ve şampiyonlar ligi için.

    Hocam öncelikle bende yukarıdaki resimlerden 2.sinin çok benzeri bir cihaz var markasını falan bilmiyorum.Arayüzü biraz sorunlu.Yavaş yani.Üsttekini al derim ama hiçbir fark olmayabilir aralarında bilgim yok yani.

    Eğer basketbol ve NBA düşkünüyseniz düşünmeden alın derim.Haftada 13 maç canlı.(Ki birçoğu kaliteli maçlar) Playofflarda çoğu maçı yayınladılar.Sadece basketbol için bile almaya değer.Daha önce NBA'in yayın haklarını alıp da bu kadar fazla maç yayınlayan bir yayıncı yoktu.Mesela son yayıncı NTV, haftada sadece 2 maç yayınlıyordu.Ve tüm maçlar HD.Ekstra olarak dediğiniz gibi Şampiyonlar Ligi,Avrupa Ligi var futbol olarak.Ekim ayından itibaren Türkiye Bayanlar ve Türkiye Erkekler 1. Voleybol Ligi maçları Ntvspor/D-Smart'tan ortak yayınlanacak.Haftada 3 maçı D-Smart'tan HD, zaman zaman da bir maçı 3D izleyebileceksiniz.Formula 1,Moto GP de cabası.Kısaca yorumlara bakmayın bence iyi bir spor izleyicisi ya da belgesel izleyicisi iseniz memnun kalırsınız.




  • Öğleden sonra Teknosa'dan 191 Tl'ye modül aldım.Müşteri hizmetlerini arayıp full pakete üyeliğimi yaptırdım.
  • İki cihazıda gördüm ben bimeks'de üstteki cihazda arkada esata girişi bulunmuyor alttakinde bulunuyor ayrıca üstteki cihazda scart girişi yok kablolarlar sağlanıyor bu durum alttakinde ise böyle birşey söz konusu değil giriş çıkışları daha fazla geldi gözüme optik çıkışa ise dikkat etmedim ama o kadar şeyden sonra alttakinde vardır diye umuyorum yanlış hatırlamıyorsam tabi. Menü geçişleri bilmiyorum fakat bunu söylemekte fayda var .
  • 2 senelik d-smart üyeliğim var gayet memnunum, olumsuz yorumlara kulak asmayın
  • Peşin almak çok hesaplı, 24 aya bölünce neredeyse Digitürk'ün giriş paketinin biraz fazlası oluyor.Ben de şu an Digitürk'te var 13.99 tl ödüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.