Şimdi Ara

Set IPTV Uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
31.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Smart İp Tv kalkmış samsung marketinden Set IPTV Uygulamasını kullanan varmı 15 Euro isityor aktifleştirme için

• televizyonun modeli nedir kurulum dosyası mevcut smart ip tvnin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptan7777

televizyonun modeli nedir kurulum dosyası mevcut smart ip tvnin
    49RU7300
  • Bence vermeye değmez yarın smart IPTV gibi kaldırırlar elinde patlar
  • samsung app markette net iptv set iptv var kategorılı programlar ve evet 15 euro ıstıyorlar
  • Ben aldım dayanamadım Netip Tv çok hantal kaldı setiptv de favori kanal olsun resimli gösterim klasörleri ayrıştırması vs herşey mükemmel şimdilik sorun yok tek sorun 15 Euro ama başka program yok
  • Nasıl satın aldınız? PayPal istiyor sürekli. Ben bir türlü alamadım. Netiptv çok kötü. Ben de setiptv almak istiyorum.
  • kaptan7777 kullanıcısına yanıt
    Tizen lere yükleniyor mu ki? Usb ye atıp tv ye taktım programı okumadı
  • net ottplayer yükle hocam.kanal listelerini 500 veya 1000 lik şekilde klasör klasör yükle sıkıntısız kullanırsın
  • Sıkıntısız, uğraşmadan kullanmak için set İptv yi istiyorum. Net İptv fazla kanal olunca kabul etmiyor. Ott ye bir türlü ısınamadım
  • Dün akşamdan beri bu uygulamadan hata alıyorum.
    Kullanan ve hata alan var mi?
  • Kesinlikle en iyi ip tv uygulaması. Bazı kanallar diğer uygulamalarda hata veriyor telefonda çalışmasına rağmen. Bunda gık demiyor direkt açıyor. Ve canlı/vod ayrımı yapmış. Dizi film kategorilerinde resimler var. 15 euro pahalı evet ama tek seferlik vermeye değer. Yalnız ben deneme süresini tamamladıktan sonra satın almaya çalışıyorum 2 gündür beceremedim hata veriyor :) Becerebilen varsa bilgilendirirse güzel olur.
  • Paypal ile satın aldım ben

• quote:

Orijinalden alıntı: muhtesemmatrix

net ottplayer yükle hocam.kanal listelerini 500 veya 1000 lik şekilde klasör klasör yükle sıkıntısız kullanırsın

Hocam ben ottplayer ı kuramadım nasıl yapıcaz yardımcı olur musunuz

• onurca06 kullanıcısına yanıt
    Hocam develop modda login olmak lazim.sonra ip numarasi yazip otomatik inecek.disardayim eve gidince youtube dan link veririn
    https://www.youtube.com/watch?v=00CrLLtp-SE&ab_channel=thinkMOVL

ottplayer kuracaksan ip si bu 88.150.252.53

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhtesemmatrix -- 29 Ekim 2020; 16:53:22 >
  • Dublex kullanabilirsiniz arkadaşlar gayet stabil çalışıyor

• Hocam duplex nasıl stabil çalışıyor? Sitesi bile açılmıyor yasaklanmış. Siz nasıl girebiliyorsunuz?
  • MancınıK* kullanıcısına yanıt
    Samsung kullanıyorum Hocam Gayet güzel bende
    Ayrıca sitesine VPN ile giriş yapabilirsiniz
  • Samsung tv kullanıyorum. Netıptv kullanıyorum gayet güzel. Setıptv isr çok donuyor. 2 programda yüklü 4.5 $ iken almıştım. Net stabil çalışıyor.

• Program tv den kalsa bile eğer paralı aldıysanız aktif olarak çalışıyor. Kullananlar var ssıptv gibi.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.