Şimdi Ara

hangi lastik? falken //// barum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    GittiGidiyor
    Barum 175/65 R14 82t Brilantis2 2019 üretimi Yaz Lastiği (continental üretimidir !!!!) - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/barum-175-65-r14-82t-brilantis2-2018-uretimi-yaz-lastigi-continental-uretimidir-409638778

.

hangisii daha yumusak ve sessız lastiktir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atrix1212 -- 22 Mart 2019; 18:39:5 >

• Şöyle bırakayım etiketleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 22 Mart 2019; 14:30:0 >
  • barum yan sanayi bir marka. bu bile falken'in iyi olması için geçerli bir sebep.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

barum yan sanayi bir marka. bu bile falken'in iyi olması için geçerli bir sebep.
    mantıklı
  • 4 tanesi sökme-takma-balans dahil 700e barum brillantis2 175/65/14 aldım Fiesta aracımda kullanıyorum bi yamuğunu görmedim. Karda kışta bile kullandım yol tutuşu bence çok iyi. Geçenlerdede 80 km hızla önüme köpek fırladı ani fren yaptım kısa sürede durdum. Aynı zamanda sessiz ve yumuşak. Falkeni bilmiyorum nasıldır. Etiket değerleri daha iyi ama fiyatıda daha iyi

Barum'u gg indirim kodlarıyla daha güzel bi fiyata alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 22 Mart 2019; 18:51:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle barum alma brillantis 2 var şu an ilk başta yumuşak idi şuan 2 yılında çok ama çok sertleşti ve nedensiz ama çokda patladı bu süreçte bence falken al geç

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

4 tanesi sökme-takma-balans dahil 700e barum brillantis2 175/65/14 aldım Fiesta aracımda kullanıyorum bi yamuğunu görmedim. Karda kışta bile kullandım yol tutuşu bence çok iyi. Geçenlerdede 80 km hızla önüme köpek fırladı ani fren yaptım kısa sürede durdum. Aynı zamanda sessiz ve yumuşak. Falkeni bilmiyorum nasıldır. Etiket değerleri daha iyi ama fiyatıda daha iyi

Barum'u gg indirim kodlarıyla daha güzel bi fiyata alabilirsin
    Etiket degerlerleri cok cok iyi barum vs yanina yanasamaz kalitede. 2yildir kullaniyorum 60bin km oldu tekrardan alacagim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FALKEN VS DUNLOP
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • falken alıyorum. teşekkürler.
  • 2017 peugeot 308 aracımda yazlık Barum bravirus 225/45/17 kullanıyorum ,çok net söylüyorum tam bir f/p lastiği .çeşitli yollarda çok zorladım kuru ıslak zemin gayet başarılı ve yumuşak hamurlu bir lastik. Continental üretimi eski ve köklü bir firma. Zaten testlerini ve yorumları incelerseniz Avrupa'da çok tutulan bir marka. Kullanmadan atıp tutanlara bakmayın

Falkenide çok övdüler kardrşimin corsa aracına aldık. Evet yol tutuş olarak fena değil ama kütük gibi bir lastik. Ses olayı çok fazla. Bir önceki lastiği dunloptu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi castinyo -- 23 Mart 2019; 0:40:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: castinyo

2017 peugeot 308 aracımda yazlık Barum bravirus 225/45/17 kullanıyorum ,çok net söylüyorum tam bir f/p lastiği .çeşitli yollarda çok zorladım kuru ıslak zemin gayet başarılı ve yumuşak hamurlu bir lastik. Continental üretimi eski ve köklü bir firma. Zaten testlerini ve yorumları incelerseniz Avrupa'da çok tutulan bir marka. Kullanmadan atıp tutanlara bakmayın

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Barum/Bravuris-3HM.htm

Falkenide çok övdüler kardrşimin corsa aracına aldık. Evet yol tutuş olarak fena değil ama kütük gibi bir lastik. Ses olayı çok fazla. Bir önceki lastiği dunloptu.
    haydaaa... pekı etıket degerlerı hocam.

• Barum ben de kullandım tam bir f/p ürünü. Araca gelen yol sesi resmen azaldı. Ben de continental ürünü diye biliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • castinyo kullanıcısına yanıt
    10 lastikçinin 9u : Barum çok yumuşak bir lastik. Continentale para yetmiyorsa direkt alınabilir.

Standart bir taksici: falken hojdur yigen.

Sonra asfaltta viijjyk viijjyk gibi garip sesler çıkartarak hareket eden ticari taksiler, kanalizasyon borusu plastigi gibi sertleşmiş lastikler..

• Falken gayet iyi bi lastik, alabilirsiniz.

• Barum nasıl sessiz bir lastik anlamıyorum. Benim aracımda continental conti premium contact 2 vardı. Değiştim falken ziex ze 940 taktım araç resmen ses izalasyonu yapılmış gibi oldu.

• ıkkısınıde denemıs olan var mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.