Şimdi Ara

Hangi Katılım Bankaları En Güvenilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuyu araştırıyorum bu ara faiz sistemine para kazandırmak istemiyorum

Albaraka Türkiye Finans ve Kuveyt Türkü beğendim çünkü bunlar yabancı sermayeli arkalarinda zengin arap ülkeleri var albarakanin kredi kartini kullaniyorum yillardir sorun yaşamadım

Sizin bildiğiniz başka güvenilir var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Gizli loncada bu konuları çok konuştuk fakat o konularda hala araştırmalarımız sürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B7C41BAC -- 19 Nisan 2025; 0:46:57 >
  • 2 tane katılım 2 tane normal banka hesabın olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faiz haramdır, banka kullanmayın

• Kuveyttürk kullanıyorum arkadaşıma önermem dostuma öneririm. xd

Sağolsunlar düzenli kart borcumu filan ödediğim için ya da başka sebeplerdenbilmiyorum altın yatırmışlar hesabıma ufak ufak .

1 gr altınım olmuş toplamda şu an.

• Bugüne kadar benden bilmem ne adı altında 1 tl dahi kesmedi bi de.

• karagece25 kullanıcısına yanıt

Vadesiz tl hesabında başka yerde olsa faiz getirebilecek kayda değer bir para tutuyor musunuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mobidik kullanıcısına yanıt

Hayır

• karagece25 kullanıcısına yanıt
    Aman Allahım hocam bu gerçek mi

Yahu bizimkiler 20+ senedir Albarakaci

1 kere dandik cikolata 1 kere de ajanda verdiler omg hsjdjdk

Kar paylari zaten rezalet ama işte arab kokenli ve köklü bir banka

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Faizli bankada sadece 990tl arkadasimin parasi kaldi kendisi bi zahmet edip alirsa 0 tl tutacağım artik

Faiz = globalizme kapitalizme siyonizme yataklik etme hepsi batar inşallah faizci bankalarin

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Gerçek dsdshdjhsd

Ama şu aralar vermiyo, kampanyalara katılırsam öyle veriyo, bende sevmiyom kampanya filan ama olsun, memnunum ben.

Müşteri hizmetleriyle görüşüyom, kapatırken Allah a emanet olun diyolar dhshdjh

Düzen.:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karagece25 -- 19 Nisan 2025; 3:17:57 >
  • Hamza gardaşım en iyisi Kuveyt Türk'tür, hatta babam Kuveyt Türk sayesinde tüm parasını kurtardı ( 1983 - 1990 ) yılları arası Kuveyt'teydi sonra gaddar ve zalim lider Saddam Hüseyin Kuveyt'te saldırınca 1990 yazında yaz tatiline geldiğimiz İstanbul'da mahsur kaldık ve bir daha Kuveyt'e gidemedk, komple ev eşyalarımız ve arabamız gitti, Allah'tan Kuveyt ve Türkiye ortaklı Kuveyt Türk katılım bankası vardı da babamın hiç bir parası zayi olmadı o yüzden o gün bugündür belki 1983 yılından bugüne yani 42 yıldır babam bu bankayla çalışır, hatta benüm ve oğlumun bile eskiden kar ve zarar hesabı vardıda yeni ev alınca hesaptaki tüm paraları çektik ve hesapları artık kullanmıyoruz yani demem o ki paran varsa hiç düşünmeden yatır, ana paraya dokunmama şartıyla her ay kar payı var

• Arap düşmanı hamzoş arap bankası övüyor 

• Katılım bankacılığı sistemi bana yalandan ibaret geliyor. Sağ kulağı sağ elle değilde sol elle tutmaktan farksız. Faizin adı kar payı oluyor sadece.  

• Faizden çok da farkı yok. Eskiden vardı şimdi yok gibi o yüzden yönelmeyin.

• Man In The Wılderness M kullanıcısına yanıt

TÜRK bankaları senin hayatını ve kariyerini mahvederken ARAP bankaları seni faiz lobisinden kurtarır  

• Jamser kullanıcısına yanıt
    Bi defa sermayesi arap

Yani batmasi hortumlanmasi cok zor

Şuanda bahreyn katar kuveyt suudi arabistan bae umman gibi ülkeler Avrupa'nin cogu ulkesinden daha gelişmiş

Ben Türk bankasina parami yatirmam aga devlete bile yarin bir gun bi hortumlanir kalirsin el elde baş başta

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

First Abu Dhabi Bank isimli Arap bankasını soymak isteyen bir Türk, İstanbul Barosundan rahmetli Aykut Ergile mail atıyor. Bu şahıs, mailde dededen kalma 500 milyon dolarlık mirasını bu Arap bankasından çekmek istediğini söylüyor. Aykut Ergil de buna sazan gibi atlıyor ve Metin Uraçin ile beraber kimseye söylemeden belgeleri vs. alıp BAEye uçuyorlar.

Sonra ise belgelerin sahte olduğu anlaşılıyor ve bu ikisini Emirin bankasını soymaya teşebbüsten zindana tıkıyorlar. Turuncuları giydirip ayaklarına pranga, kollarına zincir bağlıyorlar. Hatta Metin Uraçinin kestirmem dediği saçlarını kesiyorlar. 78 gün boyunca eziyet çektiklerini söylüyorlar. 78. günün sonunda tahliye tabi ki.

Yani, Arap bankalarını hortumlamak dediğin gibi çok zor. Teşebbüs ettiğinde bile başına gelmeyen kalmıyor.

• Jamser kullanıcısına yanıt
    Aga zaten Arap icin dolarin onemi yok

Adamlarin topraklarinin altinda petrol selaleleri var

Yarin dolar gider euro gelir o gider yuan gelir o gider altin gelir ama o petrol orada oldukca bankadaki para sadece dijital rakam omg gercek deger petrol

• yıl 2013 ortası. askerden dönmüşüm ilk defa biraz param birikmeye başladı. nasıl değerlendireyim derken arkadaş dedi aman faize girme bak katılım bankaları var dini banka. arkadaş Bank Asya da hesap açmış çünkü Bank Asya hemen bizim şirketin binasının karşısında idi.

araştırdım ettim. hiç kafama yatmadı bu kâr ortaklığı denen şey. bildiğin faiz bu. ve faizden daha büyük sömürü bu. çünkü faizin yarısı kadar para veriyo.

kafama yatmış olsaydı %90 Bank Asya da hesap açacaktım.

sonra işte o yılın sonlarında malum bunlar birbirlerine girdiler. ulan dedim iyki bulaşmamışım bu İslamcılık şirketlerine.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.