Şimdi Ara

1 Aydır Ekmek Yemiyorum Soruları Alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gördüğüm bir haber üzerine düşündüm araştırdım ekmek yemeyi bıraktım.

Düzenleme: Günde 3 ekmek yerdim neredeyse bir anda bıraktım
    Zayıflamak veya vücüt yapmak niyetiyle bırakmadım
    Çorbadan ana yemeğe geçerken filan çalamadığım için yıkıyorum tabağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UtopikMuhayyile -- 7 Kasım 2016; 18:35:17 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

1 Ay Ekmek Yemeyi Bırakmanın Yorumları

Ekmek, birçok kültürde temel bir besin maddesi olsa da, son yıllarda ekmek tüketmeme trendi popülerlik kazanmıştır. 1 ay boyunca ekmek yemeyi bırakan kişiler, çeşitli sağlık yararları bildirmektedir.

Olumlu Yorumlar:

• İyileşmiş Sindirim: Ekmek, glüten içeren bir tahıldır ve glütene duyarlı veya intoleransı olanlar için sindirim sorunlarına neden olabilir. Ekmek yemeyi bırakmak, bu kişilerin şişkinlik, gaz ve kabızlığı azalttığını bildirir.
    • Düşük Kan Şekeri Seviyeleri: Ekmek, hızla sindirilen rafine bir karbonhidrattır ve bu da kan şekeri seviyelerinde ani yükselmelere neden olabilir. Ekmek yemeyi bırakmak, kan şekeri seviyelerini dengelemeye ve açlık hissini azaltmaya yardımcı olabilir.
    • Arttırılmış Enerji Seviyeleri: Bazı kişiler, ekmek yemeyi bıraktıktan sonra enerji seviyelerinde bir artış bildirir. Bunun nedeni, ekmeğin vücut tarafından hızlı bir şekilde yakılan ve sürdürülebilir enerji sağlamayan basit karbonhidratlar içermesidir.
    • Kilo Kaybı: Ekmek kalorili bir besindir ve ekmek yemeyi bırakmak kilo kaybına yardımcı olabilir. Ayrıca, lifli olmayan karbonhidratlar açlık hissini artırarak kilo alımına katkıda bulunabilir.

Olumsuz Yorumlar:

• Vitamin ve Mineral Eksikliği: Ekmek, lif, B vitaminleri ve demir gibi önemli besin maddeleri açısından zengin bir besindir. Ekmek yemeyi bırakmak, bu besin maddelerinin alınmasını azaltabilir.
    • Açlık: Ekmek, doyurucu bir besindir ve ekmek yemeyi bırakmak, özellikle günün başlarında açlık hissini artırabilir.
    • Kabızlık: Ekmek lif içerdiğinden, ekmek yemeyi bırakmak bazı kişilerde kabızlığa neden olabilir.

Sonuç:

1 ay boyunca ekmek yemeyi bırakmanın yorumları, hem olumlu hem de olumsuz yönleri olduğunu göstermektedir. Ekmeğin faydalarından yararlanmak isteyen kişiler, ekmek yerine tam tahıllı ekmek, meyve ve sebzeler gibi lifli ve besleyici seçenekleri tercih etmeyi düşünebilirler. Ekmek yemeyi bırakmayı düşünüyorsanız, öncelikle bir sağlık uzmanına danışmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Görgüsüzlük yapma abisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şekeri naptın delikanlı ?
  • Bende yemek istemiyorum ama doymuyorum nasıl hallettin o işi

• Kilo verebildin mi?Ben maximum 1 hafta birakabiliyorum.178 boyunda 90 kiloyum.

• Ketcapli mayonezli hiyar ye acligi bastiriyo

• Emple kullanıcısına yanıt
    İlk başlarda hep aç geziyordum sonra sulu yemeği biraz arttırdım, sonrada bünye alıştı tadını bile unuttum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sulu yemekleri nasıl ekmeksiz yiyorsun ve omleti falan? benim midem bulanıyor sende de böyle alışma evresi oldumu

• O zaman pasta mı yiyorsun?

• Nükerbüker kullanıcısına yanıt
    aynen omlet kıyma filan ne varsa kaşığı alıyorum yavaş yavaş yiyorum yoksa doymuyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: TriploitMezun

aynen omlet kıyma filan ne varsa kaşığı alıyorum yavaş yavaş yiyorum yoksa doymuyorsun

her şey tamamda gerçekten omleti nasıl yiyorsun ben kusacak gibi oluyorum

• 38erciyes 3 kullanıcısına yanıt
    Kilo vermek amacıyla yapmadım ama göbek vardı biraz eridi 3 kilo gitti
  • Kepekli ye bari azcık
  • yunus626emre kullanıcısına yanıt
    hayır hocam fabrika ekmekğindeki büyük oyunu gördüm
  • vucud ne hal aldı ?
  • Çok iyi bir deger ayda 3 kilo.Saolun hocam

• Günde 3 ekmek = 3x1 TL = 3 TL
    3x 30 GÜN = 90 TL

Sen bu 90 TL 'yi naptıığ ?
  • direk kesmen sağlıksız azaltmalıydın
  • direk kesmek sağlıksızmış peki senin ekmeğin zararlarından haberin var mı? genetiği değişmiş buğdayın zararlarından? kan şekerini çok yükseltmesinden? ben de 5 aydır yemiyorum.

http://www.hthayat.com/saglik/diyet/haber/1006817-dikkat-ekmek-en-tatli-zehir
  • Ekmeksiz yenirde hem tadı olmaz hem bağırsakları bozar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.