< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Sadece avr değil ki, bilgisayar, cep telefonu, televizyon vs... araba olayına hiç girmiyorum. Yaa bırakalım herşeyi, aliexpress den bile birşey alamıyoruz artık. Ne yaşama sevinci bıraktılar, ne başka bir şey. Artık mutlu olmak,mutlu yaşamak istiyoruz.
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzazgin -- 13 Ağustos 2020; 6:47:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
İlk göz ağrım. Sony dav 5.1 dvdli sistemdi. Küçük bir odada işimi görüyordu. Sonra Denon x 2000 ile energy front cb20 surround cb5 center cc5 subwoofer e xl s8 ile devam ettim. Yakın zamanda seti dağıttım. Denon x 2000 bence hem müzikte hemde seste gayet yeterli idi. Menü kurulum ve setting kısımları külfetli gibi geldi bana. Ama kurcalamak bile güzeldi. Uygun fiyata onkyo tx nr 646 ile harman kardon hkts 5 Bq denk gelince kaçırmadım. Hoparlörlerdenmiydi bilmiyorum ama onkyo sinema da beni tatmin etmedi. Komple sistemi elden çıkardım. Nr 646 atmoslu idi. Bağlantı özelliklerinin içinde WiFi olması avantajlıydı. Ses olarak bass sesler hep zayıf kaldı. Ne yaptıysam istediğim sesi alamadım. Ancak mid ve tizler tatmin edici. menü ayarları ise kolay geldi bana. Sonra yine uygun fiyatlı yamaha htr 3063 amfi(rx 367 ile aynı özelliklerde) ile wharfedale crystal 30 5.0 seti aldım. Yamaha da ise kolay basit bir menü vardı. Sinema performansı giriş seviyesi herkesin işini görür seviyede. Ses konusunda naturel ses bana göre değil. Midler de orta ve alt frekanslar karışıyor gibiydi. Ama rahatsız edecek boyutta değildi. Şimdi hdmi vs yüksek bir modelden çok eski model kullanacağım gibi görünüyor. Marantz sr 7400 önerisi aldım sinema için. 2002 model sanırım. X 2000 i sattığım kişi önerisiyle denemeye karar verdim. Wharfedale crystal 30 5.0 set ile kullanacağım. Wharfedale crystal serisi güçlü sert tepkili bir hoparlör takımı. Sinema için mükemmel geldi bana. Tabi ki energy setin tadını veremiyor o da ayrı bir konu. Eger düşük bir Model olarak 1000 - 1500 bandında hangi amfiyi önerirsiniz (bağlantı olarak optik bile olmasa bile olur dts dolby destekleri olsun yeter.) Ayrıca streo amfi olarak pioneer a 204 r kullanıyorum. 2.0 müzik film de. (yokluğumun ilacı) Bu amfiye bayılıyorum. 2.0 da bile mükemmel bir sesi var. Benden şimdilik bu kadar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
huawei p20 lıte /Pioneer Vsx-930 5.1.2 Dolby Atmos,focal dome ve sib 5.0 ve Energy take 2.0 hoparlör , Energy esw 10 subwofer / /acer /raspberry pi 3 model b :notebook/goldmaster uydu/samsung hdd/microsoft wireless klavye,mause/lg pq2000 plazma tv/
|
|
Hdmı olmayan bir amfi işimi görür derseniz tavsiyem kesinlikle technics sa da8 veya da10 bu amfiler ikisi de aynıdır birinin 8 diğerinin 10 olması önemli değil Bu amfiler dts ve dolby ses verebilen stereo amfilerdir diyebiliriz yani bana göre stereo ve sinema ikisinin bir arada olduğu bir amfidir ama baya eskidiler artık temizini bulmak lazım gelir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|