Şimdi Ara

Hangi Araba Alınır (18.000 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
1.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1-Seat Cordobo ( Dizel ) ( model yılı 2004-2007 arası )
    2-Skoda Fabia ( Dizel yada benzin ) ( 2004-2008 )
    3-Pejo 307 dizel ( 2004-2006 model yılı ) Ankette yanlışlıkla 207 yazılmış.
    4-Ford Fiesta ( Dizel) ( 2004-2006 arası )
    5-Honda Jazz
    6-Diğer (önerdiğiniz başka model varsa belirtiniz)

Tercih Öncelik Sırası
    1-Uzun yolda yormayan ve yolda bırakmayan
    2-Güvenlik
    3-Yakıt
    4-Sanayi yoluna mümkünse hiç girmeyen
    5-Estetik-tasarım
    6-İstediğim zaman zarar etmeden satılan.

Not: Kısa öz aile arabası ,uzun yolculukta yormayan ,ekonomik ,sanayi yüzü göstermeyen en fazla 18000 TL civarında ne alabilirim.Pejonun özellik,donanım ve tasarımı insanı çekiyor ama yorumlar tam tersini söylüyor.

• İyi bir pazarlıkla güvenlik paketli Honda Civic 1.6 iES alınabilir. Tercihlerinizin hepsini kapsayan bir model.
  • senin aradigin araba 2,el disinda fiat stilodur. o paraya temiz jazz bulamazsin. 307 veya nisam almerada olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Chery kimo 1.3 lusso
  • ford eski kasalar pek arıza çıkarmıyor alabilirsin....
  • 1.4 hdı xt 206 ful modeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aytürk -- 4 Temmuz 2013; 21:59:52 >
    O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?]
    T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Aynı fiyat aralığında ben de çok araç aradım. En mantıklı seçenek Stilo. Ardından Marea ve son olarak da Almera. O paraya alınan dizel, Allah'ına kavuşmak için yalvarıyordur.

Chery kimo 1.3 lusso
  • ben vag gurubu dizel önermem 1.4 tdi 3 silindir araba gitmiyor resmen ve motor çok narin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yiğit* -- 5 Temmuz 2013; 10:31:21 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta Fabia aldım, gayet memnunum.

Orijinalden alıntı: *President*

İyi bir pazarlıkla güvenlik paketli Honda Civic 1.6 iES alınabilir. Tercihlerinizin hepsini kapsayan bir model.

hocam allah aşkına ya
    kanında hondacılık var anlıyorum ama o paraya sencede daha mantıklı araçlar yokmuu
    vitesi çat diye 4"e taktım debriyajı kontrollüce bırakmaya başladım. direksiyonu çok hafif sola kırdım bu araba düşen motor devrini kompanze edebilmek için gaza çok kontrollü ufak dokunuşlarda bulundum.vitesi çat diye 4"e taktım araba birden ok gibi uzadı bi sağ şeride geçtim bir anda 210 gibi bi süratle önüne geçtim 5 e attım. vitesi çat diye 4"e taktım hızım 100"e ya düştü ya düşmedi derken sağ ön tekerlek bir çukura düştü aman yarabbim araba en küçük civatasına kadar sallandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: jjuuddaass

quote:

Orijinalden alıntı: *President*

İyi bir pazarlıkla güvenlik paketli Honda Civic 1.6 iES alınabilir. Tercihlerinizin hepsini kapsayan bir model.

hocam allah aşkına ya
    kanında hondacılık var anlıyorum ama o paraya sencede daha mantıklı araçlar yokmuu

Valla ben bildiğim arabayı alırım. Mantık sadece parasal olarak değerlendirilemez. 1.6 ies piyasanın en sorunsuz modeli, Honda nın diğer modellerinden bile sorunsuz. Arkadaşın 6 maddelik tercih listesini komple kapsadığı için önerdim. Fiyatlar abartılı bu aşikar ama yine de alıcı bulan bir model. Bir arkadaşım 20 bini cebine koydu 1 aydır kafasına göre 1.6 ies arıyor başka araç bakmıyor, düşünmüyor yani.

• mantık sınırlarını zorlamamak lazım, Allah aşkına hangi 2004-6 model dizel 307"yi 18 bin liraya nerde satıyolarmış???
    o araba alınır mı? bu araba satılır mı? ona bu kadar para verilir mi? bu araba o kadar etmezz... sen olsaydın ne alırdın, ben olsaydım nasıl satardım. yok benim arabam çok yakıyor, şu marka olsaymış daha iyiymiş... şu para olsun az yaksın çok kaçsın parçası vergisi ucuz olsun, hemen elden çıksın, yok sen delimisin ona kadar arabamı yoktu... EL AYA ÇIKTI, BİZDE HEP AYNI TATAVA...
  • tüplü lancer
    Car Lover
  • Dizel getz bakabilirsin bendeki 130 000 de 60 bin km sürücü kursunda kullandım aracı,yağını suyunu değiştirip kullanıyorum maşallahı var.Şehirdışı 4 lt civarı şehiriçi 6lt civarı yakıtı var.Üzmeyen bir araç fakat pek konforlu değil.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.