|
adam bir tane uyduruk bir ideoloji benimsemiş Antinatalizm diye. yıllardır bıkmadan usanmadan çocuk doğurmayın diye forum da yazıp duruyor. karl marx, kendi çıkarttığı komünizmi bu kadar savunmadı be adam. yıllardır bıkmadan usanmadan aynı mevzuyu allayıp pullayıp durmanın sebebi nedir? avrupa'nın önemli ülkeleri 50-100 yıl içinde nüfus yetersizliğinden yok olacak. o bölgeye yakında zenci ve arap göçleri başlayacak. bu avrupa'nın kaçınılmaz bir sonu. şu an avrupa ülkelerindeki siyasetçilerin en endişe duyduğu ve asla bir çözüm getiremedikleri mevzu bu. adamlar yalvarıyor çocuk doğurun diye. her türü teşviki sağıyorlar ancak insanlar üremiyor. nüfusun yok olursa bir hiçsin. bizim de nüfusumuz yaşlanıyor. avrupa'dan daha iyi olsakta bizim için de uzun vadeli bir problem bu. hamza, sen yapmıyorsan yapma. yıllardır bıkmadan usanmadan güttüğün bu dava neyin nesidir be adam? ülkecek kedi mi besleyelim evde? ben de mesela üremeyi düşünmüyorum ama kimseye bunu dayatmaya çalışmıyorum. bu yönde bir çabam yok. ülkede bebek doğumunun artmasının bana zararı yok ki. aksine ileride faydası olacak ben yaşlanacağım ve genç nüfus çalışıp üretecek bana bakacak. düşünüyorum düşünüyorum bir insan neden yıllardır sürekli bu mevzuyu deşer mantıklı bir açıklama bulamıyorum kendime. bu motivasyonun kaynağı nedir be adam? cia-mossad ajanı olduğunu düşünmeye başlayacağım artık. bu fikir zehirli bir fikir çünkü. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

Katılım zamanı: 25 Temmuz 2007
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt