Şimdi Ara

hamza'nın ajan olduğunu düşünmeye başladım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adam bir tane uyduruk bir ideoloji benimsemiş Antinatalizm diye. yıllardır bıkmadan usanmadan çocuk doğurmayın diye forum da yazıp duruyor.

karl marx, kendi çıkarttığı komünizmi bu kadar savunmadı be adam.

yıllardır bıkmadan usanmadan aynı mevzuyu allayıp pullayıp durmanın sebebi nedir?

avrupa'nın önemli ülkeleri 50-100 yıl içinde nüfus yetersizliğinden yok olacak. o bölgeye yakında zenci ve arap göçleri başlayacak. bu avrupa'nın kaçınılmaz bir sonu.

şu an avrupa ülkelerindeki siyasetçilerin en endişe duyduğu ve asla bir çözüm getiremedikleri mevzu bu.

adamlar yalvarıyor çocuk doğurun diye. her türü teşviki sağıyorlar ancak insanlar üremiyor.

nüfusun yok olursa bir hiçsin.

bizim de nüfusumuz yaşlanıyor. avrupa'dan daha iyi olsakta bizim için de uzun vadeli bir problem bu.

hamza, sen yapmıyorsan yapma. yıllardır bıkmadan usanmadan güttüğün bu dava neyin nesidir be adam?

ülkecek kedi mi besleyelim evde?

ben de mesela üremeyi düşünmüyorum ama kimseye bunu dayatmaya çalışmıyorum. bu yönde bir çabam yok. ülkede bebek doğumunun artmasının bana zararı yok ki. aksine ileride faydası olacak ben yaşlanacağım ve genç nüfus çalışıp üretecek bana bakacak.

düşünüyorum düşünüyorum bir insan neden yıllardır sürekli bu mevzuyu deşer mantıklı bir açıklama bulamıyorum kendime.

bu motivasyonun kaynağı nedir be adam?

cia-mossad ajanı olduğunu düşünmeye başlayacağım artık.

bu fikir zehirli bir fikir çünkü.

Kpss diye diye kendini çürüttü. Hukuk mezunu ama adam iş bulamıyor. Onu yermek için demiyorum gerçekleri söylüyorum.

Kadın desen kadın bulamıyor, iş desen iş bulamıyor, para desen onu da bulamıyor.

Adam zamanında kriptolara çok koyu bakıyordu baktı ben sağlam durmaya başladım bitcoin ve ethye sıcak bakmaya başladı.

Adamın suçu yok, adamı bu hale getiren sömürücü düzendir.

Yatırım tavsiyesi değildir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hamza'ya selam üremeye devam.  

Güneşin doğuşunu yakalayamazsınız. Yağmuru durduramazsınız. Suları durgunlaştıramazsınız. Havayı temizleyemezsiniz.
    Hayatta kalma arzusunu hafifletemezsiniz. Şartlar için pazarlık yapamazsınız. Çağrıyı göz ardı edemezsiniz. Neden isteyesiniz ki?
    Doğa evcilleştirilemez. Onu böyle kabul edin!

Gelen yanıtlara cevap yazmıyorsam üşendiğim içindir.
  • Adamın iyi kötü bir davası var, antinatalizm veya neyse ney. Bir kere buradan takdiri hak etmesi lazım, ha o dava senin kafana yatmıyorsa engelle geç. Benim kafama yatıyor, ben şikayetçi veya rahatsız değilim antinatalizm hususundan.

Avrupa geneli yok falan olmaz, herifler dünyanın 4 bir yanından milleti gayet güzel entegre edip gayet güzel büyüyor. Balkanlardakilerde belki dediğin risk vardır da adamların bir hırsı yok, ölüleri senden iyi yaşayacak her türlü. Ha çocuk yaptırıyorlar yine çünkü kalifiye nüfusları, yüksek eğitimli ve gelecek göçmenlere nazaran görece üstün ahlaklı.

Nüfusun yok olursa sen bir hiçsin, çünkü nüfusunu eğitip, ahlaklandırıp kalifiye etmek üzere hiç bir çaban olmadı, olmuyor ve olacak gibi de değil. Ucuz iş, ara eleman ülkesisin sen, kendin öyle olmak istiyorsun. Sana göre ahlâk da kimin kimle ne hissettiği, cinsellik yaşayıp yaşamadığı. Ahlâk bu değil, ahlâk hırsızlık yapmamak, yetim hakkı yememek, liyakatten vazgeçmemek ve adaletten vazgeçmemek.

Ülkede bebek doğsun, eğitimleri önemli değil gerekirse benden beter olsunlar, ileride bana baksınlar yeter demek bence antinatalizmden çok daha tehlikeli ülke için. Gençlere kötülük olmasına girmedim bile.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hamza en basindan beri bloklu ben de ama hamza ajan filan diyenlerden iq su daha yuksektur eminim. Bu konuyu açan ve yazanlar bloklu degil ama hamza ilk bastan beri bloklu ama objektif olunursa hamza hakli bu konu da bir kisi diger kisiye ajan yok vatan vahini diyorsa yüzde yüz haksizdir dedigim gibi hamza ben de ilk gördügüm andan beri bloklu ama objektif olup yeri gelince haksizin yaninda olmak gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Len oglum bana cevap vermek yerine konuya yaziyon evet mossad turk forumu donanim haberi bulmus ( türkler bile zor buluyor) buradam hamza diye birini bulmus ülkeye savas acmak yrrine bu kullanci ile salditiyor. Evet beylet nicki tantuni olan bir üye de bunu yüksrk iq su bulmus ve konu acmis. Mossad hamza maas baglamis haata bir villa bile ayarlamid. Tantuni ise evindeki kotali internet lise mezunu hali ile bunu desifre ettmis mossad vs tantuni. Tabi ki tantuni yener artilayin beyler tantuni hakli hamza mossad ajani yüzde yüz hakli bir arguman bu inanmayan vatan haini inanmayana hamzanin agla duvarindaki fitlari mevcut atarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tantuniii -- 19 Temmuz 2025; 21:12:38 >
  • Tantuniii kullanıcısına yanıt

Aga yazdiklarini tekrara oku

Aga tamam biz anlasimayacagiz. Konunun basliginda bile hamza geciyor sen kendince takil benim için sorun yok ben de ilk andan beri bloklu zaten.

1 Yaşama korkusu 2 zevk alınan şeylerin azlığı 3 korunma ve sürü içgüdüsü 4 hormonlar

Artık tek tuşla ambulansı evine çağırabilirsin , hiç korkmana gerek yok senin kendini korumana gerek yok bir tuşla polisi çağırabilirsin . Erkeklere erkek olmayı zaten bunlar sağlıyordu ayrıca fiziksel iş yapmanada gerek yok al bir tane bilmem ne makinesi o sana sağlar hizmeti

Böyle olunca insanlar artık üremeye sıcak bakmıyor çünkü içgüdü hormon bilmem ne hiçbir şey kalmadı

Bunlar olsaydı hamza bile bu yoklukta 5 10 tane çocuk yapardı

Hamza iş, eş bulamadığı için yıllardır trevora bağladı.

Cia, mossad mevzusu boş.

Ha ama antinatalizmi bu örgütler gelismeye calisan ulkelerde yayiyordur ben zaten suphe ediyorum bundan.

adam hala ısrarcı şekilde bu mevzuyu dillendiriyor

aile yapısını kötülüyor

öz kardeşliği kötülüyor

çocukları kötülüyor

siyonistlerin türkiye'de istediği şeyi adam çok ısrarla savunuyor

türkler bunun bu uyduruk siyonist ideolojisine inansa 50 sene sonra moğollar gibi kalırız dünyada

bir insan böyle salakça bir ideolojiyi neden hayat amacı haline getirir?

bu adama çok dikkat

Hamza içinde bulundugu bu beter durumu bir de ailesine yüklüyor. Yani ialesi çalışmamış zengin değilmiş ondan bu kotu durumdaymış.

oysaki bir ailenin gorevi çocugunu beslemek barınma hizmeti sunmak ve aile terbiyesi vermek ve eğitimini üstlenmeltir. Ailenin zengin olmak cocuguna iş kurmak onu da zengin etmek ve iirketinde müdür pozisyonunda aile şirketinde işbaşı yapmasını sağlamak değildir. Bu konuda tartıştık ve karşılıklı bloklaştık kendisiyle

kendisini ağlak kategorisi ile engelledim. Bunun gibi benyoruldum hocam vs gibi pek çok ağlak tiple beraber blok listesinde.

herkes inandıgı şeye inanabilir ben bu kadar acık görüşlüyüm ama kendi fikrini ve inancını dekareme gibi hamza gibi dayatmaya çalışan tipler inanışmaz irite ediyor beni. İnancını düşünceni soylersin geçersin. Dayatmak yersiz.

herkes cocuk yapmak isteyebilir yapmak istemeyebilirr herkesin kendi hayatı kendi tercihi.

• herkes urememeli, uretim planli ve kontrollu olmali. kuru kalabalik ve plansiz amacsiz uremeye karsiyim, zionistler toplumlari plansiz amacsiz, niteliksiz ve dusuk kaliteli bireylerle dolduruyorlar. iste avam ayak takimi. "senin hurrraaa ureyelim" tipi onermen zionizme hizmet ediyor.

iphone sever, sosyal medya tapar, american populer kulturu tapar, yehuda tapar, hollywood tapar, joni tapar, eziq korkak seytani -> goy uretiliyor..

yani antinatalizm evet ama bunu mixed yapalim, siradan insanlar uremesin, devlet kontrollu uretsin

ve hamza hocamizdan ozur dile bence ya da sen bilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 31 Ocak 2026; 18:23:33 >

Hocam, ne alıyorsan ailenden alıyorsun ama. Boyum 184 ebeveynlerim cüce olsaydı ben de cüce kalırdım, su an ciddi sayılabilecek bir servetin sahibiyim dedem bırakmasaydı kendim calısarak birkac tane dairem olurdu, suratım köseli ve attractive, gerci bayagu yslandım artık, cok muhtemel eskisi gibi "coh yahusuhlu adam" demezler, yani su an kendi resmimi eskisi gibi nete yükleyip oylama yapmaya cesaretim yok, eğer ebeveynlerim kösegen kafa olmasalardı suratım cin ali gibi olurdu. ebeveynlerim yine mv gözlü, olmasalardı kahverengi gözlü olurdum falan filan.

Fakaaaat uzak bir akrabam lunatic idi mesela uzak bir akraba, yakın ebeveynlerim her iki taraftan, biraz psycho karakterliydi falan, sonra yine yakın ebeveynim disleriyle cok sorun ysadı filan, ben de disciden cıkamadım, sonra büyükannem OKB hstasıydı bende de OKB var yani kötü genler de aldım..

Tüm iyi ve kötü özellikler aileden aktarılıyor ve bu sayede sahip olduklarına sahip oluyorsun.

Simdi mesela bir adam ortalama ve altı özelliklere sahipse, babam benim tohumu atmsaydı keske diyebilir ama bunun bence ayıp ya da olmaması gereken kısmı, insanlara acık, public alanda net hesbı arkasından, sürekli olarak söylemek. Bu gibi insanları mental acıdan zayıf görüyorum yani. Insan kötü olsa bile bu kadar kendini reklam etmemeli. Hayat zaten adil değiil ama hayattan adalet bekliyorlar.. En komik kısım bu zaten. Kendini oldugun gibi kabul edeceksin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 31 Ocak 2026; 18:45:34 >

• burada kimse sana destek cıkmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 31 Ocak 2026; 20:47:1 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.