Yarın bir gün Messi’nin gerçekten oğlu olursa babası kadar başarılı olacağını sanmıyorum. Çünkü bugüne kadar adını tarihe yazdırmış futbolcuların çocukları babaları kadar başarılı olamadılar. Büyük takımlarda oynayanlarda dahil. Buna en somut örnek Johan Cruyff dur. Johan Cruyff oğlu vardı babasının döneminde Barca da oynadı. Babası gittikten sonra kovuldu çünkü normalde Barca da oynayabilecek kapasitede bir oyuncu değildi.
Hatta Johan Cruyff Barca’nın son defa başında olduğu sene oğlunu yedek bırakmaya başlamıştı. Hatta araları açılmıştı o dönemde.
quote:
Orijinalden alıntı: Noctivagant
quote:
Orijinalden alıntı: Y!g!T
Barcelona'nin gelecegi bir 30 yil daha guvende.
Yarın bir gün Messi’nin gerçekten oğlu olursa babası kadar başarılı olacağını sanmıyorum. Çünkü bugüne kadar adını tarihe yazdırmış futbolcuların çocukları babaları kadar başarılı olamadılar. Büyük takımlarda oynayanlarda dahil. Buna en somut örnek Johan Cruyff dur. Johan Cruyff oğlu vardı babasının döneminde Barca da oynadı. Babası gittikten sonra kovuldu çünkü normalde Barca da oynayabilecek kapasitede bir oyuncu değildi.
Hatta Johan Cruyff Barca’nın son defa başında olduğu sene oğlunu yedek bırakmaya başlamıştı. Hatta araları açılmıştı o dönemde.
Bi aralarda Milan'da küçük Maldini vardı oda kayboldu sonra sonra
quote:
Orijinalden alıntı: uA_emir07
quote:
Orijinalden alıntı: aböRjin
ikiside çok çirkin.
maalesef
o değil
Fotoyu gören herkes benim gibi: Anaa Messi tepkisinimi verdi
quote:
Orijinalden alıntı: unal83
Fotoyu gören herkes benim gibi: Anaa Messi tepkisinimi verdi
+1
quote:
Orijinalden alıntı: uA_emir07
quote:
Orijinalden alıntı: aböRjin
ikiside çok çirkin.
Ancak bu kadar iyi cevap verilebilirdi.
quote:
Orijinalden alıntı: 46
quote:
Orijinalden alıntı: Noctivagant
quote:
Orijinalden alıntı: Y!g!T
Barcelona'nin gelecegi bir 30 yil daha guvende.
Bi aralarda Milan'da küçük Maldini vardı oda kayboldu sonra sonra
oyhş.
bugün gördüğüm en güzel haber.
quote:
vatansever_kartal Uzaklaştırılmış ¥ gün kaldı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme