< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hamsterım kayıp yardım

-
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
The only question on my mind after I took the university exam was what would my hamster be.
After this has gone on for such a long time, the results have come. After the results, I consulted a friend, he had taken his bird to the kyk.
The suggestion to me was to take it to kyk.
This idea was great for me.
I was going to stay on the kyk with Feriha (hamster).
Everything was prepared, I threw Feriha in the bag, and after a 12-hour journey, I was able to reach the kyk dormitory.
Feriha was very tired, she slept for a while without doing anything.
Since we were 6 people in the room, Ferihaya had a shortage of space.
As a solution, I hung a rope down from the bunk bed and hung ferihan's cage.
It went like this for a month.
We went down for dinner one evening, it was always said that there was potatoes in the meal, no meat at all.
When I went to the room after the end of the meal, there was a meat smell inside.
Meat was being roasted in the tube, everyone except me was in the room waiting for the meat to be ready.
I was very surprised, I started to wait with the excitement of seeing meat.
At that moment, I saw that Ferihan was not in the cage, I panicked and asked where Ferihan was, I called her.
My friends ate the meat regardless of me.
I've been looking for Feriha for 3 days, I can't find it.
Guys, can you please help?
My Feriha is missing.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C07B61AEB -- 10 Ağustos 2023; 13:13:54 >
-
Bunun kuş versiyonu müthişti
Mimiklerim dinlendi
off canım popays çekti hocam ya yok mu dahası
-
Arkadaşlar inanmiyacaksiniz ama kuşumu yemişler. KYK açıklandı odalarımız 6kişilik ranza şeklinde ceza evinden farksız. İri yarı birisinin sözü geçiyor sürekli. Işıkları açıp kapama emrini o veriyor ben de tabi çömezim ama bir tane sevimli mi sevimli kuşum var. Onu getirdim buraya başta çok canayakin davrandılar ama ilerleyen günlerde ben bunu yerim çok lezzetli duruyor muhabbetleri dönmeye başladı kafesi kucağıma alıp yatiyordum. Kyk da üst üste 4 gün et içeren bir yemek yayinlamadilar 5.gun kuşum kayboldu ortadan ve 5kisi artık et muhabbet yapmiyodu. Kuşum nerde dedim ne bilelim biz dediler. Koğuş ağası popays yedik falan diyordu anliycaginiz kusumu yemişler ben bunları nereye şikayet edicem
arkadaşlar yurt kurallarını okumadığımdan evcil hayvanımı (kedimi) yanımda yurda getirmiştim.odaya girdim odadaki herkes asyalı dedim noluyo her neyse bunlar benim hayvanı görünce aralarında birşeyler fısıldamaya başladılar.aralarından birisi mm falan yapıp dudaklarını falan hareket ettiriyodu.hayvanı odaya koydum ranza sistemi var zaten yatağın altına yattı direkt sonra kantine gideyim dedim bunlar mayışmış iyice yerlerinden kalkacak halleri bile yoktu.masaya kantinden aldıklarımı koyayım dedim bi baktım 3-4 tane boş tabak içinde kemik parçaları dedim herhalde bunlar kelle paça yemiş. birini kaldırdım dedim kelle paçayı nerden buldun oglum yurtta. bu bön bön baktı 你在說什麼兒子 falan demeye başladı ben tabi hiç bir şey anlamıyom bakıyom sadece sonra aklıma kedi geldi sesleniyom yok ortada. diyom allah allah bu nereye kayboldu. sonra bu arkadaşlardan biri yarım yamalak türkçe biliyomuş "kedi mm yedik nefis" falan yapmaya başladı anlaşılan o ki arkadaşlar benim kediyi kelle paça niyetine gömmüşler açıkçası şoka uğradım hemen yurt idaresine şikayete gittim. bana "bişey olmaz yenisini bulursun, hem yurda hayvan getirmek yasak valla atarız seni he akıllı ol sus" falan demeye başladılar ben bunları nası şikayet ederim
-
Ya boyle konularin daha sık olmasi gerekiyor ama daha özgün kuş hikayesine cok benziyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@Nat Alianovna eğitim ve sınav bölümü troll konu dışı mesajı paylaşıyor göz mü yumuluyor bunlara?
-
Burası eğitm sınav genel sohbet.
Yasak olan kısım ayrı
Edit konu kyk yurdu yani üniversite ile alakalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEGANYRSA -- 10 Ağustos 2023; 23:42:15 >
Guys, you won't believe it, but they ate my bird. KYK has been announced, our rooms are no different from a prison in the form of bunk beds for 6 people. Someone's word is always mentioned. He gives the order to turn the lights on and off, and of course I'm a novice, but I have a cute bird. I brought him here, they were very friendly at first, but in the following days, I eat it, it looks very delicious, their conversation started to turn, I was lying on my lap with the cage in my lap. On the 5th day, my bird disappeared and 5 people were no longer chatting with meat. I said where is my bird, what do we know, they said. The head of the ward was saying that we ate popays or something, you understand, they ate my vomit, where should I complain about them?
ingilizce yazan ergenler ne ayaksınız lan siz :D
-
yurt ortamında kendimi kaybetmediğime şükrediyorum. kaybolmayan hiçbir şeyim kalmadı. kaç kez tarak aldım kaç kez şarj kablosu iç çamaşırım bile kaybolduğu oluyor.
-
:((((
Yapmayın hocam.
Halen bulamadım, yalvarırım yardim edin
Öncelikle bu durumu yaşadığınız için üzgünüm. Maalesef bir hamsterın kaybolması stresli bir durum olabilir, özellikle böyle bir ortamda.
Odayı dikkatlice kontrol edin: Hamsterlar küçük ve sıkışık alanlara girmeyi severler. Odayı en ücra köşesine kadar dikkatlice kontrol edin. Çekmeceleri, dolapları, çarşafları, yastıkları kontrol edin. Yatağın altına veya arkasına bakın.
Yiyecek Kullanın: Feriha'nın favori yiyeceğini bir kap içinde odaya bırakın ve bir süre odada kimseyi bulundurmadan bekleyin. Hamster'ınızın koku alarak geri dönebileceği bir olasılık vardır.
Sessiz Olun ve Dinleyin: Geceleyin, yurtta daha sessiz olduğunda dikkatlice dinleyin. Hamsterlar gece aktiftir ve çıkan sesler onun nerede olabileceği hakkında ipucu verebilir.
Yönetimle İletişim Kurun: KYK yurt yönetimine durumu bildirerek, yurtta genel bir arama başlatmalarını talep edebilirsiniz.
Yurtta Bildirim Yapın: Yurtta yaşayan diğer öğrencilere Feriha'nın fotoğrafını ve açıklamasını içeren bir bildirim yaparak yardım isteyebilirsiniz.
Umarım Feriha'yı sağ salim bulursunuz. Bu tür durumları önlemek için hayvanların yurtlarda veya öğrenci evlerinde doğru koşullarda tutulmasının ne kadar önemli olduğunu unutmamanızı öneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 12 Ağustos 2023; 4:12:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hocam sizin hamsteri folloş etmişler ayıptır söylemesi
-
X li hamsterdan seç beğen al reis faturayı benim adrese gönder
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Arkadaşlar inanmiyacaksiniz ama kuşumu yemişler. KYK açıklandı odalarımız 6kişilik ranza şeklinde ceza evinden farksız. İri yarı birisinin sözü geçiyor sürekli. Işıkları açıp kapama emrini o veriyor ben de tabi çömezim ama bir tane sevimli mi sevimli kuşum var. Onu getirdim buraya başta çok canayakin davrandılar ama ilerleyen günlerde ben bunu yerim çok lezzetli duruyor muhabbetleri dönmeye başladı kafesi kucağıma alıp yatiyordum. Kyk da üst üste 4 gün et içeren bir yemek yayinlamadilar 5.gun kuşum kayboldu ortadan ve 5kisi artık et muhabbet yapmiyodu. Kuşum nerde dedim ne bilelim biz dediler. Koğuş ağası popays yedik falan diyordu anliycaginiz kusumu yemişler ben bunları nereye şikayet edicem
|
The only question on my mind after I took the university exam was what would my hamster be. After this has gone on for such a long time, the results have come. After the results, I consulted a friend, he had taken his bird to the kyk. The suggestion to me was to take it to kyk. This idea was great for me. I was going to stay on the kyk with Feriha (hamster). Everything was prepared, I threw Feriha in the bag, and after a 12-hour journey, I was able to reach the kyk dormitory. Feriha was very tired, she slept for a while without doing anything. Since we were 6 people in the room, Ferihaya had a shortage of space. As a solution, I hung a rope down from the bunk bed and hung ferihan's cage. It went like this for a month. We went down for dinner one evening, it was always said that there was potatoes in the meal, no meat at all. When I went to the room after the end of the meal, there was a meat smell inside. Meat was being roasted in the tube, everyone except me was in the room waiting for the meat to be ready. I was very surprised, I started to wait with the excitement of seeing meat. At that moment, I saw that Ferihan was not in the cage, I panicked and asked where Ferihan was, I called her. My friends ate the meat regardless of me. I've been looking for Feriha for 3 days, I can't find it. Guys, can you please help? My Feriha is missing. |
arkadaşlar yurt kurallarını okumadığımdan evcil hayvanımı (kedimi) yanımda yurda getirmiştim.odaya girdim odadaki herkes asyalı dedim noluyo her neyse bunlar benim hayvanı görünce aralarında birşeyler fısıldamaya başladılar.aralarından birisi mm falan yapıp dudaklarını falan hareket ettiriyodu.hayvanı odaya koydum ranza sistemi var zaten yatağın altına yattı direkt sonra kantine gideyim dedim bunlar mayışmış iyice yerlerinden kalkacak halleri bile yoktu.masaya kantinden aldıklarımı koyayım dedim bi baktım 3-4 tane boş tabak içinde kemik parçaları dedim herhalde bunlar kelle paça yemiş. birini kaldırdım dedim kelle paçayı nerden buldun oglum yurtta. bu bön bön baktı 你在說什麼兒子 falan demeye başladı ben tabi hiç bir şey anlamıyom bakıyom sadece sonra aklıma kedi geldi sesleniyom yok ortada. diyom allah allah bu nereye kayboldu. sonra bu arkadaşlardan biri yarım yamalak türkçe biliyomuş "kedi mm yedik nefis" falan yapmaya başladı anlaşılan o ki arkadaşlar benim kediyi kelle paça niyetine gömmüşler açıkçası şoka uğradım hemen yurt idaresine şikayete gittim. bana "bişey olmaz yenisini bulursun, hem yurda hayvan getirmek yasak valla atarız seni he akıllı ol sus" falan demeye başladılar ben bunları nası şikayet ederim |
Ya boyle konularin daha sık olmasi gerekiyor ama daha özgün kuş hikayesine cok benziyor
![]() |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X