Şimdi Ara

Hamit Pahalı Diyenler Gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Real Madrid CF profesyonel futbolcularından Hamit Altıntop ile 2012-2013 sezonundan başlamak üzere 4 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre futbolcunun kulübüne 3.500.000 EUR bonservis bedeli ödenecektir. Futbolcuya ise 2012-2013 ve 2013-2014 sezonlarının herbiri için 2.900.000 EUR sabit transfer ücreti ve 20.000 EUR maçbaşı ücreti, 2014-2015 ve 2015-2016 sezonlarının herbiri için 2.750.000 EUR sabit transfer ücreti ve 25.000 EUR maç başı ücreti ödenecektir.

Hadi bakalım gençler

• Şu forumda "gelin" başlıklı konular bana özel gardaş.

Açma öyle konular.Ne zaman açtım ben böyle bi konu diye baktım.

Bu arada fiyatı gayet ideal.
  • Senelik 3.2-3.5 M€ diye iddaa eden arkadaşlarımız var forumda onları bekliyorum
  • Amrabat-Burak-Melo da açıklansa çok iyi olcak
  • Harika
  • 50.000 € fazla vermişiz FB'nin üst sınırından demek ki para için gelmiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chngrn1905

Senelik 3.2-3.5 M€ diye iddaa eden arkadaşlarımız var forumda onları bekliyorum

Zaten toplamda o parayi alacak hatta çok maç oynarsa geçebilir bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hamit için çok ucuz.Hamit pahalı diye almadık diyen FB'li yöneticiler bundan 3 sene önce 9 milyona M.Topuz'u aldı.Hamit şuan tartışmasız milli takımın en kariyerlisi.Son Portekiz maçında bile sağ bek oynamasına rağmen Ronaldoya geçti vermedi.Nereye koyarsan oynar.Bayern gibi takımda 11 oyuncusu olup 2 bundesliga görmüş bir oyuncu hem Hamit.
    Euro 2008 asist kralı
    Euro 2008 Altın kadro oyuncusu(TR'de tek kişi o listedeydi oda Hamit)
    2008 Dünyanın En iyi Kadrosu aday oyuncusu
    2 Bundesliga
    1 La Liga
    1 Şampiyonlar Ligi Finali
    Yılın Golü ödülü
    ve bütün bunlara rağmen hiç bir zaman başarısıyla övünmeyen milli maçlarda varını yoğunu verip milli takımın hemen hemen çoğu maçta en iyisi olup şımarmayan bir adam.Ben Hamitin Milli takımda oynarken sahanın en kötüsüydü denilebicek bir maç hatırlamıyorum şimdiye kadar.
    Adam sürekli üstüne koydu.Schalkeden Bayern'e Bayern'den Real giden müthiş bir kariyeri var.Ama maalesef hakettiği değeri bugüne kadar kimse ona vermedi.

• quote:

AÇIKLAMA:
    Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Real Madrid CF profesyonel futbolcularından Hamit Altıntop ile 2012-2013 sezonundan başlamak üzere 4 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre futbolcunun kulübüne 3.500.000 EUR bonservis bedeli ödenecektir. Futbolcuya ise 2012-2013 ve 2013-2014 sezonlarının herbiri için 2.900.000 EUR sabit transfer ücreti ve 20.000 EUR maçbaşı ücreti, 2014-2015 ve 2015-2016 sezonlarının herbiri için 2.750.000 EUR sabit transfer ücreti ve 25.000 EUR maç başı ücreti ödenecektir.

Hadi bakalım gençler

2.9+20bin maçbaşı min. 25 maç oynasa zaten 3.5 götürdü.

• Arkadaşlar toplamı değil senelik ücret olarak 3.2 3.5€ diyenler vardı.Maç başı ücreti dışında
  • quote:

4M euro alacak sene diyenlerde var nakit olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BucksWolf

quote:

2.9 sabit 20 bin maç başı 30 maç oynasa 600 bin euro yapar 2.9+600 = 3.5 milyon euro kapiş ?

3.5 garanti alcak deniyordu mac basilarla 4 u geccek deniyordu.

• quote:

quote:

2.9 sabit 20 bin maç başı 30 maç oynasa 600 bin euro yapar 2.9+600 = 3.5 milyon euro kapiş ?

Bir okuyun şu mesajları öyle yazın eksper kardeşlerim.Maç başı ücreti dışında 3.5M€ nakit alacak diyen arkadaşlarımız var..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bir okuyun şu mesajları öyle yazın eksper kardeşlerim.Maç başı ücreti dışında 3.5M€ nakit alacak diyen arkadaşlarımız var..

Hani nerde ? SS koyar mısın görelim onları...

Gir google'a.Yaz oraya Hamit 4 senelik 20M euro diye çıkan konulara tek tek bakarsın.

• Ya sürüyle adam vardı bunu diyen arkadaşım. Yalan mı söylicez?

• Böyle bir oyuncuya böyle bir fiyat çok çok uygun olarak görüyorum milli takım kaptanı olması bile bu fiyattan daha fazla fiyata satılmasına sebeptir.
  • Sow'un 3.4 milyon euro aldığı takımda.Aykut Kocaman onu dengeleri bozmamak için istememiştir canım.
  • çokda ucuz değilmiş çok para bence.
  • Yıllık 4 milyon eurodan 5 yıllık sözleşme istediğini söyleyip adama sallayanlar vardı. Yüz defa diyoruz emin olmadığınız şeyler hakkında kesinmiş gibi yorum yazmayın. Gerçi transfer döneminin bitmesine 2 ay varken bu yönetimden bi b.k olmaz diyenlerin olduğu bir ortamda normaldir.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.