Şimdi Ara

Eğer Hamit İçin Söylenen Şu Rakamlar Doğruysa..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
1
Favori
3.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • G.Saray'in Hamit'e verecegi para: 3.2 milyon € garanti para, mac basina 20 bin €, GS ligi ilk 2'de bitirirse 300 bin € ozel prim..

Gelmemesinde yarar var diye düşünüyorum.Nereden Baksan yıllık 20 M buluyor.Kulubü çok zorlardı.Eğer doğruysa hayırlı olmuş

• yabancı sınırlaması olamasa yarı fiyatına alınabilecek oyuncu
    gs nokta atişi yaptı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamit çakallığı çok güzel yaptı iki kulübü sokup fiyat arttırdı, bu parayı artık hamit e hiçbir kulüp kolay kolay vermezdi ama oynadığı takıma faydalı olacağı kesin
  • Kimler ne paralara oynuyor. Ne olursa olsun iyi transfer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rem0te

G.Saray'in Hamit'e verecegi para: 3.2 milyon € garanti para, mac basina 20 bin €, GS ligi ilk 2'de bitirirse 300 bin € ozel prim..

Gelmemesinde yarar var diye düşünüyorum.Nereden Baksan yıllık 20 M buluyor.Kulubü çok zorlardı.Eğer doğruysa hayırlı olmuş

Pardon Yıllık 20 demişim edit
  • fazla para ama takımın hem o mevkide iyi bi oyuncuya ihtiyacı var, hemde türk-yabancı olayı bizim için hayli önemli.

asıl önemli olan kaç yıl imzalanacağı. basında yer alan bi habere göre hamit burayı son durak olarak gördüğü için 5 yıllık mukavele istiyomuş. şimdi bu doğru ise bu tam bir ölücülüktür, hamit 5 ay sonra 30 yaşında olacak. ve 5 yıllık mukavele demek oluyor ki 34buçuk yaşına kadar bu parayı alacak. ki herşeyi geçtim bu adamın özellikle son iki sezondur pek forma şansı bulmadığını da eklemek gerek. 5 yıllık imzalanacaksa bile enazından 3.yıldan sonra ücret azalacak şekilde imzalanmalı. yoksa demirören tarzı bi hata yapılır.

ben zamanında nihat trasnferini çok eleştirmiştim, son bir yılında hiç gol atamamış bir forvete beşiktaşın 5 yıl mukavele yapıp yıllık 3,5M$ vermesini çok büyük bi hata olarak söylemiştim. ozamanlar beşiktaşlı arkadaşlar bana kızmışlardı sen bizim transferimize dil uzatmaya çalışıyon diye.

işte şimdi bizde benzer bir tablo ile karşı karşıyayız. eğer bizde hamit ile 5 yıllık kabarık bi sözleşme imzalarsak ben bizzat kendi trasnferimizi eleştireceğim. bu bjk yada gs olayı değil.

• Yabancı kontenjanı olmasa daha düşük ücrete gelirdi; ama elimiz mahkum olunca piyasa yapmasını iyi bildi. Galatasaray'ın ihtiyacı vardı, Fenerbahçe'nin de çalım atma hırsı: İkisini de iyi kullanıp Galatasaray'dan iyi para kopardı. Ama her ne olursa olsun bizde başarılı olacağına inanıyorum, Riera gibi yatarak almayacaktır en azından parasını.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Onun Manajeri öyle bir çakal ki...Pürüz çıkarsa o adam yüzünden çıkar.
  • Bizi bağlamaz,çok iyi transfer yaptı adamlar.Bize sadece hayırlı olsu demek düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

hamit çakallığı çok güzel yaptı iki kulübü sokup fiyat arttırdı, bu parayı artık hamit e hiçbir kulüp kolay kolay vermezdi ama oynadığı takıma faydalı olacağı kesin

Hocam o çakallığı Hamit değil Fenerbahçe yaptı, Hamit gidip fenere bana talip olun fiyatım artsın dicek hali yok
  • Çok para.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyatlara kesinlikle alınmasına karşıyım 30 yaşındaki adam için fazla.
  • birincisi çok para ikincisi melo 3.5 istiyo diye almıyolar gidip hamiti 4 e bağlıyolar ilginç olan burası :) yöneticilerimizden açıklama bekliyoruz neden olmadı bu transfer diye öğrenelim önce sonra değerlendiririz :))
  • Para gerçekten çok fazla ama Hamit öyle bir oynar ki mesela, " aldığı para helal olsun " denilebilir veya tam tersi olabilir. Bunu zaman gösterecek, şu an kağıt üstünde oldukça pahalı bir transfer olarak gözüküyor ama aynı şekilde oldukça iyi bir transfer olarak da gözüküyor.
  • Yıllık 4,2 civarı bir paraya denk geliyor ortalama. 5 yılda 21 milyon Euro yapar. 5 milyon Euro'da bonservisi desek 26 yapar. Hamit iyi oyuncu. Ama eğer Galatasaray'da patlama yapamazsa daha doğrusu bizim ihtiyaçlarımızı karşılayacak şekilde oynayamazsa Türkiye'de tutunamaz. Şunu belirtmeden geçemeyeceğim. Bizim Hamit'e çok ihtiyacımız vardı. Ama Fenerbahçe yıllık 3,5 vermişken ki eminim Fenerbahçe'de bonus önermiştir yani Fenerbahçe'nin teklifi de 4 milyon Euro'ya yakındır bence Hamit gibi bir oyuncunun getirebileceklerinin yanında 200 bin - 300 bin Euro hiçbirşey bence. Yönetim akıllı davrandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jurishan

Yıllık 4,2 civarı bir paraya denk geliyor ortalama. 5 yılda 21 milyon Euro yapar. 5 milyon Euro'da bonservisi desek 26 yapar. Hamit iyi oyuncu. Ama eğer Galatasaray'da patlama yapamazsa daha doğrusu bizim ihtiyaçlarımızı karşılayacak şekilde oynayamazsa Türkiye'de tutunamaz. Şunu belirtmeden geçemeyeceğim. Bizim Hamit'e çok ihtiyacımız vardı. Ama Fenerbahçe yıllık 3,5 vermişken ki eminim Fenerbahçe'de bonus önermiştir yani Fenerbahçe'nin teklifi de 4 milyon Euro'ya yakındır bence Hamit gibi bir oyuncunun getirebileceklerinin yanında 200 bin - 300 bin Euro hiçbirşey bence. Yönetim akıllı davrandı.

FB NIN 3,5 VERDİĞİNİ NERDEN BİLİYON. BEN 2,850 15000 MAÇ BAŞI OLARAK OKUDUM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blade13ReaKer

birincisi çok para ikincisi melo 3.5 istiyo diye almıyolar gidip hamiti 4 e bağlıyolar ilginç olan burası :) yöneticilerimizden açıklama bekliyoruz neden olmadı bu transfer diye öğrenelim önce sonra değerlendiririz :))

evet melo ile kıyaslanınca ilginç. ama işte konu dışında herkes türk kızı havalı yok türk kızı kadınlığını güç olarak görüyo falan der ya millet, buda öyle sanki, türk olunca fiyat katlanıyo neyazıkki. geçmişte örnekleri var siz de çok iyi biliyosunuz.
  • ben fenerin 2.8 milyon + 25 bin maç başı teklif ettiğini düşünüyorum olay şu galatasaray bu adamla görüştü sonra aradan çekildi diye biliyorum, sonra fener ilgilendi fiyat fln anlaşıldı sonra gs de teklifini sundu , adamın aklıda gs deydi zaten oraya gitti bence ama ilk gs teklif yaptığı için haklı transfer oldu hem bizden kat be kat daha yararlı kullancak gs kuyt ve mehmet topuzu kescek halimiz yoktu göbekte oynıycaktı buda bir kumar olcaktı bence bize gelseydi sonu emre gibi olcaktı :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: devito

quote:

Yıllık 4,2 civarı bir paraya denk geliyor ortalama. 5 yılda 21 milyon Euro yapar. 5 milyon Euro'da bonservisi desek 26 yapar. Hamit iyi oyuncu. Ama eğer Galatasaray'da patlama yapamazsa daha doğrusu bizim ihtiyaçlarımızı karşılayacak şekilde oynayamazsa Türkiye'de tutunamaz. Şunu belirtmeden geçemeyeceğim. Bizim Hamit'e çok ihtiyacımız vardı. Ama Fenerbahçe yıllık 3,5 vermişken ki eminim Fenerbahçe'de bonus önermiştir yani Fenerbahçe'nin teklifi de 4 milyon Euro'ya yakındır bence Hamit gibi bir oyuncunun getirebileceklerinin yanında 200 bin - 300 bin Euro hiçbirşey bence. Yönetim akıllı davrandı.

Önce keps lokunu kapat.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: devito

quote:

Önce keps lokunu kapat.

Çalışıyom bır yandanda açık kalmalı ayrıntılara takılma

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.