Şimdi Ara

HAMİLE KEDİYİ TEKMELEYİP, YAVRULARINI ÖLDÜREN ADİYİ CİMERE ŞİKAYET EDİYORUZ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
18.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
426 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yoney

CİMER bir yargı merci değildir. Suç unsuru bulunduğunu düşündüğünüz bir olay varsa bunu emniyete veya savcılığa iletmeniz gerekir.
    cimer'den ihbar seçeneceğini işaretleyip, adalet bakanlığı vs yerlere gönderebiliyorsun. ayrıca sosyal hayata katılımın ne bilmiyorum ama, karakola böyle bir şey için gidersen ciddiye bile almaz geri yollarlar. avukata verecek param da yok malesef. hatta aslında bunların hiç birine gerek yok haklısınız, kısmen gereksiz isanbulda olsam aynısını buna, empati olsun diye çoluğuna çocuğunada yapardım da neyse..
  • Up +++++

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 yasinda kizin kafasini kesiyorlar din adi altinda... siz yavru kediye mi dert yaniyorsunuz. bu kultur bu! israil oglu ile ismail oglu arabin getirdigi kulturden bir hayir gelmez.
    https://forum.donanimhaber.com/9-yasinda-kiz-evlendirildigi-adamla-iliskiye-girmedigi-icin-basi-kesilerek-idam-ediliyor-yapaca--138046307
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluedevil866

9 yasinda kizin kafasini kesiyorlar din adi altinda... siz yavru kediye mi dert yaniyorsunuz. bu kultur bu! israil oglu ile ismail oglu arabin getirdigi kulturden bir hayir gelmez.
    https://forum.donanimhaber.com/9-yasinda-kiz-evlendirildigi-adamla-iliskiye-girmedigi-icin-basi-kesilerek-idam-ediliyor-yapaca--138046307
    Dert etmeyelim değil mi ? bunları yapanlar kesinlikli rehabilite edilmeli toplumda dolaşmasına izin bile verilmemeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamermn

Dert etmeyelim değil mi ? bunları yapanlar kesinlikli rehabilite edilmeli toplumda dolaşmasına izin bile verilmemeli.

Alıntıları Göster
    orta dogu kulturu bu. temeli dinlere dayali bir kultur.

adamlar 9 yasinad kizin kafasini kesiyor, sen kedi tekmelemeyi canilik sayiyorsun.
  • Sanat Günesi kullanıcısına yanıt
    Diğer hayvan bu şahsın köpeği. Büyük ihtimal köpek kediye havlayıp yaklaştı, kedide hamile olduğu için ses çıkarıp savunmaya geçti. Bu insan olamayan canlıda kediye var gücüyle vurdu.
  • Eskiden kedisi olan biri olarak, büyük bir nefretle videoya baktım, biraz sakinleştim aslında. ben de ısrarla öldürdü diye düşündüm.

yani ses duyamıyorum videoda, mesela köpeğinin canı yandıgındaki ciyaklaması adamı zaten etkiliyordur, bir anda öyle bir ses duyup gelmiş ve anlık koruma içgüdüsü ve sinirle yapmış olabilir.

tabi devamında hiç takmaması ve söyledikleri sıkıntı- doğruysa bu.

tamam aynı şey değil ama orda benim 1 yaşındaki oğlanın ağlamasını duysam ve üstünde onu tırmalayan bir kedi görsem, herhalde o an Marsa gönderirim kediyi.,anlık hamleyle.
  • Kedinin durumu nasıl?
  • Bizim buralarda bir dede vardı bundan teee yıllar evvel. Gayserili bunlar çoluk çocuk gelmişler iş güç için. Üç katlı apartmanın her katında bir kardeş oturuyor ve her kardeşin 3-4 çocuğu var. Dolayısıyla kızlı oğlanlı büyük bir çocuk korosuna sahip bir aileydi. Kışları ılık oluyor diye bu dede de bu memlekete gelip yanlarında kalıyordu.

Çocuklar birgün br yavru köpek buldular, apartmanın önüne getirip sevdiler falan. ABOOOOOOOOOOV bu dede cinnet getirdi. Bastonuyla köpeği döve döve yakındaki parka kadar kovalamış. Oraya kadar dayak yiye yiye kaçan yavru köpekçiğin artık canı kesilmiş kaçamamış. Bu da bastonu ver etmiş orasına burasına. Hayvan hevvük hüvvük diye bağıra bağıra can vermiş, kardeşim anlatıyor. Niye dövdü diye sordum, abi diyor, fazladan ekmek su yiyecek diye korkmuştur (aile biraz fazla tutumlu). O anlatırken köpeği can verirkenki halini gözümde canlandırıyorum. Bir insan bunu niye ve nasıl yapar diye hala soruyorum kendi kendime.

Yorum sizin. Bu olay ne ilk olacak ne de son.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendiİsteğiyleAyrıldı -- 26 Nisan 2019; 14:31:35 >

• hay allahım ya!
    Bu ülkenin insanları merhametliydi en son. neler oldu böyle yazıklar olsun :(
  • Abba sever kullanıcısına yanıt
    Cinayet işlemediğin veya kol bacak kırmak gibi ciddi zararlara girmediğin sürece en fazla ifadeni alırlar salıverilirsin. Bu ülkede adalet olmadığı için insanlar adaletlerini kendileri aramaya çalışıyor. Yazık hayvancağıza üzüldüm. Memleket itten kopuktan geçilmiyor.

• Bu nasıl bir vicdansızlık sözde hayvansever köpek besliyor haysiyetsiz.

• En fazla ifadesini alıp serbest bırakırlar. Kimleri bırakmadılar ki ? Böyle insan, hayvan, canlı düşmanlarını, sapıkları tacizcileri verecekler halkın eline en güzel cezayı halk kesecek. Evet hukuk devletinde olmaması gereken bir şey ama adalet yerini bulmuyor ki. Ödül vermediklerine dua ediyoruz.
  • Karaktersiz şerefsiz senin beslediğin canda tekme attığın can değil mi? O.ç dolu ülke yemin ediyorum. Tecavüzcüsü hayvan düşmanı hırsızı teröristi. Şikayet edin arkadaşlar; bulunsun gerekeni hayvan severler yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluedevil866

orta dogu kulturu bu. temeli dinlere dayali bir kultur.

adamlar 9 yasinad kizin kafasini kesiyor, sen kedi tekmelemeyi canilik sayiyorsun.

Alıntıları Göster
    Dinle kafayı bozmuş bir ergensin...
  • Allah bu masumlara işkence eden tekme atan eziyet eden ölümüne sebep olanları bildiği gibi yapsın, bu adilere de aynısını yapmak gerekir ki o masumun canı nasıl yanmış görsün, bunu yapan insan değil insan görünümlü yaratıktır adi şerefsizin tekidir, cimer falan diyorsunuz da arkadaşlar malum parti oy üstünlüğü ve meclis çoğunluğu elinde olduğu halde her seçim öncesinde hayvan haklarını koruyan yasayı çıkaracağız diyerek tribünlere oynuyor oy topluyor ama seçimlerden sonra bir şey yapmıyor cimerin de bir şey yapacağı ihtimalini görmüyorum umarım yaparlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.