Şimdi Ara

HAMİLE KEDİYİ TEKMELEYİP, YAVRULARINI ÖLDÜREN ADİYİ CİMERE ŞİKAYET EDİYORUZ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
18.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
426 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
    "Kediyi geçtim"demek istemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAktif

Bu mesaj silindi.
    Kardeş sen hayırdır. Lafı nerenden anlıyon. Sana hak verecek destekleyecek bi mevzuyu anlattım. Dingilleri kakarım bi yanına akıllı ol.
  • Ya ben bu sokakta köpek gezdiren böyle tipleri anlamıyorum. Sanki köpek değilde güvercin gezdiriyorlar. Küçücük kedi köpeğe ne yapabilir ki biraz üstüne gitsen kaçar zaten. Kedinin yavrusu varsa zaten annelik içgüdüsüyle köpek gördümü saldırabilir. Köpeğini uzaklaştırırsın olur biter. Ama böyle beyinsizler bunu anlamak istemiyor malesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuç alınamadı mı hala

• dralperen89 kullanıcısına yanıt
    Konuya dahil olmadan 20 dakika önce insanları hayvanlardan üstün gören bi dingil ile tartıştım (konu içerisinde), kast etmek istediğin şeyi yorum olarak belirtsen bende özrümü dilerdim ki şu an diledim mesela, sonuçta hepimiz basit düşünen canlılarız. Tehdit etme boyutuna gelmen yanlış atışma şeklinde söylesen güzel olurdu Zira kakabilmen mümkün değil . Neyse ikimizde aynı şeyi savunduğumuza göre bir sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAktif -- 27 Nisan 2019; 22:34:47 >
  • Senin köpeğinin canı varsa o tekme attığın hayvanında canı var,sanki canına kastetmiş gibi öldürürcesine tekme atmak nedir?Yazık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gözünü bağlayıp, Hami Mandıralı ve Koeman'dan tekme atmasını isteyeceksin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiye'de katilleri ve tecavüzculeri serbest birakiyolar buna mi ceza vercekler arkadaşlar... Amerika mi sandiniz burayi. Aha da katil ve tecavüzculerin serbest bırakıldığına yakin zamandan 2 örnek:

https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/unlu-modelin-kardesi-cezaevinde-intihar-etti-4567786/

https://tr.sputniknews.com/turkiye/201904171038786049-giresunda-zihinsel-engelli-kadina-tecavuz-eden-2-saniga-beraat-rizasi-var/

• Bakamayacaksan o köpeği niye gezdiriyorsun. Küçücük kedi senin köpeğine ne yapacak öldürecek mi şerefsiz ! 1-2 ay gösteriş için gezdirip sokağa salacak köpeği adım gibi eminim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.