Şimdi Ara

HAMİLE KEDİYİ TEKMELEYİP, YAVRULARINI ÖLDÜREN ADİYİ CİMERE ŞİKAYET EDİYORUZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
18.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
426 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: I am The Beast

Bu mesaj silindi.
    Aynen öyle. zerre bir şey olacağından değil de, ne kadar yayarsak, ne kadar tepki gösterirsek o kadar fazla ifşa olur katılıyorum. caddebostan fenerbahçe sahili tarafında takılıyormuş bu eleman genelde. istanbuldan taşınmasak, yemin ederim günlerce bunun gelmesini bekler o elini kolunu bacağını paramparça eder yollardım. sizde konuyu öne çıkarır mısınız?
  • Manyak anasini satim deli sinir hastası bunu tokatlican sabahtan aksama kadar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • YUKARI.
  • Madem hapishaneler dolu o zaman kıssasa kıssas cezası gelsin. Tekme mi attı aradaki hacim farkını hesaplayın o oranda bir güçle bunu yapan insan müsvettesine de hidrolik bir sistemle tekme atılsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dr20mouse kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: Abba sever

Bu mesaj silindi.
    şahsın yüz fotoğrafları konuda mevcut, caddebostan fenerbahçe sahili tarafında takılıyormuş. size bunu yapın demiyorum, ama en basitinden cimere yazın. sizin dediğinizi şuan istanbulda olsam ben çoktan yapmıştım. hiçdeğilse cimere yazabilirsin hocam. max 2dknı alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 123zlatan1234

şahsın yüz fotoğrafları konuda mevcut, caddebostan fenerbahçe sahili tarafında takılıyormuş. size bunu yapın demiyorum, ama en basitinden cimere yazın. sizin dediğinizi şuan istanbulda olsam ben çoktan yapmıştım. hiçdeğilse cimere yazabilirsin hocam. max 2dknı alır.

Alıntıları Göster
    Tamamdır hocam nokta atışı yapmam gerek.

Teşekkürler.

Cimerden bir şey çıkacağı yok.

• Bu gibi şerefsizlerden o kadar çok var ki.Her gün başka bir kepazelik görüyoruz.İstanbulda olanlar şunu bulup ağzını burnunu bir kırıverin.

• Videoda ''sanırım'' 2 kedi kavga ediyor ve bu şahıs(lar) müdahale ediyor. Bir tanesi tekme atıyor ayırmak için. Belkide iyi niyetle, hamile olduğunu bilmeden yapmıştır.

Ama art niyetle ve keyfi yaptıysa tabiki ..kilmesi lazım.
  • yaslanınca sanada öyle tekme atarlar insallah
  • Ülkede hukuk aramayın boşuna.

• Sanat Günesi kullanıcısına yanıt
    Daha çok kekonun biri köpeğini ağızlıksız salmış yada köpeğini kedinin üstüne salmış sonra da o kedi kendini savunurken köpeği de çaresiz kalınca keko gelip tekme atmışa benziyor. Bildiğim tüm küfür ve lanetler üzerine olsun keko.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yukarı
  • Bunun gibi ......'larını işkence ile tımarlayacaksın. Bu ülkenin sözde adalet sistemiyle hak ettiği cezanın 100'de birini almaz bunun gibi .......'ları.

Allah en ağır şekilde versin bu ve bunun gibilerinin belasını.
  • Cimeri essahtan birşey sanıyorsunuz dimi. Yasal prosedür neyse gidip onu uygulayın yokmu avukatınız falan gitsin davayı açsın işte, cimer başvurusu ne anasını satayım başvurunca ne olacak ? Boşuna galeyana gelmeyin.
  • CİMER bir yargı merci değildir. Suç unsuru bulunduğunu düşündüğünüz bir olay varsa bunu emniyete veya savcılığa iletmeniz gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ne Bilim Adamı

Bu mesaj silindi.
    Senin ondan ne farkın kaldı şimdi. Eğer varsa çocuğunun sadece babasının hatasından dolayı ölmesini istemek nasıl bir kafadır ! Birde beğenip öne çıkarmışlar yorumu yuh ya
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.