Şimdi Ara

HAMİLE KEDİYİ TEKMELEYİP, YAVRULARINI ÖLDÜREN ADİYİ CİMERE ŞİKAYET EDİYORUZ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
18.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
426 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: evil one

Şaka mısın? Öyle bir tekme atıyor ki kedi havaya savrulup düşüyor ama sen buna ayağıyla itiyor diyorsun, o adamdan farkın yok şuan gözümde.
    öyle bir tekme atsa o kedi 30 metre havaya uçar ağacın öbür tarafına düşerdi.Güçlü vurmuyor ama ne yazık ki kedi zarar görmüş. Köpeği için yani köpeği zarar görmesin diye panik yapmış.. Köpek beslemeyen bilmez benim köpeğim de çok saldırıya uğradı kediler tarafından allah için hiç tekme atmadım ama köpeğim iri olduğundan ciddi zarar görmedi hemen çekip uzaklaştırım kedi saldırdımı ama ufak bir köpek ciddi zarar görebilir , mesela benim köpek rott ama bir keresinde az daha gözünü kaybediyordu saldıran kedi yüzünden. Burada kasti zarar vermek istememiş ve eminim pişmandır yaptığından. Bu olayda sosyal linç yapılması gereken bir durum göremiyorum. Koruma içgüdüsü ile hareket etmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Devian

öyle bir tekme atsa o kedi 30 metre havaya uçar ağacın öbür tarafına düşerdi.Güçlü vurmuyor ama ne yazık ki kedi zarar görmüş. Köpeği için yani köpeği zarar görmesin diye panik yapmış.. Köpek beslemeyen bilmez benim köpeğim de çok saldırıya uğradı kediler tarafından allah için hiç tekme atmadım ama köpeğim iri olduğundan ciddi zarar görmedi hemen çekip uzaklaştırım kedi saldırdımı ama ufak bir köpek ciddi zarar görebilir , mesela benim köpek rott ama bir keresinde az daha gözünü kaybediyordu saldıran kedi yüzünden. Burada kasti zarar vermek istememiş ve eminim pişmandır yaptığından. Bu olayda sosyal linç yapılması gereken bir durum göremiyorum. Koruma içgüdüsü ile hareket etmiş.

Alıntıları Göster
    kişinin koşuşundan, süratinden ve vurduğu gücü görmüyormusun? kedi zaten uçuyor. ayrıca ben kedide besledim, köpekte. köpeğim hasta oldu diye yeni taşınmıştık şehire, veteriner nerede bilmiyordu tam tamına 60 km yol git-gel yaptık -ki köpek iyileşsin diye. şimdide kedi besliyorum,arada hava alsın diye kapının önüne bağlıyorum hamileyken sokaktaki köpeklerden biri gelmiş tam ısıracaktı koştum üzerine ama durdum kaçsın diye vurmadım. işte insanlık ve bakış açısı önemli gördüğün gibi. olayı az daha dramatikleştirsene ya nolur? hayvanın karnındaki yavrular ölmüş, kendisi yaşam savaşı veriyor hala ne saçmalıyorsun.

• Adamın ev adresi ve cep telefonu var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz senin anana oyle tekme atsak hosuna gidermi orospu evladi anan iyi got veriyo !

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hep oralarda gezinen biriymiş Fenerbahçe-Caddebostan taraflarinda gezinen biri bende ariyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu azmettirici yorum yapanlar yüzünden soh 1 aydır bir sürü hayvan öldürülüyor, sizden ricam bulunduğunuz şehirlerin Adliyelerine gidip azmettirici yorum yapanları ücretsiz dilekçe ile şikayet etmenizdir, ben Cuma günü birisini şikayet ettim yakında mahkeme falan olur yüz yüze geleceğiz.

Bu insanımsı yaratıklar azmettiriyorlar.

Kediyi öldürenin adresi varsa bana özelden gönderin hiç üşenmeyeceğim gidip yerinde döveceğiz.
    Bir de bana tekme atsın varsa bilginiz paylaşın benimle
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Arkadaşlar bu azmettirici yorum yapanlar yüzünden soh 1 aydır bir sürü hayvan öldürülüyor, sizden ricam bulunduğunuz şehirlerin Adliyelerine gidip azmettirici yorum yapanları ücretsiz dilekçe ile şikayet etmenizdir, ben Cuma günü birisini şikayet ettim yakında mahkeme falan olur yüz yüze geleceğiz.

Bu insanımsı yaratıklar azmettiriyorlar.

Kediyi öldürenin adresi varsa bana özelden gönderin hiç üşenmeyeceğim gidip yerinde döveceğiz.
    Bir de bana tekme atsın varsa bilginiz paylaşın benimle
    Fenerbahçe-caddebostan sahili taraflarında takılıyormuş. zaten köpeğide var, tipide tam bir çomar. manita düşer diye yalandan gitmiş bi köpek sahiplenmiş %95 ihtimal ve orada takılıyordur her akşamüstü. konu linkinde kendisinin fotoğrafları var, ayrıca kedinin durumu hakkında bilgi almak için numarada mevcut. o numarayı arayıp hem kedinin durumunu, hem de olayla ilgili ve olay yeriyle ilgili çok daha detaylı bilgi alabilirsin istanbulda olsam ilk ben gideceğim.

• 123zlatan1234 1 kullanıcısına yanıt
    Ben Ankara'dayım iş yerinden izin alıp açık adres falan varsa 2-3 arkadaş gidip dövmeyi düşünüyoruz ama net bir adres olmadan İstanbula gitmenin bir faydası olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Ben Ankara'dayım iş yerinden izin alıp açık adres falan varsa 2-3 arkadaş gidip dövmeyi düşünüyoruz ama net bir adres olmadan İstanbula gitmenin bir faydası olmaz
    hocam dediğim gibi bilmiyorum. bilsem zaten ben o tekme atan ayaklarındaki bütün kemiklerini un edene kadar vurur, ibreti alem yapardım. devletin adaleti sağlayamadı yerlerde, halk kendi adaletini aramaya başlar. bu konudaki mesajlardan gördüğünüz gibi. devletime, milletime, vatanıma canım feda. lakin 82 milyonluk koskoca bir cumhuriyette hayvanları kesip yiyen mi dersin, onlarcasını katleden mi dersin ne ararsan var ve tek bir ceza yok. insanlar ne yapacak? kendi adaletini kendi arayacak. dediğim gibi o numarayı ararsanız belki birşey öğrenebilirsiniz ama, ankaradayım diyorsunuz 13 tane köpeği zehirlemişti şerefsizler. onlara ulaşmayı denediniz mi hiç?

• Twitterde hayvanlara şiddetle ilgili gezinirken bir yazı okumuştum aynen şöyle "hayvanlara şiddete gerekli yasa çıkarılsa devlet ne kaybeder ki ?" diye. Gerçekten devlet ne kaybeder arakdaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Tunçhalis

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    herkesin yaşam değeri aynıdır. evrende herkesin 1 canı vardır, sen ölürsün birisi doğar. sende nasıl 1 can varsa, o hayvandada aynı can var. empati yeteneğini geliştirmeni öneririm. ayrıca bu tarz şahsiyetler, aynı şeyi yaşamazlarsa yaptığının ne kadar büyük bir adilik oldugunu anlayamaz. bir de müslümansın büyük ihtimal, git islamdaki kedinin değerine bak.
  • Bu tip piskopatları tekmeleye tekmeleye gebertmek lazım

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bu pisliğin bile savinucusu çıkıyor.
    Gördüğünüz yerde yaptığı şekilde şiddet uygulayın bu piskopatlara başka bişeyden anlamazlar dünyaya büyük iyilik olur

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    başka bi yere çekerek avukatlığını yapmaya çalışmışsın işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneminut -- 27 Nisan 2019; 14:36:44 >
  • Allah belalarını versin

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.