Şimdi Ara

HAMİLE KEDİYİ TEKMELEYİP, YAVRULARINI ÖLDÜREN ADİYİ CİMERE ŞİKAYET EDİYORUZ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
18.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
426 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sence 9 yaşındaki kız umurumda mı ?

Banane ? Türkiye de böyle bir şey yok.

Yurtdışında olanlar beni bağlamaz
  • Yazıklar olsun. Böyle tipler cezalandırılmalı
  • Konu ile video alakasız denecek seviyede. Birbirlerine girdiğini düşünüp ayağıyla itiyor inanılmaz bir güç sergilemiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah ten tek isteğim her zaman bu tarz durumları benim karşıma çıkarmaması. Yoksa içinde ki Hulk u kimsenin durdurmaya gücü yetmez ve bu tarz davranışta bulunanları hangi dereceye kadar yumruklarım bilemiyorum..
  • Yani yazıklar olsun ya, o da bir can ağzı var dili yok, kedi belli ki annelik içgüdüsüyle tehlike arz eden hayvanları uzaklaştırmaya çalışıyor ama bu adamın yaptığı hayvanlığa gücü yetmemiş! Umarım iyileşir erkenden.
  • Wyn35Tra kullanıcısına yanıt
    Şaka mısın? Öyle bir tekme atıyor ki kedi havaya savrulup düşüyor ama sen buna ayağıyla itiyor diyorsun, o adamdan farkın yok şuan gözümde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KılarkGeybıl

Hukuk adam döveni içeri almıyor kediyi hiç almaz
    almıyorsa gidip biz de adamın ağzını burnunu kırıp eline verelim madem.
  • Bu it nerede yaşıyor izmirdeyse adres alayım , bizzat kesici aletle gidip keserim bunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wyn35Tra kullanıcısına yanıt
    Şimdi çok ağır laf yazardım da biraz forumda bulunmam gerekiyor, ban yememek için yazmıyorum

• O tekmeyi attiktan sonra pisman olup kediyi veterinere goturseydi bir anlik can havliyle kopegini kurtarmis derdim ancak adam kari kiz tavlamak icin kopek almis olabilir , ya da kiz arkasinin kopegidir , kopegi onemli gorup kedi gebersin demistir . Su an yasanan durumda adam her turlu sucludur , her turlu pisligin onde gidenidir . Etrafta 1 tane delikanlida yokmus ayni tekmeden bi tane adama sallayacak .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @123zlatan1234 senin amacin nedir? Birde izlemeyin demissin.
    Herkes acip izlesin. Sanirim kedi ve kopek kavga ediyor adam ayagi ile ile kediyi uzaklastirmis. Ne var bunda?
    Ne biliyorsun kedinin kopek ile kavga sirasinda yaralanmadigini?

Bu ulkede birilerine ceza verilecekse asil kendilerine hayvansever diyen bazi hayvanlara ceza verilmeli.
    Belediye sinirlari icerisinde kopekleri tasmasiz ve agiz maskesiz olarak dolastirmak YASAKTIR!
    Kaciniz kopegini dolastirmaya cikardiginda agiz maskesi takiyor?

Gecen kapida kopek girmesi yasaktir yazan tabelaya ragmen bir tane hayvan oglu hayvan kopegini parka sokmus ve kopegi milletin pesiden kosturuyordu. Benim de pesimden kosunca sahibi ile tartismaya basladik az kalsin kavga edecektik araya guvenlik gorevlisi girdi.

EDIT:
    quote:

HAYVANLARIN KORUNMASINA DAİR UYGULAMA YÖNETMELİĞİ

Hayvan sahiplerinin görev ve sorumlulukları
    MADDE 10:
    ...
    h) Mesken dışında dolaştırılan hayvanların dışkılarını temizlemekle,

ı) Ev ve süs hayvanı veya kontrollü hayvanı, halka açık yerlerde tasma ile kontrol altında dolaştırmakla,

i) Bu Yönetmelik yürürlüğe girmeden önce sahiplendirilmiş tehlikeli hayvanların; halka açık yerlerde dolaştırılması sırasında çevreye vereceği zararı önleyecek şekilde mutlaka ağızlığını takmakla ve kontrolünde tasma ile dolaştırmakla görevli ve sorumludur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0tt0m@n -- 27 Nisan 2019; 1:5:22 >

• Bizim kedi de 4 tane doğurdu. 2 haftalık falan oldular. Üstlerine titriyoruz. Ya biz insanız bunlar değil, ya bunlar insan, biz başka bir şeyiz. Kendi yaşantısı için belediyelerde süit yaptıranlar, hayvan hakları yasasını hala çıkarmadı. Ben buradan ne kadar sövsem, ne kadar küfrü yazıya döksem de, bu videodaki şerefsize, şerefsizlere olan nefretim hiçbir zaman sönmeyecek. O hayvan hakları yasasını hala çıkarmayıp, bunlara göz yuman devlet büyüklerine(!) de selam olsun buradan. Bunların bi yerlerinden kan alınmadığı için bu kadar pişkinler.
  • onu yapıncada bu sefer seni cidden içeri alıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vincent54

onu yapıncada bu sefer seni cidden içeri alıyorlar.

ee ilk mesajınla çelişmiş oldun hacı...
  • yigit1044 kullanıcısına yanıt
    Boş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toraman1903

Bu mesaj silindi.
    Eşinin ve çocuğunun ne suçu var bu biraz ağır olmuş abartmayın bence.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.