![]() |
Haluk tatarın küfretmesi
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Abi anama da söv
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eskiden severdim bu Haluk tatar yörüğünü şimdi Yörük olmaktan çıktı tatlı su kelebeğine dönüştü. Aboneleri atmadan önce çok farklıydı şöyle bir şey var kişiliği zayıf insanlar bir şeyler görmeye başlayınca güç zehirlenmesi yaşarlar kendisi psikoloji biliyor bunun farkında mı bilmiyorum ama farkında değilse durumu çok vahim
Bu bos tenekelere prim verenlere müstehak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Haluk TATARyoutube
ZEKA BAŞARIYA NEDEN ENGEL? - ZEKİ OLMANIN DEZAVANTAJLARI - KİŞİSEL GELİŞİMhttps://www.youtube.com/watch?v=ONCehYAcDIg&feature=youtu.be
Zeki olmadığını kendi videosu ile ispatlamis halka inecek kadar beyinsiz olmazsan ünlü olamazsın bu ülkede
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kasıntı bir adam.
İnsanların kendisini geliştirmesini sağlamak ona mı kaldı?
Çok da ahım şahım şeyler de söylemiyor.
"Niye bu kadar abonesi var o zaman .s" demeyin. Bu millet tayyibe oy vermiş bir millet bu adamı mı desteklemeyecek?
Türk halkı önüne geleni alkışlamayı sever.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 6 Ocak 2021; 9:56:2 > -
Hangi videosunun altında bu yorum -
Adam kendini geliştirememis ki boşuna kişisel gelişim videoları çekiyor. Basit bir eleştiriyi kaldıracak gücü yok daha -
Klasiktir ezik insan biraz güç kazandığında etrafına salya akıtır insanların üstüne basarak kendini yükseltmeye kendini tatmin etmeye çalışır bu insanlar sonradan zengin olsada eziktir değişmez
Birde güçlü karakterli insanlar vardır onlardan böyle saçma salak laflar duyamazsınız
Örnekleri
Cem uzan mesela zengin doğup büyümüştür bireysel hayatındada iş hayatındada kimseye ben zenginim hahaha çekecek bir adam değildir gücü taşıyabilir
Ali babacan londrada ekonomi alanında tanınan bilinen çocukluğundan beri zengin birisi
Mustafa Koç vardı adam tüm holdingi yönetiyordu ondanda böyle saçma salak laf çıkmazdı adamın karakteride güçlüydü
Mesela acun öyle değil acun hayatını göstermeyi seviyor kendisine imrenilmesini seviyor
Ali ağaoğlu yine öyle
sanatcılardanda örnek verirsek cem yılmaz şahan gökbakar kemal sunal vs dehşet paralar kazanmış adamlar ama böyle tripler göremezsin mesela popüler olanlardan millet beğenmesede enes batur dehşet para kazanan birisi ama o parayı kaldırabiliyor şovmen değil reynmen öyle değil mesela reynmen senden güçsüzken yalaklanıp senden güçlü olabilirse direk sataşacak bir tip
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kendisi Youtube'u izleme sebeplerimden biridir. İlk çıktığı yıllardan beri izlerim. Saçma yorum görünce çok çabuk sinirlenen birisi. Kaldı ki o parayla burs dağıttığını da 50 kere söylemiştir. Ama ne olıursa olsun bu tarz bir cümle kullandığını ilk defa görüyorum.
-
Olm bune lan ahhdhahshaha
quote:
Orijinalden alıntı: Bisikletçi76Kasıntı bir adam.
İnsanların kendisini geliştirmesini sağlamak ona mı kaldı?
Çok da ahım şahım şeyler de söylemiyor.
"Niye bu kadar abonesi var o zaman .s" demeyin. Bu millet tayyibe oy vermiş bir millet bu adamı mı desteklemeyecek?
Türk halkı önüne geleni alkışlamayı sever.
Burası ekşi sözlük değil. Millete saydırmak istiyorsan seni sözlük sitelerine alalım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Why ShyBurası ekşi sözlük değil. Millete saydırmak istiyorsan seni sözlük sitelerine alalım.
Alıntıları GösterBurası bir forum ve fikrimi söyleyebilirim. İstersem saydırırım istersem başka bir şey yaparım. Millete sadece sözlükte saydırılır diye bir kural var da ben mi göremedim?
Ayy ne minnoş adam ya .s desem büyük ihtimalle bir şey demezdin.
Adama paso küfür etsem hakaret etsem anlayacağım. Ancak böyle bir şey de yok.
Beğenmediysen şikayet et diyeceğim ama forumdaki saçmalığı bildiğim için bunu demeye dilim varmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 6 Ocak 2021; 17:59:22 >
-
güzel hitabeti var yalan yok güzel şeyler anlatıyo iyi analizci ama kasıntının teki belliydi bu biraz popülerlik gördü 3-5 kız damladı kanalına kendini guru falan sanmaya başladı şu nefis ne kadar pis bişey
-
Ben her yaptığı projeye destek veren bir kişiydim. Beni sırf kendisini eleştirdiğim için sitesinden engelledi. Kendisi bana hakaret etmesine rağmen ben ona hakaret etmedim. "Müslümanım" diyor. Faizin helal olduğunu söylüyor. Bunu eleştirdim. Bundan dolayı ilk engeli Türkçe yazmaktan aciz yöneticisi attı. Sonra kendisi benim değerli bir üye olduğumu söyledi. Tekrar hesap açmamı istedi. Hesap açtım. Yine abuk sabuk laflar ettiğini gördüm. Bilmediği her konuyla ilgili fikri var. Hatalarını söyledim. Askeri olan projeler ve askeri harekatları ölümüne eleştirir. Hatta eleştiriyi geçin. Ülkesiyle alay eder. Ben bunu anlattım. Söylediği hatalı sözleri düzelttim. Bununla da kalmadım. 4 tane işini yarayacak öneri verdim. Adam şaka gibi. Engel attı.
Herif kendine krallık kurmuş. Binlerce iyi niyetli genci de yanına çekmiş. Atatürkçü olduğunu belirtir. Müslüman olduğunu belirtir. Hepsini der de neci olduğunu ben bile anlayamadım. Anlayan var mı?
Ülkesiyle de alay ediyor. Sürekli. Her yayınında bunu yapıyor. Çok uyanık geçiniyor. Hem ekonomik öneriler veriyor hem de yasal uyarıyı okuyor. Uyarıyı okurken de alay ederek yapıyor. Uyarıyı okuduktan sonra öneri vermeye devam ediyor. Kurnazlık yaptığını sanıyor. İlgili mercilere bildirilmesine bakar.
Ben yine de kendisinin eğitimleri hatırına sinirlendiğim konuşmayı güzel bitirdim. Beni e-posta sisteminden de engellemiş.
Bu adam her konuda bilgisi olduğunu sanan, ama hiçbir yaraya mehlem olamayan tiplere yakın tavırda hareket ediyor. Eski eğitimleri o kadar iyiyken, yeni Haluk tatar sanki tersine mutasyon geçirmiş. Siyaset yapmaktan başka ve her halt hakkında fikir belirtmekten başka yaptığı pek bir şey kalmadı. Eski haliyle kalmasını isterdim. Eğitim veren, siyaset yapmayan, ülkesini küçümsemeyen,
Bir de millete hakaretler eder. Buraya yazsam engellenirim. O hakaretleri yapan adam "Bana hakaret edeni dava ederim." diyerek tehdit eder. Şaka gibi. Kendin her yayınında millete bilir bilmez hakaretler ediyorsun. Sana edilince mi suç. Etki tepki meselesi. Ettiğini bulursun.
Hala da kendisinin kanalında katıl üyesiyim. Eski günlerin hatırına ve hala işe yarar eğitimleri olması hatırına. Hatta o eğitimler için bile altın veya elmas abone olunur. Kaliteli bir adam olduğunu düşünüyorum. Ama, en büyük cehalet kişinin her şeyi bildiğini sanması. Bundan da büyük cehalet, kişinin bilmediği konularda ahkam kesmesidir. Hatta kendisi bir yayınında buna hakaret içeren şekilde tanımlama getirmiştir. Bunu burada söylesem, kendisi çıldırır. :D
Eski Haluk Tatar'ı özledik. Adam gibi adam olarak tanıdık. Bu adamın Onunla bir alakası kalmadı.
07.01.2021 tarihli eklemeler.
Son canlı yayınında da hakaretler gırlaydı. Ekşisözlük’de yazılanları okudu. Yine yazarlarına hakaret yağdırmaya devam etti. Onların yerinde olsam dava ederdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akstrev -- 7 Ocak 2021; 21:9:52 >
-
Yalnız adam ismini video eğitimden haluk tatar yapalı baya olmuştu.Konu sahibi bunu neden şimdi attı merak ettim?
quote:
Orijinalden alıntı: Tugrulgm456
Yalnız adam ismini video eğitimden haluk tatar yapalı baya olmuştu.Konu sahibi bunu neden şimdi attı merak ettim?Zamanında içime atmıştım ama şuan Haluk Tatar konusu açıldı ve oraya bunları atmışken bari konusunu açayım dedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benimkucukbebegim -- 6 Ocak 2021; 20:18:2 > -
Sen 2.0 videolarından tanımıştım Haluk hocayı o zamanlar haftada 2-3 video paylaşırdı hepsi kişisel gelişim. Argo ve küfür hakkında bir videosunda belirtmişti ana avrat hariç baya söverim diye yorum atana da patlamış anlaşılan :D. Ama bir Haluk Tatar izleyicisi ve aylardır altın abonesi olarak şunu bende söyleyebilirim ki Haluk hoca eski çizgisinin dışına çıktı, bunun abone sayısıyla da alakası var ama adam bi konu da haklı izlemiyosan beğenmiyosan şurdan dümdüz uza arkadaş :D. Ama eleştirmekte hata değil ikisinin ortasını bulmak lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Kasıntı bir adam. İnsanların kendisini geliştirmesini sağlamak ona mı kaldı? Çok da ahım şahım şeyler de söylemiyor. "Niye bu kadar abonesi var o zaman .s" demeyin. Bu millet tayyibe oy vermiş bir millet bu adamı mı desteklemeyecek? Türk halkı önüne geleni alkışlamayı sever. |
Eskiden severdim bu Haluk tatar yörüğünü şimdi Yörük olmaktan çıktı tatlı su kelebeğine dönüştü. Aboneleri atmadan önce çok farklıydı şöyle bir şey var kişiliği zayıf insanlar bir şeyler görmeye başlayınca güç zehirlenmesi yaşarlar kendisi psikoloji biliyor bunun farkında mı bilmiyorum ama farkında değilse durumu çok vahim
|
Burası bir forum ve fikrimi söyleyebilirim. İstersem saydırırım istersem başka bir şey yaparım. Millete sadece sözlükte saydırılır diye bir kural var da ben mi göremedim? Ayy ne minnoş adam ya .s desem büyük ihtimalle bir şey demezdin. Adama paso küfür etsem hakaret etsem anlayacağım. Ancak böyle bir şey de yok. Beğenmediysen şikayet et diyeceğim ama forumdaki saçmalığı bildiğim için bunu demeye dilim varmıyor. |
Benzer içerikler
- neden sevgilim yok
- dodex ne işe yarar
- harem sabiha gökçen arası havaş saatleri
- kfc de çalışmak
- sahibinden dolandirildim paramı nasıl geri alabilirim
- prompt mühendisliği nedir
- para sayma makinesi bim
- çay emojisi
- sodyum iyon batarya
- dünyanın en büyük vinci
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X