Kızılay'a sadece kanımı veririm o da mecburen. Afad daha başındaki adamlarla oraganizasyon yapamıyor. Para vereyim de kendi adamlarından 3 kuruşluk malı 15 kuruşa alıp o da en kötüsünden, nemalansınlar değil mi. Yardım felan umurlarında mı. İki kurumun da içi boşaldı. Ahbap en güveniliri. Once bunu sorgulasınlar diyeceğim de zaten ne olduklarını çok iyi biliyorlar. Çağdaş olmayan hiç bir yapı, organizasyon her ne ise hiçbirine kuruş yardım yapmam. Ahbap'a da bağışta bulundum. El koyarlarsa boşa gitmesin diye bekliyorum. İlerleyen günlerde yine bağışta bulunacağım. Haluk Levent zamanında sorunlar yaşadı ama bu direkt kendisi ile ilgili durumlardan değildi. İnsanlığından dolayı yüzü tutmadı sorumluluğu güçsüz olduğu halde aldı ve elinden geleni yaptı. Gençliğimden beridir takip ederim. Gerçek sanatçıdır. Dimdik ayakta durdu ve diğer sanatçıların desteği zaten ona olan güveni ve durduğu yeri tam olarak yansıtıyor. Ben de arkasındayım sonuna kadar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sozuak -- 11 Şubat 2023; 21:48:9 > |
Haluk LEVENT'e çökme operasyonu için düğmeye basıldı... (9. sayfa)

-
-
-
İstanbul belediye kaybetti ve artık parasız kaldı AKP itibardan tasarruf edecekler artık
Çinliler termal kamera ile göçük altında Türkiye vatandaşı arıyor lan
Bizim kıçı kırık belediye başkanları Audi A8 beğenmiyor ama Türkiye arama kurtarma timinde termal kamera bile yok ulan yok
Ormanlar yandı yangın söndürme uçağı yok , deprem oldu termal kamera yok düşman dedikleri adamlar geldi çalışıyor modern cihazlar ile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fabrikaya çaycı yapmayacağım tipleri milyarlarca dolarlık yapılara genel müdür yapanları 20 yıldır iktidarda tutanlara laf etmiyoruz doğru mu? Halkımızın bir kesimi bir iktidarı 20 yıldır ayakta tutuyor. Bu iktidar da bir çok milyarlık kuruma konunun uzmanı olmayan kıtipiyozları yönetici diye atıyor. Milyarları bu kıtipiyozlara emanet ediyoruz yanlış mıyım? Yalansa yalan deyin? Tamam. O zaman ben de ben de canım isterse Haluk'a 1 milyar lira emanet ederim. Kimse kusura bakmasın.
Komyonla vergi veriyoruz. Sonuç ortada. Afad'a Kızılay'a bizim vergilerimiz baksın. Ben başka yollardan yürürüm. Kimseye büyük yardım yapmam. Haluk'a da yapmam. Zira benim param size haram. Çökerseniz çok çökemeyin diye...
Haluk'a çökerseniz daha da küçük daha çok farklı farklı yapılara yollarım.
Yakalayaman goçum sen beni. Ruhunu biliyorum senin. Sen bunu düşünmeden, görmeden ben bunu düşündüm. Seni senden iyi bilirim. İki gücüm var sana karşı. Biri oyum, biri param. İkisi de sana haram. Bulursan alırsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 12 Şubat 2023; 1:31:32 >
-
insanların bu kadar çirkefleşeceği hiç aklıma gelmezdi . adam kendi imkanlarıyla destek olmaya çalışıyor herifler böyle bir felakette hala siyaset algı ve çarpıtma derdinde . allah belanızı v..
adamın işi gücü yok karaktersiz şerefsizin teki sanki , deprem felaketzedeleri ve yardıma muhtaç insanlardan rant yapıcaktı . allah biran önce bunlardan kurtulmayı nasip etsin bize . devletten büyük olamazmışmış . ooff yarabbi off cehaletten çekmedik hiç bu kadar bir dönemde .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 12 Şubat 2023; 2:44:22 > -
AFAD gibi resmî bir kurumdan kat kat fazla yardım toplaması fena kıskandırmış, zorlarına gitmiş ki trollerine tatlı dille kabullenmediğinizi belirtin talimatı verilmiş...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ağa biz daha mağara devrindeyiz, atalarımızın çadırları vardı, göçebe toplumduk, çadır bile yetersiz sayıda.
Şehit aileleri için toplanan paraya ne oldu sahi, ortada yok
Tutuklanmayanlar çaldı dolandırıcılığı tüm ülke çapında bilinen ve mahkemeye çıkarılmayanlar çaldı. Hani Haluk Levent ten hesabı soruldu da sorulamayan paraya ne oldu?
Şehit ailesi ulan ötesi var mı Şehit
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
operasyon çocuğu hacı.
-
Bilgiler için çok teşekkürler. Ben de daha önce onlarca yardımını görmüştüm. O yüzden etrafıma da, belediyelere bile güvenmiyorum desteği Ahbap ile yapalım demiştim. Sonra bunun haberini duyunca Et tu Brute diye kalmıştım yani.
Geriye bir de merak ettiğim Ümit Özdağ'ın birisine telefon çaldı Suriyeli falan diye bir iftirası mı ne varmış. Adam çıkmış ben Suriyeli değilim falan demiş. Ümit Özdağ'da oyuna mı getirildi acaba o konuda bilginiz var mı?
-
Çok bilgim yok açıkçası ama bu, Özdağ'ın zayıf karnı, onu biliyorum. Kendisine gönderilen videoları doğrulatmadan yayınlamaması gerekiyor ama gçrünen o ki doğrulatmadan yayınlıyor. Sonuçta Özdağ Suriyeli göçmenlere karşı diye ona Suriyelilerin yaptığı kötü şeylerle ilgili videolar gönderiliyor. Özdağ da doğrulatmadan bunları yayınlıyor. Daha önce de böyle Suriyeli diye paylaştığı bazı videolardaki kişi/kişilerin Suriyeli olmadığı ortaya çıkmıştı.
Ucuz popülizmden bütün politikacılarımız müzdarip. Maalesef Özdağ da istisna değil.
-
www.gritv.net
Haluk Levent neden kripto para reklamında oynadı?https://www.gritv.net/gri-haberler-haberleri/haluk-levent-neden-bitcoin-altcoin-reklaminda-oynadi
Eski bir haber.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ağzına yüreğine sağlık içimizi döktün..
arkadaşlar deprem vergileri %95 ten fazla kısmı dask ile ilgili...Neyin sowunu yapıyorsunuz anlamıyorum..Benim depremde tanıdıklarımın evi kullanılmaz hale geldi daska başvurup alacak parasını dask sağlam...dask ta kendini yabancı buyuk firmalara sigortalatmış durumda...deprem vergiside deprem vergisi ...yayılan haberlerin çoğu yalan...
eleştiri bile yapıcı olmalı...adam 20 yılda bir işin ucundan tutamamış başarılı olamamış..Ak parti düşmanlığı devlet düşmanlıgına dönüşmüş..kardeş chp başa geçse sizin durumunuz yine aynı kalır gökten ev araba yağacak değil ya...bu nufusla çalışmadan yaşamk için buyuk sömürü yerlerin olması energi gaz ihtiyacının olmaması gerekir..
-
kardeş neyin kafası bu...insanlar depremin etkisini 2 hafta sonra unuturlar..yardım mardım veren olmaz...yaptığı 3 gunluk yardım bu insanlara daha 2 yıl bakacağız...tine adafla devletle baş başa kalacaklar 2 gun yardım yapmış devletle afad la kıyaslıyorsunuz saçmalığın ötesi artık...bi kendinize gelin ya...
-
Hukumet kendi cikti soyledi 56milyar tl deprem vergisiyle yol kopru yaptik dedi. G.tunden bisey uyduruyorsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Senin gibiler yardım etmesin zaten. Sen uzak dur. Senin vereceğin yardım hayrı falan da olmaz. Etme yardım. Kalabalık da etme. Boş da konuşma.
akp yi savunacağım diye yalamadığın kaldı.
akp bu depremde ve diğer doğal afetlerde olduğu gibi başarısız olmuştur.
derdiniz full şov.
başka bi şey değil.
2 bakanın kameraya girmek için yaptıklarını gördük.
daha ne anlatıyorsun.
boş yapma.
insanları sinir etme.
-
Haluk Levent üzerinde algı oyunu yapmaya devam ediyorlar.Şimdi de söylemediği bir sözü o söylemiş gibi yaymaya başlamışlar;
Haluk Leventtwitter
“Yapmayın etmeyin . Bizler bölgede acıları azaltmaya çalışırken söylemediğim şeyleri yazmayın. Lütfen.”https://twitter.com/haluklevent/status/1624699073398702080
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X