Şimdi Ara

Haluk LEVENT'e çökme operasyonu için düğmeye basıldı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
3
Favori
13.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
94 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haluk LEVENT'e çökme operasyonu için düğmeye basıldı...

Haluk LEVENT'e çökme operasyonu için düğmeye basıldı...Unutma!youtube
    "Haluk Levent'e 1 milyar TL teslim edemezsin, yönetemez." #deprem #önemli #hatay #kahramanmaraş #adana #osmaniye #malatya #elbistan
    https://www.youtube.com/watch?v=pDxEG5wkXmY&ab_channel=Unutma%21

başka bir saldırıda burda önce akp deprem vergilerinin hesabını versin yol yaptık diye kolayca yırtamazlar

Haluk LEVENT'e çökme operasyonu için düğmeye basıldı...ensonhaber
    Haluk Levent'in Ahbap'ı ile ilgili kafalardaki soru işaretleri - En Son Haber
    https://www.ensonhaber.com/gundem/haluk-leventin-ahbapi-ile-ilgili-kafalardaki-soru-isaretleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tundra202006 -- 11 Şubat 2023; 4:9:6 >

• Haluk levent abi çok büyük işler yaptı, vallahi helal olsun. Topladığı para ilk başta umurlarında olmadı ama sonra toplanan meblağ yükseldikçe gözlerine batmaya başladı. O para kendi ceplerine girmiyor diye kafayı yiyorlar. Bi ülke düşünün ki, kendi halkı devleti yönetenlere güvenmek yerine bi müzisyene güvenip milyarlarca lirayı ona atıyor. Ülkenin özeti resmen.

Millet Kızılay ve AFAD yerine sivil bir yardım derneği olan Ahbap'a yardım yapıyorsa kime ne diyebilirsiniz?Eğer insanlar Kızılay'a veya Afad'a güvenmiyorsa sorun Ahbap'ta değil bu iki kurumu güvensiz hale getirenlerdir.Bu ülkede insanlardan 23 yıl boyunca deprem vergileri toplandı.Peki bu vergilerin amacı neydi?Olası bir depremde devlete fazla yük olmadan yardıma muhtaç depremzedelere birikmiş fondan anında yardım yapabilmekti.Peki bu vergilere ne oldu?Kimler çıkıp 'Bu vergilerle yol,köprü,hastane,okul yaptık'' dedi?

Ayrıca millet Ahbap yerine herhangi bir cemaatin yardım derneğine bu kadar bağış yapsaydı acaba benzer bir düşünce o derneğe karşıda ortaya atılır mıydı?

Şu videoyu iyi izleyin bakın bu videoda tüm Türkiyenin sevdiği, bildiği bazılarının havuz medyasındaki kanallardaki dizilerde oynadığı ünlü oyuncular var hani bilmem anlatabiliyor muyum, bunların hepsine aynı ithamları bulunuyorlar şu anda:

Haluk Leventtwitter
    “Sağolsunlar! Ahbap Koordinasyon merkezinde @kivanctatlitug @egzOzpirincci @KKasabali İrem Helvacıoğlu Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu na teşekkürler 💚”
    https://twitter.com/i/status/1623660694460674053
  • Şu videoyu iyi izleyin bakın bu videoda tüm Türkiyenin sevdiği, bildiği bazılarının havuz medyasındaki kanallardaki dizilerde oynadığı ünlü oyuncular var hani bilmem anlatabiliyor muyum, bunların hepsine aynı ithamları bulunuyorlar şu anda:

Haluk LEVENT'e çökme operasyonu için düğmeye basıldı...Haluk Leventtwitter
    “Sağolsunlar! Ahbap Koordinasyon merkezinde @kivanctatlitug @egzOzpirincci @KKasabali İrem Helvacıoğlu Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu na teşekkürler 💚”
    https://twitter.com/i/status/1623660694460674053
  • Haluk levent abi çok büyük işler yaptı, vallahi helal olsun. Topladığı para ilk başta umurlarında olmadı ama sonra toplanan meblağ yükseldikçe gözlerine batmaya başladı. O para kendi ceplerine girmiyor diye kafayı yiyorlar. Bi ülke düşünün ki, kendi halkı devleti yönetenlere güvenmek yerine bi müzisyene güvenip milyarlarca lirayı ona atıyor. Ülkenin özeti resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BurakBey -- 10 Şubat 2023; 5:16:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet Kızılay ve AFAD yerine sivil bir yardım derneği olan Ahbap'a yardım yapıyorsa kime ne diyebilirsiniz?Eğer insanlar Kızılay'a veya Afad'a güvenmiyorsa sorun Ahbap'ta değil bu iki kurumu güvensiz hale getirenlerdir.Bu ülkede insanlardan 23 yıl boyunca deprem vergileri toplandı.Peki bu vergilerin amacı neydi?Olası bir depremde devlete fazla yük olmadan yardıma muhtaç depremzedelere birikmiş fondan anında yardım yapabilmekti.Peki bu vergilere ne oldu?Kimler çıkıp 'Bu vergilerle yol,köprü,hastane,okul yaptık'' dedi?

Ayrıca millet Ahbap yerine herhangi bir cemaatin yardım derneğine bu kadar bağış yapsaydı acaba benzer bir düşünce o derneğe karşıda ortaya atılır mıydı?

• Fulton F kullanıcısına yanıt

O ünlü oyuncular banka hesaplarına gömdüğü paraların küçük bir kısmını bağışlasa böyle şeylere gerek kalmaz.

Ama ne oluyor? Yine halkın duygusu...

Migros, bim, a101, carrefour, şok vs vs. Depolarının yarısını boşaltsalar tüm deprem bölgelerine yeter.

Ama ne oluyor? Halkın duygusu...

Ul*n bu halk olmasa perişan oluruz. Vallahi biz bize yeteriz.

• Haluk Levent kim? Nasıl oluyorda bu kadar para topluyor bu adam? Sorusu yerine, Devlete neden bu kadar güven az da sosyal medya ve sanatçılar bu kadar yardım parası topluyor. Bu soru daha önemli. Bırakın kim legal olarak yardım topluyorsa toplasın zira depremzedelerin bu yardım şuradan geliyorsa kabul ederim ya etmem diye bir söylemi yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • birisi yazmis kizilay kan duyurusun da bulunan tek merci diye neye istinaden bu cagriyi yapiyormus yav cok cahilce zaten paylasti adam kan lazim diye kizilay icin diye bir kisinin paylasmasi ile iki kisinin paylasmasi arasin da ki farki gormiycek kadar gozlerini siyaset rant burumus

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ulan ben güvenmişim vermişim, yanarsa benim param yanar size ne oluyor? Sanki 5 kuruş yardım mı yaptınız kansız herifler.

• Demek ki Ahbap, Afad dan ka kat fazla para toplamis, ustelik buyuk kurumlar hukumetin korkusundan gidip milyon bazli bagislari afada yapmasina ragmen. Fena cildirtmis olmali birilerini bu durum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyasal islamcının bir numaralı zaafı paradır.

Organize olmuşlar daha enkazın tozu kalkmadan halen yeme peşindeler.

• Haluk Levent'i yedirmeyiz.

İşin içinde para olunca bazılarına dert olmuş anlaşılan bu durum. Hala para derdindeler.

• Ne zaman bitecek bu trol ordusu? Bir sürü fesli, tuğralı hesap 7/24 alakasız hashtag lere tweet atıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 20 yıldır toplanan deprem vergilerinin hesabını veremeyenler ahbap a hesap sormaya kalkmasın.

deprem vergileri nerede, kızılay a yapılan bağışlar nerede?

• Sanane kardeşim istersem 1 milyar tl veririm yönetir. İstersem oy veririm ülkemi yönetir. Sen kimsin?

• Para akışı yüksek ise ağızları sulanmıştır aktrollerin. Nereden vursak diye pusudalar. Önümüzdeki seçim bu milletin son şansı..

• dötünüz yerse dokunun haluk abiye bakalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.