Şimdi Ara

Halo 3'ün satışları Killzone 2'den hala daha iyi (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
0
Favori
6.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: wNchstR

Psn mi? Hayır denk gelseniz ne olacak onu anlamadım o basit,gerüzekalı online sistemde

• 2oyunuda beyenmedim nedense
    Halo3ü biraz oynamaya çalıştım sıkıldım kapattım
    Killzone2 ise singlesini biraz beyendim onlinesi balon(Onlinesinin balon olduğunu oynamıyanlarda çok kolay anlar neden derseniz kz2 çıkmadan önce kaç tane online klan açıldı şimdi bakın kaç kişi online oynıyor)
  • quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

25/09/2007 çıkış tarihi, Halo 3 toplam satışlar...

Amerika: 6,91 milyon
    Avrupa/Avustralya: 2,58 milyon
    Japonya: 0,11 milyon
    Toplam: 9,60 milyon...

Bence rakamlar herşeyi açıklıyor, daha fazla konuşmanın anlamı yok. Anlayan, anlar...

Kaynak...

Evet hocam Amerikada 7 milyon satmış.Tamami ile amerikan özentisi bir oyun olduğu burdan belli oluyor
    Amerika olmasa ne yapardı bu halo 3'ümüz merak ediyorum..

• Avrupa istatistiklerini dogru düzgün toplayan site yok, zaten oradada 3 milyona yakın satmış. Sadece avrupa bile KZ2 nin dünya satışından fazla, gerçi ilk gün toplamda 3 milyon satmıştı sanırım

Single da KZ2 vs Halo 3

KZ2 denen oyun, ilk dk dan son sn yeye kadar gitmek zorunda oldugun yollardan gidip, saklan ateş et şeklinde zerre değişmeyen vasat bir single a sahip. Son derecede kolay. Arada 1 dk mech kullanıyoruz, 40 sn kadarda tank sürüyoruz, sagolsunlar....

Halo denen oyun, 4 kişi co-op oynayabilir, devasa ortamlar, serbest hareket imkanı, ekranda gördüğünüz her tür aracı istediginiz gibi kullanma (Tank, ghost, warthag motor, banshee vs vs), çok farklı oynanış (orman, flood gemisi, aksiyondan gerilime dönüşen atmosfer vs vs) sunan bir oyun. O nedenle oyna oyna sıkmaz. KZ2 yi bir kere bitirirsin yeter. Bu iki oyunu aynı kefeye koymak abesle iştigal olur.

Oyun grafiği KZ2 den geridir dogru, ama kullanılan özelliklerde fersah ileridedir. Fizik motoru dahil, oyun sonu izlemeler, özellikler dahil.
    KZ2 de 2D noktacıkları izlersin replay olarak, Halo3 te tüm oyunu 3D, serbest kamera ile her türlü izler, screenshot bile alırsın...Burada tokat, yumruk manyağı yapmıştır. Halada rakibi çıkmadı

• Bırak len şimdi avrupayı amerikayı...
    Her yönü ile singlesi halo 3 den daha iyi.Halo 3'ü 1 kere bitirdim.Killzone 2'yi 4 kere.Ne kadar kaliteli bir single olduğunı burdan anlayabilirsin...Zaten hayatımda oynadığım 3 oyun var tekrar tekrar bitirdiğim.
    Black
    Cod 4
    Killzone 2
    Sen bir kere oynayıp bitirdin diye vasat olmuyor..
    Neyse kz2'den kaçtın 1943'e bekliyorum.Gerçi ona da bir bahane bulmaya başladın.Yok xbox360'a alacam yok lag var falan filan ayaklarına kaçmaya çalışıyorsun.Ama yemezler.Korkma gel kafanı patlatıyım...

• @ SONY_55

Sony sana para mı gönderiyor hacı? Maşallah Sony Samsun tanıtım şubesi gibisin
  • Bir Xbox 360 sahibi olarak samimi düşüncelerim şu ki: Halo 3 kadar dandik bir FPS görmedim. Makinamı ilk aldığım zaman aldığım oyunlardandı. Büyük hevesle açmıştım ve iki saat sonra aynı büyük hayal kırıklığı ile kapatmıştım. İnsanların bu oyunda ne bulduğunu da anlamış değilim, belki multisi güçlüdür hiç denemedim. Silahla vuruş hissi yok doğru dürüst, ses efektleri sönük. Cicili bicili renkli renkli düşmanlar. Bu oyun neden bu kadar satıyor onu da anlamıyorum, Xbox 360'da o derece kaliteli oyun varken.
  • İki oyunu da oynayıp bitirdim.İkisi de efsane olabilecek seviyede değil.Ancak bir kıyaslama yapmam gerekirse Halo derim.Bunun tek sebebi de konusudur başka herhangi bir artısını görmedim (single).
  • quote:

Orjinalden alıntı: Puerco

@ SONY_55

Sony sana para mı gönderiyor hacı? Maşallah Sony Samsun tanıtım şubesi gibisin

Evet her ay 10.000 dolar hesabıma yatıyor...Xbox hakkında bir eleştiri yaparsam maaşıma extradan prim geliyor...

• Sony Samsun CEO = SONY_55
  • Ya arkadaşlar ciddi ciddi birşey sormak istiyorum:

Dünya üstünde hangi kabul görmüş "ciddi" sitede veya satış/oynanma rakamı gibi istatistikte Killzone 2 Halo'yu geçmiş durumda ki burda "Halo KZ2'den çok satıyor" diye bir başlık açtınız? Hani zaten böyle birşey somut olarak olamaz ki...

Bi de bunu tartışıyorsunuz... O kadar comment'e ayırdığınız zamana ve yazdığınız post'lara yazık...
  • zaten ne zaman SONY_55 in yorumunu görsem ya xbox u kötüler yada xboxa cikan oyunlari
  • Oyunun grafikleri berbat olabilir ama senaryo, online, ses, oynanabilirlik faktörlerinde oldukça iyi. Zaten günümüzde online özelliği çok iyi olan oyunlar daha çok satıyor. Killzone 2 ise bana göre bu yönden biraz kaybediyor yoksa Killzone 'de çok çok iyi bir oyun.
  • Valla şu Halo'da ne bulduğunuzu bilmiyorum arkadaşlar. Çok uğraştım oynamak için ama sarmadı bir türlü...
  • quote:

Orjinalden alıntı: saykokilla

Ya arkadaşlar ciddi ciddi birşey sormak istiyorum:

Dünya üstünde hangi kabul görmüş "ciddi" sitede veya satış/oynanma rakamı gibi istatistikte Killzone 2 Halo'yu geçmiş durumda ki burda "Halo KZ2'den çok satıyor" diye bir başlık açtınız? Hani zaten böyle birşey somut olarak olamaz ki...

Bi de bunu tartışıyorsunuz... O kadar comment'e ayırdığınız zamana ve yazdığınız post'lara yazık...

Hayır hocam konu "Halo KZ2'den çok satıyor" değil konumuz hala halo 3 kz2'den daha çok satıyor biz bunu tartışıyoruz efsaneye gel diyerekten

• quote:

Orjinalden alıntı: meos_grmny

zaten ne zaman SONY_55 in yorumunu görsem ya xbox u kötüler yada xboxa cikan oyunlari

Hayır hocam PGR 4 varken hepsini kötüleyemez...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

Avrupa istatistiklerini dogru düzgün toplayan site yok, zaten oradada 3 milyona yakın satmış. Sadece avrupa bile KZ2 nin dünya satışından fazla, gerçi ilk gün toplamda 3 milyon satmıştı sanırım

Single da KZ2 vs Halo 3

KZ2 denen oyun, ilk dk dan son sn yeye kadar gitmek zorunda oldugun yollardan gidip, saklan ateş et şeklinde zerre değişmeyen vasat bir single a sahip. Son derecede kolay. Arada 1 dk mech kullanıyoruz, 40 sn kadarda tank sürüyoruz, sagolsunlar....

Halo denen oyun, 4 kişi co-op oynayabilir, devasa ortamlar, serbest hareket imkanı, ekranda gördüğünüz her tür aracı istediginiz gibi kullanma (Tank, ghost, warthag motor, banshee vs vs), çok farklı oynanış (orman, flood gemisi, aksiyondan gerilime dönüşen atmosfer vs vs) sunan bir oyun. O nedenle oyna oyna sıkmaz. KZ2 yi bir kere bitirirsin yeter. Bu iki oyunu aynı kefeye koymak abesle iştigal olur.

Oyun grafiği KZ2 den geridir dogru, ama kullanılan özelliklerde fersah ileridedir. Fizik motoru dahil, oyun sonu izlemeler, özellikler dahil.
    KZ2 de 2D noktacıkları izlersin replay olarak, Halo3 te tüm oyunu 3D, serbest kamera ile her türlü izler, screenshot bile alırsın...Burada tokat, yumruk manyağı yapmıştır. Halada rakibi çıkmadı

+1
    Var mı ötesi

• quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

Avrupa istatistiklerini dogru düzgün toplayan site yok, zaten oradada 3 milyona yakın satmış. Sadece avrupa bile KZ2 nin dünya satışından fazla, gerçi ilk gün toplamda 3 milyon satmıştı sanırım

Single da KZ2 vs Halo 3

Budur...

• quote:

Orjinalden alıntı: meos_grmny

zaten ne zaman SONY_55 in yorumunu görsem ya xbox u kötüler yada xboxa cikan oyunlari

Xbox'ı kötüleyen bir yorumumu göster bakalım gösterebiliyon mu?Ya da oyunlarını kötülediğim bir yorum.İşkembeden sallamasına konuşmayalım lütfen.
    Kötüleyecek olsak imzamızda pgr4 yazmazdı...Xbox360 konsolumu seviyorum O kadar.Hiç umrumda da değilsin O KADAR...
  • Aman konu PS3 vs X360 olmuştur bile dedim ikinci sayfaya kadar da neyse bir problem olmamış

Ben de Halo 3 ün ilk bölümünü oynayıp bırakmıştım oyunu ama bu kadar yorumdan sonra bir şans daha vereceğim kesinlikle
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.