Şimdi Ara

Halo 3'ün satışları Killzone 2'den hala daha iyi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
159
Cevap
0
Favori
6.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: evo_4

Ne büyük başarı. Alkışlar peluş yaratıklı, 640p Balo için gelsin

+1

Online ı bilemicem hiç oynamadım ama HALO3 360da oynadığım en rezil FPS idi,üstüne koşmaktan başka bi halt yapmayan düşmanlar+rezil grafikler+kötü silahlar+çocuk gibi bağıran yaratıklar.Yaw bu oyun nasıl bu kadar satabilir diye merak ettim,işin sırrı onlineda herhalde deyip DVDyi çöpe attım..

Nasıl bir online sistem varki bu kadar çok oyuncuyu çekiyor gerçekten merak ediyorum keşke DVDyi harcamadan bi bakaydım online a...

ODST nedir ne değildir bilmiyorum inşallah adam gibi bişeydir....

• Oyunun single ıda rakipsizdir..Yapay Zeka sı en iyi yapay zekalardandır. Çocuk gibi bagıran yaratıklar sadece bir türdür, onun dışında altına mıçtıran Floodlar (tabii görmemişiz), son derece zorlayan Elite savaşçılar filan vardır. Mesela flood gemisi düşünce değişen oyun atmosferinide göremezsin başka oyunda, aynı şekilde bu kadar etkileyici müziklerle birlikte bu kadar iyi sunumda pek görülmez.
    10 dk oynayıp rezil FPS demek ilginç oluyor. Bu oyun gibi Coop oynatan başka oyun yok şu anda yeryüzünde...

Halo zaten adam gibidir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

Oyunun single ıda rakipsizdir..Yapay Zeka sı en iyi yapay zekalardandır. Çocuk gibi bagıran yaratıklar sadece bir türdür, onun dışında altına mıçtıran Floodlar (tabii görmemişiz), son derece zorlayan Elite savaşçılar filan vardır. Mesela flood gemisi düşünce değişen oyun atmosferinide göremezsin başka oyunda, aynı şekilde bu kadar etkileyici müziklerle birlikte bu kadar iyi sunumda pek görülmez.
    10 dk oynayıp rezil FPS demek ilginç oluyor. Bu oyun gibi Coop oynatan başka oyun yok şu anda yeryüzünde...

Halo zaten adam gibidir...

Oyunun sonları doğru o geminin içi neydi öyle.Heryerden düşmanlar geliyor resmen aksiyon tavan yapıyordu birde aralarda hoplatma oluyordu, işte bu diyordum ya.

Müzik konusunda ise oyunu açıp dakikalarca ana menüdeki müziği dinlediğimi biliyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin

quote:

Ne büyük başarı. Alkışlar peluş yaratıklı, 640p Balo için gelsin

+1

Online ı bilemicem hiç oynamadım ama HALO3 360da oynadığım en rezil FPS idi,üstüne koşmaktan başka bi halt yapmayan düşmanlar+rezil grafikler+kötü silahlar+çocuk gibi bağıran yaratıklar.Yaw bu oyun nasıl bu kadar satabilir diye merak ettim,işin sırrı onlineda herhalde deyip DVDyi çöpe attım..

Nasıl bir online sistem varki bu kadar çok oyuncuyu çekiyor gerçekten merak ediyorum keşke DVDyi harcamadan bi bakaydım online a...

ODST nedir ne değildir bilmiyorum inşallah adam gibi bişeydir....

arkadas Halo 3ün sadce 1.bölümünü oynamis galiba grundslar cocuk gibi bagirio ama ötekinler?Bide kendi elinle yazmissin nasil bu kadar online cekio die?Bence senin Halo 3 bakis acin dünyaya göre ters.Bunu alnayain artik Halo 3 killer die bisi yok satis rakamlarida aciklamis zaten fazla konusmaya GEREK YOK

• Ne Halo'ymuş arkadaş. Xbox neyle ünlendi. Adam gibi fps' mi vardı zamanında. Mecbur tüm Xbox sahipleri aldı, tek iyi exc. oyununu sahiplendi.
    Multiplayer' ı çok zevkli, sarıyor. Ona laf yok. Neden çok sattığı belli.
    Ama Campaign' de bastıbacak vadaa diye bağıran ibiş yaratıklarla, dünyayı kurtaran adamdaki gibi tüylü peluşlarla savaştıktan sonra bu oyun benim için bitmiştir
    Bu kadar ciddiyetsiz bir oyun daha yok. Master Şef. Hele o grafikler yok mu
    Bana kalırsa da, bir Cod 4, Killzone 2 veya Gears of War' un yarısı etmez bu oyunun Single Player' ı.
    Hoş, Multiplayer' ı da sadece sevene, meraklısına...

• quote:

Ne Halo'ymuş arkadaş. Xbox neyle ünlendi. Adam gibi fps' mi vardı zamanında. Mecbur tüm Xbox sahipleri aldı, tek iyi exc. oyununu sahiplendi.
    Multiplayer' ı çok zevkli, sarıyor. Ona laf yok. Neden çok sattığı belli.
    Ama Campaign' de bastıbacak vadaa diye bağıran ibiş yaratıklarla, dünyayı kurtaran adamdaki gibi tüylü peluşlarla savaştıktan sonra bu oyun benim için bitmiştir
    Bu kadar ciddiyetsiz bir oyun daha yok. Master Şef. Hele o grafikler yok mu
    Bana kalırsa da, bir Cod 4, Killzone 2 veya Gears of War' un yarısı etmez bu oyunun Single Player' ı.
    Hoş, Multiplayer' ı da sadece sevene, meraklısına...

bence singleside güzeldi nasil beyenmiosunuz anlamiyorum ki.Singlede her zaman degisik yaratiklar degisik araclar yokmu?Hele 2 tane Scarps a karsi savasdigimiz zaman tüylerim diken diken olmustu oyunun harikaligindan

HaL0 forover

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meos_grmny -- 20 Mayıs 2009; 23:36:51 >

• Halo3 bu nesilde oynadığım en iyi oyundur benim kesinlikle..Tek seferlik değil Killzone gibi,ömürlüktür kendisi ve biraz beceri isterÖyle herkes oynayamaz,oynayamayanda sevmez bu yüzden
  • Hala arada açar ne var bu oyunda diye bakar,baktıkça şaşarım.Biri bu neslin ortalama teknolojisinin çok altında,diğeri çok üstünde biri çöpülecek,diğeri öpülecek(single için konuşuyorum),biri gökdelen,diğeri gece kondu nazarımda.Bir yanda 4 yıllık çalışma,diğer yanda eski bir motor + reklam şişiriği.Hala şaşarım satışlara,kör gözlere,aldanışlara...

KILLZONE 2, o kadar...
  • Önce kitabını okuyun ondan sonra yorum yapın arkdaşlar inanın fikriniz değişecek,oyunun felsefesi çok başka...

Vakti zamanında bizim büyük ŞEF çobanmış efem,öküzlerden buna bi virüs bulaşmış ve evrim geçirmiş, falan feşmekan derken bugünlere gelmiş..

Halo 3'ün satışları Killzone 2'den hala daha iyi

• quote:

Orjinalden alıntı: ygultekin82

Hala arada açar ne var bu oyunda diye bakar,baktıkça şaşarım.Biri bu neslin ortalama teknolojisinin çok altında,diğeri çok üstünde biri çöpülecek,diğeri öpülecek(single için konuşuyorum),biri gökdelen,diğeri gece kondu nazarımda.Bir yanda 4 yıllık çalışma,diğer yanda eski bir motor + reklam şişiriği.Hala şaşarım satışlara,kör gözlere,aldanışlara...

KILLZONE 2, o kadar...

iste Halo 3 öle 1 sasarsinki
  • Rakamlar,puanlar,2 sene sonunda bile oynayanların sayısı,daha yeni çıkan harita paketi herşeyi açıklıyor.Tokatzone gelsin Halo Dayı'nın bir elini öpsün önce(KZ2 fanları gibi oldu mu acaba?)2 sene sonra KZ2'nin esamesi okunacak mı okunmayacak mı hepimiz görücez. Resistance2 dendi yok şu kadar kişilik haritalar maritalar adını anan yok şimdi,bu da böyle olacak adım gibi eminim.Diğer exclusive oyunlarını saymıyorum bile PS3'ün.Güzel grafik konusuna lafım yok ama birşeyler hep eksik oyunlarında.
  • BIR OYUNu BEGENMIYORSAN KAFAYI TAKMAK ISTERSEN MUTLAKA BAHENE BULURSUN SIZDE SIMDI AYNISINI YAPIYORSUNUZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meos_grmny -- 21 Mayıs 2009; 0:13:03 >
  • Bu konuda KillZone 2 nin hiç şansı yok , türkiyede Halo çok oynanan bir oyun olmasa da istatistikleri herşeyi açıklıyor , KillZone ile kıyaslamak bile hakaret
  • halo evreni hikaye olarak harika , master chef posterleri asılacak kadar karizma bir abi , müzikler gaz god of war ile birlikte dinleyip dinleyebileceğim en iyi oyun müziklerine sahip , single playerda oyuna 9-10 arası puan verdirecek kadar güzel. halo 1 ve 2 yi multi oynamadım single bitirdim 3. oyunun multisi ise çok hoşuma gitmedi diyebilirim belki önceki oyunları sadece singgle bitirdiğim içindir cod4ün multisi daha ufak haritalarda geçtiği için bana göre çok daha iyi.
    yaratıklara gelince peluş canavar dedikleri en kolay ölen sıradan piyadeler yalnız onların kırmızı renklli olanları sanırım o kadar kolay değildi onların bikaç tanesi bir araya gelince zırhın enerjisini çabucak bitirebiliyorlar. ayrıca ilerleyen bölümlerde görünce arkanızı döndürüp kaçırtacak kadar güçlü düşmanlarda geliyor. hatırladığım kadarıyla kılıçlı elemanlar tek darbede master chefe şehadet şerbeti içiriyordu.
    killzone 2nin yada başka killzone isimli bir oyunun halo serisi kadar satacağını beklemek saçma olur halo wars gibi ortalama bir oyun bile rahatça 1.5-2 milyon sattı msnin pazarlama yetenekleri ile sonyninkini kıyaslamak da saçma olur killzone gibi bir markaya ms sahip olsaydı şu an 5 milyon barajını çoktan geçerdi. killzoneun şu an 2 milyon civarında bir satışı olması lazım japonyada daha yeni çıktı uzun vadede 3-4 milyon arasını görme ihtimali oldukça yüksek.

• quote:

Hala arada açar ne var bu oyunda diye bakar,baktıkça şaşarım.Biri bu neslin ortalama teknolojisinin çok altında,diğeri çok üstünde biri çöpülecek,diğeri öpülecek(single için konuşuyorum),biri gökdelen,diğeri gece kondu nazarımda.Bir yanda 4 yıllık çalışma,diğer yanda eski bir motor + reklam şişiriği.Hala şaşarım satışlara,kör gözlere,aldanışlara...

KILLZONE 2, o kadar...

Reklam şişkinliği diyorsunda hocam, Killzone 2 için yapılan reklamları ne yapacağız belkide en çok reklam yapılan oyun.4 sene boyunca ortalığı yıktı Sony ama oyun çıkalı 3 ay olmus 1.5 milyon civarı satıs.

O gecekondu ise rekorlar kırdı.Dünyanın en önemli oyun markası oldu.Kitapları çıktı ve deli gibi sattı.Oyunu alan bütün o milyonlar körse vay bu dünyanın haline

Halo 3 cıkalı olmus yaklasık 2 sene Killzone 2 çıkmış 3 ay once ama hala 2 senelik oyun daha çok satıyor ne kadar kör varya

Arkadaşlar Halo serisini efsane yapan "teknoloji" değil.Oynanısı, konusu, atmosferi, ana karakteri ve kontrolleridir.Teknoloji bir oyunu efsane yapmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 21 Mayıs 2009; 0:22:09 >

• quote:

KILLZONE 2, o kadar...

Reklam felan dediğin oyun çıkalı kaç sene olmuş ve hala şuan o sizin efsane dediğiniz oyunu satışlarda geçiyor ve online olarak en çok oynanılan oyun.

Hani biraz mantıklı düşünseniz daha güzel olacak. Mesela "ben beğenmedim bence kötü" diyebilirsiniz ama reklam, kör göz felan derseniz saçmalamış olursunuz çünkü reklam şişiriği dediğin oyun en çok satan oyunlar arasında ve çıkalı 3545235 sene olmasına rağmen hala o efsanenizi satışlarda geçmiş durumda. Biri yeni çıkmış -ki yeni çıktığında bildiğim böyle yüksek ve şişirilmiş (!) bir oyun baya satış yapar- , diğeri 20 ay olmuş çıkalı ....

Hayır yani tüm dünya mı kör, reklamlardan etkilenmiş te HALO 3'ü bu kadar alıyor, oynuyor veya Killzone2 satılmıyor oyuncular almıyor. Bi siz mi anlıyonuz o oyunun efsane olduğunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezio Auditore -- 21 Mayıs 2009; 0:29:08 >

• Halo 3'ün sinlge modu rezaletti kusa kusa bitirdim neredeyse ama online modu ise müthiş zevkliydi geceleri açar oynardım çok da keyif alırdım.

Halo 3 ODST'yi merakla bekliyorum

Kz 2 halodan daha kaliteli olabilir ama hiçbir zaman efsane değildir efsane halodur lafla değil icraatla bu bellidir zaten
  • 25/09/2007 çıkış tarihi, Halo 3 toplam satışlar...

Amerika: 6,91 milyon
    Avrupa/Avustralya: 2,58 milyon
    Japonya: 0,11 milyon
    Toplam: 9,60 milyon...

Bence rakamlar herşeyi açıklıyor, daha fazla konuşmanın anlamı yok. Anlayan, anlar...

Kaynak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 21 Mayıs 2009; 0:37:18 >
  • quote:

Halo 3'ün sinlge modu rezaletti kusa kusa bitirdim neredeyse ama online modu ise müthiş zevkliydi geceleri açar oynardım çok da keyif alırdım.

Yapma bunu Yapma bunu hocam.
  • Neyi yapmıyım hocam cidden grafik desen grafik yok düşmanlar desen peluş oyuncak arkadaşların dediği gibi

Ama online modu müthiş zevkliydi zaten online için alıyor oynuyor millet oyunu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.