Şimdi Ara

Halo 3'ün satışları Killzone 2'den hala daha iyi (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
0
Favori
6.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: wNchstR

quote:

Orjinalden alıntı: ygultekin82

Değmez oynamaya,zaten forumda seven bir drizzt ile wnchstr var.

Kardeş senin nedir bu Halo ile alıp vermediğin çözmüş değilimXbox360'a da giydiriyordun 16. konsolunu aldın neredeyseFarklı bir üyesin gerçekten..

Halo3'ü sevmeyenler ya önyargılı yaklaşıp oyuna toplasan 5 saatini vermeyenlerdir yada beceremeyenlerdir..Sen hangisindensin acaba?

Bu arada Halo3 e saydıran arkadaşları bizlerle Halo3 oynamaya davet ediyorum..Bir akşam beraber takılalım,bakalım sonra ne diyorsunuz..

+1

bu lafin üstüne Halo yu sevmeynler laf atmasin altinda kalirlar

• SolidRock
    Sözün bittiği yerdeyiz hacı ya hala Kz 2 varmı ya
    Bantlara yorum bile yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55
    Oyunsuzlukla ilgili bir sorunumuz yok Allaha şükür.
    Şekil A'da görüldüğü gibi.

Şekil A
     Halo 3'ün satışları Killzone 2'den hala daha iyi

Bence sorunu olan her iki konsola sahip olmayıpda atıp tutanlardır.Allah onların yardımcısı olsun diyorum..

Bu arada telefonum sonyericcson w880'i.

2 tane kardeşim var onların telefonu da sonyericcson...

Hala sökmedin şu bantları TV'den, hayretsin vallahi...

Ama orada iki PS3 oyunundan başka bir oyun göremiyorum, bak, bak kulaklıkta yokmuş...
    süper yakalamışın.

• Xbox360 oyunları solda işaretlediğim yerdeki kutunun içinde...
  • halo3 , pgr4, race pro bunları oynamadan konusmayın arkadaslar
  • Arkadaşlar birbirimize hitap ederken lütfen biraz daha dikkat edelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rds

Arkadaşlar birbirimize hitap ederken lütfen biraz daha dikkat edelim.

Tabi ki.Özellikle büyüklelrimize saygıda kusur etmemiz lazım..
    Bu arada teşekkürler..
  • Wnchstr:Benim Halo3'ü sevmememin oyunu beceremem oynayamamamla bir ilgisi yok,olamazda,çünkü öyle bir oyun değil,eline alan herkes rahatlıkla bitirebilir,abudik gubidik pembemsi düşmanları yenerek.
    Ben ne kadar oynadım?Oyunu baştan sona 1 kez bitirdim.İlk bölümü oynarken işte bu dedim.Sonrasında bitirene kadar sövdüm.Baştan savmaydı çünkü.Online hiç oynamadım,belki oynasam severdim ama zaten kendini kaptırdınmı en dandik oyundan bile zevk alırsın onlineda.Bu yüzden ben singlea bakıp ona göre değerlendirmemi yapıyorum.16. konsolu alma konuusu ve 360'a giydirme konusunda ise 360 baştan bozuk yapılmış bir konsoldur bunu kimse inkar edemez sanırım.Yurt dışında 3 yıl garanti verildiği için alınması makuldür ama güzel ülkemde bu konsolla orjinal kullanmak bana göre saçmalığın daniskasıdır,çünkü alet bozuktur.Gün gelir elinde oyunlarla kalıverirsin.Benim bundan önce 2 kez kaldığım gibi.Şuan elimde ki 3. konsolum.SolidRock'dan aldım.Alırken yaşadığım tereddütleri en iyi kendisi bilir.Elimde ki Psp'yi oynamadığım için ve cod6,mafia2,pes2010 gibi oyunları çok daha makul fiyata oynayabilmek için 360 ile takasladım.Onun dışında en güncel oyunları güzel hd grafiklerle oynatan,live gibi bir online sistemi olan bir konsolu bırak yermeyi,başımın tacı yaparım.Birazdan Race Pro,sonrada 50 Cent oynayacam ama Halo3 oynamayacam.Çünkü 2. oynayışımda ilk bölüm bitti.Ayrıca farklı olduğumu düşündüğün için teşekkür ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: ygultekin82

Wnchstr:Benim Halo3'ü sevmememin oyunu beceremem oynayamamamla bir ilgisi yok,olamazda,çünkü öyle bir oyun değil,eline alan herkes rahatlıkla bitirebilir,abudik gubidik pembemsi düşmanları yenerek.

O kadar yanılıyor ve komik duruma düşüyorsun ki baba şunları söylerken..Herkesin rahatlıkla bitirebileceği bir oyunmuş,Easy de evet öyleYani senin için kolay olabilir,ama zorda oynamayı tercih edenler için oyun asla dediğin gibi kolay değil..

İstersen akşam beraber oynayalım zorda,birkaç da kuru kafa açalım..Gör bak 4 kişi co-op bile oyunu bitirmek ne kadar zor..

• Halo efsanedir. Bungie firmasını aklınızda tutun bu firma gelcekte çok daha büyük işlere imzasını atacaktır.

Halo'yu ben Xbox 1 de oynadığımda "bu ne ya çok gıcık" demiştim. Çünkü bazı bölümleri açık havada ve güzel ortamlarda geçiyor bazı bölümleri de labirent gibiydi hep kayboluyordum. Aslına bakarsanız hakkaten gıcık bir oyun aslında :)

toparlamak gerekirse halo 3'lemesi ne kadar gıcık olursa olsun gerek müzikleri gerekse o yağ gibi kayan oynanışı ve hikayesi ile güzel bir oyundur. multiplayer'ı belki de gelmiş geçmiş en iyi oyundur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

Xbox360 oyunları solda işaretlediğim yerdeki kutunun içinde...

Abi koltuk nerede burda???

Eğer fotonun arkasında kalıyorsa çok uzaksın Tvye,oda epey genişmiş...

• Evet fotonun arkasındayım ama uzak falan değilim ya taş çatlasın 3 metre mesafe var t vile aramda ve gayet iyi bir mesafeden izliyorum.Sanırım fotodan öyle uzak çıkmış...
  • 40" için 3mt uygun abi haklısın....

Bantları ben de hala sökmedim abi iyi yapmışsın,hoş duruyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 22 Mayıs 2009; 18:35:34 >
  • Bant sökme işini sevmem.Severim bantları.Millet meraklı sökmeye...
  • Bende sökmedim, benim tv de aynısı.
  • ne adamsınız ya bende de aynı tv var ben direk kabloları takmadan çıkardım bantları dha hoş duruyor öyle simsiyah
  • Yanlış yapmışsın bantı sökmekle.Bantlı daha iyi gösteriyor tv..
  • O bişey mi ! SONY_55 de solda var bende soldakini aynısı ayrıca sağdi alt bölümde freeview,digitaltv,tnt vs... diye giden bir tane daha var YA NABER
  • Her oyunu seven ve sevmeyen muhakkak çıkar ancak bazı oyunlar kolay kolay efsane olmaz.God of waru sevmeyen kaç tane arkadaşım var, gears of waru beğenmeyen de öyle.Bu tip konularda tartışmak yersiz çünkü herkesin oyun zevki farklı.Oyunlar efsane olurlar çünkü konuları, oynanış şekilleri ve serileri insanlara haz yaşatır.Çoğu oyun ingilizce bilmeden ve konuya hakim olmadan yavan kalır ve maalesef Ülkemizde ne kadar kişinin ingilizceye hakim olarak oyun oynadığını düşünürseniz bazı oyunların yurtdışında efsane ancak Türkiyede anlaşılmamış olmasını normal karşılarsınız.
    Piyasa araştırması sırasında bu kadar bariz rakamlar ortadayken Haloyu bu şekilde kötülemek pek doğal karşılanmamalı kanımca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myfranco -- 23 Mayıs 2009; 1:10:43 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.