Şimdi Ara

Halo 3'ün satışları Killzone 2'den hala daha iyi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
0
Favori
6.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ygultekin82

Hala arada açar ne var bu oyunda diye bakar,baktıkça şaşarım.Biri bu neslin ortalama teknolojisinin çok altında,diğeri çok üstünde biri çöpülecek,diğeri öpülecek(single için konuşuyorum),biri gökdelen,diğeri gece kondu nazarımda.Bir yanda 4 yıllık çalışma,diğer yanda eski bir motor + reklam şişiriği.Hala şaşarım satışlara,kör gözlere,aldanışlara...

KILLZONE 2, o kadar...

Reklam şişkinliği mi?Güldürme kendine..Karıştırıyorsun sen şişirilen oyunları
  • Düşünüyorumda, Halo'yu savunanlar oyunu satın aldılar mı?

Bakmayın, kz halo vs. ayırmam, önüme koyun 2'sini de yerim valla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnimePiggy

Düşünüyorumda, Halo'yu savunanlar oyunu satın aldılar mı?

Bakmayın, kz halo vs. ayırmam, önüme koyun 2'sini de yerim valla.

Amerika: 6,91 milyon
    Avrupa/Avustralya: 2,58 milyon
    Japonya: 0,11 milyon
    Toplam: 9,60 milyon...

Bak bunlar satın alma rakamları değil indirilme rakamları tövbe tövbe

Live'da orjinal kullanan tanıdığım arkadaşların hepsinde halo 3 var
  • Eeey... Hemen de karşı savunmaya geçiyor adamlar...

Ben forumu sordum, banane dünyadaki satış rakamlarından. Belimden aşağa kasım paşa, ben oyunuma bakarım. Sizinki sidik yarışından başka bir şey değil...
  • Live'da orjinal kullanan tanıdığım arkadaşların hepsinde halo 3 var diyorum hepsi de bu foruma üyeler anladın inşallah
  • @AnimePiggy

Senin mantığın ben sevmiyorsam berbat oyundur demeye geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

Live'da orjinal kullanan tanıdığım arkadaşların hepsinde halo 3 var diyorum hepsi de bu foruma üyeler anladın inşallah

Peki, sağol. Sormamın sebebi, genelde Xbox bölümünde warez ve torrent muhabbetlerinin dönüyor olması.

@#FireLord#

Nerden çıkardın yahu onu? Halo'ya bir şey demedim, zaten 1 ve 2'yi de bitirmiş biriyim. Olay Halo'da değil zaten, sevmediğim bir şeyin berbat olması bana değil sevmediğim şeye bağlı zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerelictHuman -- 21 Mayıs 2009; 1:14:03 >
  • Ulan Mirrors Edge gibi FPS tarihine bir ilki getirmiş tek bir kurşun atmdan bitirilebilen bir oyun 650 bin satsın,Halo Dayı 10 milyona yaklaşsın,hey gidi koca oyun dünyası senin adaletin bu mu.Haksızlığa gel anasını satıyım....

Bu Amerikalılar oyundan çakıyorsa ben neyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 21 Mayıs 2009; 1:12:50 >
  • "Ben forumu sordum, banane dünyadaki satış rakamlarından" deyince o şekilde anladım

Neyse tartışma platformuna dönmesin konu
  • Peki, olur öyle. Demeğe getirdiğim şey cihaz benim, dünya hangisini alıyorsa umrumda değil. Böyle daha açıklayıcı oldu sanırım. Ha cihaz benim diyede "hadi olm göster amcalara malı" gibi görünen bir şeylede kısa çubuk, uzun çubuk münakaşasına girmem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

25/09/2007 çıkış tarihi, Halo 3 toplam satışlar...

Amerika: 6,91 milyon
    Avrupa/Avustralya: 2,58 milyon
    Japonya: 0,11 milyon
    Toplam: 9,60 milyon...

Bence rakamlar herşeyi açıklıyor, daha fazla konuşmanın anlamı yok. Anlayan, anlar...

Kaynak...

• Amerikalıların abuk subuk zevki var ki bu kadar satıyor oyun ! Amerikan güreşi mesela ben sevmem ama amerikalılar bayılıyor keza baseball yada amerikan futbolu hepsi garip garip HALO da öyle garip bana asla hitap etmiyor . bir şeyin çok satması onu ii yapmaz . japonyada keza garip garip oyunlar milyon satıyor size verseler alıp bakmazsınız yüzüne ama iş fanatikliğe gelince bak halo şu kadar milyon satmış oluyor. mario da çok satıyor napalım şimdi!
  • Satis rakamlari cok normal Halo3 bana göre gelmis gecmis en iyi online oyun.Yine bana göre Kz2 nin single i zevkli ama online'i cöp.Damak tadi bu olsa gerek
  • PlayStation3'ün tüm Ex'lerini topla Halo3 etmez.. O Kadar !!(Bak kendimden iğrendim yine bu kelimeyi kullandığım için,ezik miyim ne:)
  • Bak şimdi alırım bir 360, basarım sizin partiyi, kafamı bozmayın... Killzone 2 O GADDER!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: yorda

Amerikalıların abuk subuk zevki var ki bu kadar satıyor oyun ! Amerikan güreşi mesela ben sevmem ama amerikalılar bayılıyor keza baseball yada amerikan futbolu hepsi garip garip HALO da öyle garip bana asla hitap etmiyor . bir şeyin çok satması onu ii yapmaz . japonyada keza garip garip oyunlar milyon satıyor size verseler alıp bakmazsınız yüzüne ama iş fanatikliğe gelince bak halo şu kadar milyon satmış oluyor. mario da çok satıyor napalım şimdi!

dostum çoğu insan çocukluk döneminde mario oynamıştır mutlaka sen hiç mario oynamadın ?ben hala wii ve ds te oynuorm mario gene eğlendirio...amerikalıların ve japonların oyun zevkleri konusunda dediklerine katılıorm ben direk halo 3 ten oynamaya başladım belki ilk oyunları oynamadıım,hikayeden kopuk olduum için benide sarmadı hiç..ama lütfen killzone 2 yi halo ile karşılaştırmayın..kz 2 tamamen balon bi oyun tamam grafik atmosfer açısından kaliteli bi yapım ama boş bi oyun yani...ilk yapımı ne kadar bi yankı uyandırmışki ikincisinden bukadar büyük beklentiler içine girmişler şaşıorm cidden..

• quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

Bak şimdi alırım bir 360, basarım sizin partiyi, kafamı bozmayın... Killzone 2 O GADDER!!!!

Hadi alsana alsana..Alamazki alamazkiiiii....
  • Nereye basiyon bizim partiyi Abi psnde bi denk gelemedik bir ara lbp atalim
  • Psn mi? Hayır denk gelseniz ne olacak onu anlamadım o basit,gerüzekalı online sistemde
  • Hafta sonu yapalım, iyi olur, biraz dedikodu yaparız hem... Elegan duymasın!!!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.