Şimdi Ara

halı yıkama makinesi elektrikli süpürge olarak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar halı yıkama makinesi elektrikli süpürge olarak kullanılabilir mi verimli olarak??çünkü emiş güçlerinde 400 600 watt lardan bahsediliyor da halı yıkama makinelerinde...normal günlük elektrikli süpürge olarak kullanılır mı?

• piyasaya yıkamalı adı ile çıkarılan bu ürünler tabiki aynı zamanda süpürme işinide yapabiliyorlar,ancak ben aldığıma pişman oldum.nedenmi;halı yıkama olayından sonra ıslanmış olan halıyı emme marifeti ile tamamen kurutamadığı için evdeki büyüklerin tesbitlerine göre bir nem kokusu+ rutubet ortamı oluşuyormuş seni yanıltmak istemem bizdeki durum bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: demirel1943

piyasaya yıkamalı adı ile çıkarılan bu ürünler tabiki aynı zamanda süpürme işinide yapabiliyorlar,ancak ben aldığıma pişman oldum.nedenmi;halı yıkama olayından sonra ıslanmış olan halıyı emme marifeti ile tamamen kurutamadığı için evdeki büyüklerin tesbitlerine göre bir nem kokusu+ rutubet ortamı oluşuyormuş seni yanıltmak istemem bizdeki durum bu.

süpürme yapıyorlar ama günlük süpürmeyi kaldıracak kapasite var mı??emiş gücü yeterli mi??
  • emiş gücü derken tabiki bir emme kapasitesi var ama bu durum markalar arasında bir üstünlük savaşı halinde sunuluyor müşteriye ,neticede normal bir elektirik süpürgesinin yaptığını yapıyor .günlük kapasite dediğin nedirki, hergün süpürme olayımı,velevki öğle olsun yinede sonuç değişmez sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 8 Mayıs 2009; 22:04:47 >
  • anlatmak istediğim şudur..yani bu aletlerin ilk görevi halı yıkamak..elektrik süpürgesi ikinci planda..elektik süpürgesi olarak verimi iyi midir yani çekiş gücü falan..elektrik süpürgesi yerine alınacak bu cihaz..anlatabildim mi acaba??

rowenta beğendik bir tane..bu markaya güveniyoruz doğru seçim midir?

http://www.hepsiburada.com/rowenta-ru-505-aqua-4x4-hali-yikama-robotu-/productDetails.aspx?categoryid=17793&productid=evrowru505#tablnk

• Amacınız sadece halı süpürmekse halı yıkama makinası gereksiz ama gerekebilir derseniz olur kullanabilirsiniz.

Herşeyi amacına uygun almak daha mantıklı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.