|
![]() PS5 - PS4: mertvontrier
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackboard -- 22 Ocak 2008; 19:04:43 > |
Dragon Age Türkçe yaması hatalarını bildirin; dao.hatalar[at]gmail.com
|
|
Star Time 50500 TRX2 Ekran Kartı
Flyzeus A250 128 Çekirdekli İşlemci Rotax Pro Wireless Ergo Mekanik Gaming Klavye Rotax Pro Wireless Ergo Mekanik Gaming Mouse Finesse XDDR12 64GB RAM ![]() |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EDE16CD6E -- 22 Ocak 2008; 22:54:37 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 23 Ocak 2008; 0:47:43 > |
![]() ASUS TUF GAMING X570-PLUS (WI-FI) AMD X570 | AMD Ryzen 7 3700X | NZXT Kraken x62 (280mm) AIO Liquid CPU Cooler | G.SKILL Trident Z Neo RGB DDR4-3600Mhz C16 32GB (2x16GB) DUAL | MSI GeForce RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO | Samsung 970 EVO 1 TB SSD M.2 | COOLER MASTER MASTERBOX MB520 RGB | FSP HYDRO G PRO 850W
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EDE16CD6E -- 23 Ocak 2008; 2:30:53 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 23 Ocak 2008; 12:11:26 > |
_____________________________ |
|
"Kim Ayasofyayı Cami olmaktan çıkarıp başka bir şekle koyarsa; Önce Peygamberin ve Ashabının, Ondan sonra Tabiinin, Tebau Tabiinin, Sonra Bana kadar gelen tüm ecdadımızın, hulasa benim ve benden sonra gelen bütün nesillerin laneti onların üzerine olsun" Fatihin Ayasofya Kitabesi (Vasiyet)
|
|
|
|
"Kim Ayasofyayı Cami olmaktan çıkarıp başka bir şekle koyarsa; Önce Peygamberin ve Ashabının, Ondan sonra Tabiinin, Tebau Tabiinin, Sonra Bana kadar gelen tüm ecdadımızın, hulasa benim ve benden sonra gelen bütün nesillerin laneti onların üzerine olsun" Fatihin Ayasofya Kitabesi (Vasiyet)
|
|
_____________________________ |
|