Şimdi Ara

Half-Life Episode 1 ve Episode 2 Artık Türkçe! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
3
Favori
52.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: vicentees

lnkler uçmuş episde one two kntrl!!

Yok hocam linkler sağlam. Aradaki "--" ları kaldırarak dene.
  • indirdim ama bnde strt bat dsyası toplu iş dsyasındn çalştırıo stream klasörü yok olmazmı bu ?
  • Dosylari dogru yere atarsan çalisir elbette. Yine olmadi LostSpace'in yöntemini deneyebilirsin..
    quote:

Arkadaşlar sonunda korsan ep2'de Mutagenic arkadaşımızın yapmış olduğu türkçe yamayı çalıştırmayı başardım bunun için gerekli olan araçlar :
    1. HLEP2 gcf dosyaları 13-14 adet,
    2. PC'de yüklü steam ve alınmış üyelik,
    3. olarakta UnDeadPatch(bunu internetten bulabilirsiniz) denilen bi steam patch'ı.

Önce Undeadpatch'ı steam klasörüne atıp çalıştırıyosunuz sonra, HLep2'nin sadece gcf dosyalarını Steam/steamapps klasörüne atıyorsunuz, steamı açıp My Games sekmesinde Half Life 2: Episode Two'ya giriyorsunuz yaklaşık 10 dakika update yaptıktan sonra Mutagenic arkadaşın verdiği rardan çıkanları "Steam/steamapps/[kullanıcıadı]" içine atıp tümünü evet diyorsunuz sonrada steam üzerinden oyuna giriyorsunuz. Oyun bu şekilde korsanlarda türkçe oluyor başka türlü çok uğraşmama rağmen yapamadım. Biraz uğraştırıcı fakat Mutagenic in ellerine sağlık kesinlikle bunlara değiyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Crysis 1 bu 2. Mafia için de çıksa hiç fena olmaz hani.

mafia için türkçe altyazı var zaten ful hemde.. İsteyenler olursa buraya atabilirim...
  • Türkçe altyazı bölümümü açılsa ne :D Biz de altyazılarımızı o bölüme koysak :)
  • quote:

indirdim ama bnde strt bat dsyası toplu iş dsyasındn çalştırıo stream klasörü yok olmazmı bu ?

aynı dert bende de var,,,steam klasörü falan yok,,,
  • indirdim ama bnde strt bat dsyası toplu iş dsyasındn çalştırıo stream klasörü yok olmazmı bu ?
    benm soruma cewp bekliorum
  • quote:

indirdim ama bnde strt bat dsyası toplu iş dsyasındn çalştırıo stream klasörü yok olmazmı bu ?
    benm soruma cewp bekliorum

Ep2'den bahsediyorsaniz çalışır. Ama ep2 o şekilde nasıl çalışır bilemiyorum kusura bakmayın...
  • hayr Ep1 ..
  • quote:

hayr Ep1 ..

Tamam o zaman, gereken dosyalari dogru yerlere atın çalışır. Yani /episodic ve /hl2 içine rarda gönderdigim dosyalari atmalısınız
  • Ellerinize sağlık. Çalışmanız iyi olmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mutagenic

quote:

hayr Ep1 ..

Tamam o zaman, gereken dosyalari dogru yerlere atın çalışır. Yani /episodic ve /hl2 içine rarda gönderdigim dosyalari atmalısınız

tamam ama stream klasörü yok bende sorun orda bissürü dosya çıkıyo ve frklı şeyler var demekki bu braz olmuyucak bi iş bnm içnn hrnyse
  • Büyük bir başarI. Teşekkür ederim. Biz oyunseverleri çok mutlu ettin. Bir hayalim var.Resident Evil serisini Türkçe altyazılı oynamak
  • BU topic niye bu kadar az ilgi çekti ya, arkadaş o kadar emek vermiş, uğraşmış. Bence daha büyük bir ilgiyi hakediyor.UP!
  • elinize sağlık
  • Yama için emeğine eline sağlık dostum
  • Bugune kadar hl2 oynamamış ve orjinal orange box alanlar yaşadı. Keşke HL2 nin de adam gibi bir çevirisi olsaydı. Bir kaç tane var netde ama feci kötü.
    Bu arada çok sagol dostum , üretken insanlarımızın giderek çoğalması sevindirici.
  • Emeğine sağlık dostum.Şuan oynamıyorum ama ilerde oynamaya başlarsam Mutlaka deneyeceğim.Saygılar
  • Valve ye her zaman mail atıyorum umarım benim gibi mail atanlar da vardır ve sesimizi duyarlar şu Türkçe dil desteği konusunda. 2 gün önce adamlar TF2, Portal ve yanılmıyorsam EP2 için İspanyolca orjinal dil paketi eklediler ve oyunlar güncellemeye düştü.

Orjinal oyunlardaki en büyük sıkıntı oyunun çekirdek dosyalarının GCF kalıplarına sıkıştırılması ve düzeltme yapılamaması. Daha önceden çok uğraştım içine atmak için am olmadı. GCF dosyalarına müdahale edilemiyor ancak içindeki bütün dosyaları dışarıya çıkartabiliyoruz. Eğer bahsettiğiniz gibi dosyaları dışarıya atıp farklı bir klasöre kaydettikten sonra dil paketini gerekli yere kopyalayıp çalışıyorsa bunu ben de bir deneyeceğim. Eğer olursa diğerlerinde de aynısnı yapıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 29 Ocak 2008; 21:59:24 >
  • steam a geliyor türkçe dil desteği inşallah oyunada koyarlar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.