Şimdi Ara

Half-Life Episode 1 ve Episode 2 Artık Türkçe! (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
3
Favori
52.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni link için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.ekin -- 28 Ağustos 2015; 21:18:31 >
  • episode 2'nin dosyaları eksik değil mi?

hah, şimdi buldum

http://www.mediafire.com/download/2jncrtogytd/Half_Life_2_Episode_2_Two.zip

işin ilginci oyunceviri.com'da da link kırık. şans eseri mutagenic yani murat kardaş isimli arkadaşın yamasına forumdaki bi konuda denk geldim

-oyunu orjinal sürüm olmayanlar; "turkish" ibarelerini "english" yapmayı ihmal etmesinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi josrdr -- 29 Ağustos 2015; 2:32:33 >
  • episode 2 yi indirip bitireyim artık hep bir aksilik oldu bitirememiştim türkçe de harika olur
  • öncelikle emeğin için teşekkürler , bende uzun zamandır steam hesabımda tüm seri vardı. hl2 yi kaç defa bitirdiğimi bilmiyorum ve yama ile de sorunsuz bitirdim. fakat ep1 de altyazılar kısmen çıkıyor kısmen çıkmıyordu. ep2 de denedim yama atmadan sorunsuz altyazı ile oynamıştım. Gelelim ep1 deki soruna , zamanında kısmen çıktığı kadar altyazılarla bitirmiştim , senin yamanı görünce denemek istedim ve dosyaları gerekli yere attıktan sonra şimdi hiçbir şekilde altyazı gözükmüyor. tüm sayfaları okudum ama bir çözüm bulamadım o yüzden yazıyorum. oyunu sildim steam den dosyaları kaldır dedim fakat kaldırıldı demesine rağmen kaldırmıyor , kütüphanede yükle olarak gözüküyor fakat yükle dediğimde 1 saniyede yükledi olarak gözüküyor. çünkü hdd den dosyaları silmiyor. elimle sildim dosyadan bu sfer yükle dediğimde hata verdi , bende dosyaları tekrar kopyaladım oyun tekrar açıldı ama dediğim gibi altyazıyı bir türlü çözemedim. bunca yıl sonra yardım edebilen çıkarsa müteşekkir olurum :)

• dejavu15 D kullanıcısına yanıt
    eski kurduğun altyazı setup'ında büyük ihtimal uninstal seçeneği vardır, onu tekrar indirip uninstal yapmayı dene bence, olmazsa steam'den oyun özelliklerine girip yerel dosyalar sekmesinde oyun önbelleğinin bütünlüğünü doğrulama yapabilirsin, belki işe yarayabilir.

benim de ilk kurduğum türkçe yama seninkiyle aynı, çünkü bende de ep-1 de eksik altyazılar vardı ama o şekilde bitirdim ellemedim tekrar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanbektas

eski kurduğun altyazı setup'ında büyük ihtimal uninstal seçeneği vardır, onu tekrar indirip uninstal yapmayı dene bence, olmazsa steam'den oyun özelliklerine girip yerel dosyalar sekmesinde oyun önbelleğinin bütünlüğünü doğrulama yapabilirsin, belki işe yarayabilir.

benim de ilk kurduğum türkçe yama seninkiyle aynı, çünkü bende de ep-1 de eksik altyazılar vardı ama o şekilde bitirdim ellemedim tekrar.

eski kurduğum başka altyazı olmadı , oyuna ilk başladığımda eksik çıkıyordu bende konudaki yamayı uyguladım sadece fakat altyazılar komple gitti. dosya önbellek doğrulama yapmıştım bir işe yaramadı. source sdk 06 ve 07 de güncel , ikisi için 5 gb kurulum yaptım. konsoldan lang = turkish ( başını hatırlamıyorum şu an cc_ di sanırım ) denediğimde de olmadı maalesef. başka bir çözüm gelmiyor aklıma

• verdiğin indirme linkinden nasıl indireceğiz ben bulamadım
  • HL2 EP 1 için eksik altyazı sorunu genelde konsoldan cc_lang TURKISH (ya da turkish) diye yazdıktan sonra düzeliyor.
    Steam Türkçe, altyazı attıktan sonra bende de eksik yazılar oldu fakat dediğim kodu yazdıktan sonra sorun düzeldi.
  • Bilader ben linki bulamadım nerde?
  • Episode Two'nun yamasına ihtiyacım var.Elinde olan biri uploadlayabilir mi?
  • 2020. 2. çeyrekten selamlar. link güncelleme imkanınız mevcut mudur ?
  • linki güncellermisiniz ?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.