ben bu ülke için roket, füze, silah üretecektim. beni bazıları ön elemeye bile almadılar. şimdi uluslararası bir şirketten kabul aldım. beni buna siz ittiniz hakkım helal değil |
hakkım helal değil

-
-
Açıklandı mı ki çoğu halen bekliyor diye biliyorum
Çünkü yeni şirketlere mail atmadan önce kendimi durdurup dur daha bu büyük yerler (savunma dışında da var) açıklanmadı diyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 22 Nisan 2025; 12:50:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen 2. Sınıf değil misin. Çok umutlanma 2de büyük yerler almaz torpil yoksa. Orta ölçekli şirketlere başvur teknopark vs. Hangi şehirdesin bir de istanbul ankaradır inşallah
Evet Ankaradayım, Hacettepe teknokentten 5 6 yere atmama rağmen ses çıkmadığı için öbürlerini araştıracam bu hafta, savunmada da 2 alan şirketler görünce sırf onlara odaklanıp başvurdum da bilmiyorum olasılık ne kadar.
Aselsan tusaş havelsan beni ön elemeye bile almadı :D
Sen kacsin
Başarılar dilerim dostum en iyisini yaptın
3
Yediremiyorum usta emek verdiğimiz yerlere sürekli 101 masasında olan dayısı mv olan elemanları aldılar yazık günah lan bu ülkeue
2.sınıf yazında staj yapmak mantıklı mı hocam? 3.sınıfı beklemeye gerek var mı? 2 yazında staj yaparsak 3.sınıfta daha iyi yerlere başvurabilirim diye düşünüyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yapabiliyorsan yap boş geçirmediğin her dönem iyidir
Doğru düşünüyorsun.
-
Böyle gelmiş böyle de geçer bu işler trde. Yurt dışında senin bireysel değerini bilen bir firmayla umarım her şey çok güzel olur senin için.
Bu a..ına kodugumun hayatinda yaşamadık surunduk
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün gördüm linkedlnde paylaşan vardıquote:
Orijinalden alıntı: Leopard76
Açıklandı mı ki çoğu halen bekliyor diye biliyorum
Çünkü yeni şirketlere mail atmadan önce kendimi durdurup dur daha bu büyük yerler (savunma dışında da var) açıklanmadı diyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
cimere bildirildi
-
Tr gerçekleriyle bir gencimiz daha yeni tanışıp isyan ediyor, klasik
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bana savunma sanayisindeki ik ları bul bizzat yüzlerine söyleyeceğim hakkım helal değil diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- 60 bin sıralama ile alan bölümler sayısal
- türk alman üniversitesi yorumları
- diş hekimliği yatay geçiş
- 95 tyt 65 ayt kaç bin
- ayt edebiyat konuları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X