Kolay deniyor da son dakika taklaya gelmeyeyim. Bu konuyu açtım da hata verdi. Tekrar açalım bakalım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ehliyet E-Sınav Taktik?

-
-
Hocam çıkmış çözmek yeterli biraz da sayısal olarak gıcık şeylere bakın araçlara göre şehir içi ve dışı hız sınırı reflektör mesafesi ilk yardımdaki sayılı şeyler felan geçilir çok rahat
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
90 aldım beni geçersen 50tl geçemezsen bana 50tl anlaştık mı
-
Hocam yksde ilk 100e (50ye? 30a?) girip ehliyet sınavından kalsanız ne gülerdim
Sınavı geçmek değil de biraz geçiş üstünlüklerini falan öğrenirseniz güzel olur trafikte tilt olma ihtimalimizi milletçe azaltmak gayesiyle
-
Oha yaralı pandaya tavsiye veriyorum çok ilginç bir his
Youtubeda çıkmış soruların videolarını izlemeniz yeterli olacaktır. Saygılar
-
1 sb + deneme yeterli olur hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynısının 92 li versiyonunu teklif ediyorum
çıkmışlar
-
Aynısının 94 lü versiyonunu teklif ediyorum
-
VAAAR MI ARTTIRAN
-
Ben hiç sağlık sorularına bakmadığımdan 87 almıştım maalesef sizin skorunuzun altında kaldım
-
Abi herkes 90+
ee ben verdikleri kitabı responsible bir citizen olarak okudum, önemli. kolay olmadı 94 almak
-
Trafik isaretleri
Ilk yardim
Arkadaslarin dedigi goze carpan sayilar
Gecis ustunlugu
Kavsaklar cok onemli
Basarilar dilerim. Sinavi gectikten sonra bilimum direksiyon dersi yt videolarina
"Kazanip da izlemesi guzelmis" yazabilmeniz icin saydiklarima dikkat edin.
Son 1 saat çıkmış çözdüm ve yt den çıkmış sorular videosu izledim 76
Debriyaj fren gazın yerini bilmiyordum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarveyinStajyeri -- 10 Eylül 2022; 22:39:47 >
youtube dan 3 video izledim. 76 ile geçtim. ama araba-trafik bilgim var. bi de motor dersine özellikle çalıştım. anca xd
-
ben de çok az çalıştım ama o kadar az çalışmayla NK. da geçilmez. sana sorular öyle denk gelmiş. herkese farklı tarzda sorular çıkıyor. yani girecek arkadaşlar bu yoruma çok güvenmesinler derim. en azından 4 saat çalışın
-
hocam yks forumuna yks hariç konu açtığınız için hesabınız engellemecek bilginiz olsun. sizin gibi forum bağımlısını üzer xd benim engelim yeni kalktı
-
Meh
Bakalım. Şu ana kadar olmadı.
Forumda konu eksiği var. Yeni konu az.
TYT-AYT Konu Dışı olsun. Konuyu oraya açalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Oha yaralı pandaya tavsiye veriyorum çok ilginç bir his Youtubeda çıkmış soruların videolarını izlemeniz yeterli olacaktır. Saygılar |
Benzer içerikler
- tyt ayt matematik ortak konular
- animonik kaçak izle
- 2019 yks zor muydu
- pkob fasikül
- acilde pratisyen hekim maaşı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X