Şimdi Ara

Hakan neden suç duyurusunda bulunmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli arkadaşlarım haberler çıktı hakanın babasının röportaj verdi şimdi çıkmış herkes gökhanı suçluyor. peki neden o olaydan sonra hakan veya ömer çıkıp suç duyurusunda bulunmadı? yoksa bu sefer başımıza sıkar diye mi korktular? hadi onlar suç duyurusunda bulunmadı babası neden suç duyurusunda bulunmadı? sizin çocuğunuza veya kardeşinize biri bırak silah çekmeyi 2 tokat atsa onu yapan kişiye neler neler yaparsınız ben şahsen bir yerlerinden kan alırım. hakanın babası neden hiç bir girişimde bulunmuyor? yoksa gökhan onu da mı tedit etti. veya aradan 1 yıl geçti geldi burada gazeteye röportaj veriyor adam her şeyi anlattı şimdi hala hukuki olarak bir girişim yok olsa bomba gibi gündeme düşerdi. bu adam daha neyi bekliyor? hadi tüm bu silah çekme olayları gerçek diyelim takım arkadaşları niye gökhana hiç bir tepki koymuyor. ben Beşiktaşta futbolcu olsam ve bunları duysam gökhanla tüm ilişkiyi keser gerekirse takımımla sözleşmemi feshederim. bilic takım içi disipline çok önem veren bir teknik direktör sezer-toraman olayından sonra takımın huzurunu bozuyor diye bir daha kadroya almadı veya yönetim de oyuncu transfer ederken oyuncunun huyuna da çok önem gösteriyor hatta fikret orman karakteri bozuk diye ben arfa yı almadık daha düzgün biri olduğu için sosayı aldık dedi. bunlara bu kadar önem veren kişiler gökhan töre için bu kadar uğraşır mı hiç?

en son olarak da Beşiktaşlı kardeşlerim bir gökhan olayı oldu diğer takım taraftarları kaç tane konu açtı yok emreye olsa ne olurdu yok meloya olsa ne olurdu siz niye hiç kendi oyuncunuzu bu kadar savunmaktan acizsiniz bir tane gökhanı savunan bir konu yok. adamlar meloya tapıyor adam gibi adam diyor biz gelmişiz ya doğruysa, doğru gibi duruyor gibi cümleler kuruyoruz bunlar da diğer taraftarlara daha çok güven veriyor. ben bu haberlerin hiç birine inamıyorum ve size de OYUNA GELMEYİN çağrısında bulunuyorum. bu oyunların neden şimdi oynandığını herkes biliyor bilmeyen lig tablosuna baksın

• Olay kız meselesiymiş hacı
    söylenenler doğruysa allah korusun gökhan çekip vursa bile. gökhan'a yaptıkları ağır tahriğe girer.
  • Alıntıdır.

"basın milli oyuncu hakkında yalan haber yapamazmış. yüzde 100 doğru habermiş.

basın dediğiniz şanlı türk ordusunu, kahraman mehmetçiği medya maymunu etmiş. hakan'ı, gökhan'ı ne yapmaz.

bence olayın aslını bilmeden yazılan, çizilen her şey iki çocuğa da zarar veriyor. ortada ciddi tutarsızlıklar ve çelişkiler var. daha önemlisi bu iki çocuktan daha önemli konular var memleket gündeminde.

illa benim gözümü, tv, magazin, vicdansızlığa varacak derecede fanatiklik, dedikodu vs. kör etti diyorsanız. mesai bitmeden önceki, en kıymetsiz vaktimi sizin devrelerinizi yakmak için harcayayım;

iddia edilen : gökhan töre, hakan çalhanoğlunun odasını 6 ay önce bastı. silah gösterdi.

1) nasıl anlatılıyor öyle oldu böyle oldu diye? gören duyan bilen var mı, yok? iddia edildi, söylendi, duyuldu haberciliği. tek açıklama zeki önder özen'in açıklaması, o da diyor ki "olayın farklı boyutları var ben gökhan ile konuştum. sanıldığı gibi değil" yani konu bir şekilde sümenaltı ediliyor. kimse detayına girmiyor. ne hakan, ne gökhan, ne de terim.
    2) sahi fatih terim'in işi nedir? neden çıkıp bir açıklama yapmaz?
    3) silah göstermek nedir? bak silahım ne güzel mi dedi? silah mı çekti? birine silah doğrultup, tehdit etmenin adli cezası vardır? ortada açılan ne mahkeme var? ne başka bir şey? ne iş? hakan güvenliğinden endişe ediyormuş? tatlı çocukmuş. 6 ay sonra tatlılığı başına vurmuş. babanın da aklı başına gelmiş.
    4) sahi, milli takım kampına silah nasıl girdi? xray'lerden nasıl geçti? silahı kim temin etti? silah bir tabancı mı? yoksa bıçak mı?
    5) hakan olayın olduğu gün, neden basım açıklaması yapıp, bir daha böyle bir olay olursa milli takım kampına katılmayacağını bildirmemiş de bugünü beklemiş?
    6) hakan'ın babacığı, bahsi geçen açıklamaların yarısında sakat diyor, yarısında gökhan'dan korkuyor diyor. güya."
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

Olay kız meselesiymiş hacı
    söylenenler doğruysa allah korusun gökhan çekip vursa bile. gökhan'a yaptıkları ağır tahriğe girer.

ben inanmıyorum konu ne olursa olsun silah çekme gibi bir şeye tepkisiz kalınmaz mümkün değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

Olay kız meselesiymiş hacı

Aynen cinayet işlese Gökhan tahrikten serbest kalır.
  • Bence Gökhan şaka yapmak için Ömer'le Hakan'ın odasına boncuk tabancasıyla gitti.Ömer'le Hakan'da ciddiye aldı korktu.Çocuk aklı işte.
  • Bende inanmıyorum, olaylar tamamen algı operasyonu. Biz gazetede yıllarca neler okuduk, bu haberler sırf birinci olduk o kahrolası kırmızı kart verilmedi diye olmuyorsa neyim.

Allah aşkına bu gibi olaylar diğer takımların başına geliyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gökhan güzel oynayip gol asist falan yaparsa siz o zaman izleyin terim i. Ne şiş yansın ne kebap sus pus oturur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicnouma

Gökhan güzel oynayip gol asist falan yaparsa siz o zaman izleyin terim i. Ne şiş yansın ne kebap sus pus oturur

Bugün basın toplantısı var. Muhtemelen bu konuya da değinir.
  • Olay gerçekleşmiş Töre Hakan ve Ömer'den özür dilemiş ama kabul etmemişler. Bunları açıklayan da Fatih Terim, elimde sakat çok birde sizin haberleriniz yüzünden Töre diye bir oyuncu kalmadı morali çok bozuk diyor basına saydırıyor. Demek ki burada haber yalan diye ısrar edenler haksız çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Olay gerçekleşmiş Töre Hakan ve Ömer'den özür dilemiş ama kabul etmemişler. Bunları açıklayan da Fatih Terim, elimde sakat çok birde sizin haberleriniz yüzünden Töre diye bir oyuncu kalmadı morali çok bozuk diyor basına saydırıyor. Demek ki burada haber yalan diye ısrar edenler haksız çıktı.

Eee sen mi haklı çıktın? Gökhan Töre diye bir oyuncu kalmadı cümlesini Gökhan'ın içinde bulunduğu ruhsal çöküntüyü anlatmak için söyledi, ki sen de belirtmişsin bunu. Konu başlığında sorulan soru hâlâ geçerli. Fatih Terim neden bu kadar bekledi sorusu hâlâ geçerli. Ortada yanlış davranışlar içerisinde bulunan genç insanlar ve bu olayın yönetimini gerçekleştiremeyen idari sorumlular var. Güzel ahlâkın emsali avatarınla adaletin temsilcisi rolü taslayabileceğin bir şey yok yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeTaXs

quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Olay gerçekleşmiş Töre Hakan ve Ömer'den özür dilemiş ama kabul etmemişler. Bunları açıklayan da Fatih Terim, elimde sakat çok birde sizin haberleriniz yüzünden Töre diye bir oyuncu kalmadı morali çok bozuk diyor basına saydırıyor. Demek ki burada haber yalan diye ısrar edenler haksız çıktı.

Eee sen mi haklı çıktın? Gökhan Töre diye bir oyuncu kalmadı cümlesini Gökhan'ın içinde bulunduğu ruhsal çöküntüyü anlatmak için söyledi, ki sen de belirtmişsin bunu. Konu başlığında sorulan soru hâlâ geçerli. Fatih Terim neden bu kadar bekledi sorusu hâlâ geçerli. Ortada yanlış davranışlar içerisinde bulunan genç insanlar ve bu olayın yönetimini gerçekleştiremeyen idari sorumlular var. Güzel ahlâkın emsali avatarınla adaletin temsilcisi rolü taslayabileceğin bir şey yok yani.

Bunu bana sen mi söylüyorsun ? Geçeceksin o işleri, benim burada yazdığım ama senin sildiğin mesajları iyi bildiğin için bu mesajı yazdım, o mesajlarda haklı çıktım ve bu mesajı yazdım zoruna gitti sanırım. Hepiniz burada haberler yalandır, medya üzerimize oynuyor diye mesaj atarken kalkım adamın babası yalan mı söyleyecek dedim hepiniz kafanızda haberin yalan olmasını umarak varsayımlarda bulundunuz. Senin beni burada avatarımla sorgulama hakkında yok istediğim avatarı koyarım, mesajıda kurallar sınırında yazarım ama senin gibi yöneticiler gelir siler. Şimdi bunu da silersin sen. Töre Beşiktaş'ta ne yapmış etmiş, oynatmış mı oynatmamış mı beni alakadar etmez, kulübünüzde ister ceza verir ister arkasında durur yine beni ilgilendirmez beni milli takım bağlar, bende yorumlarımı ona göre yaparım.

• Ben de milletin kız arkadaşına sarkan ahlaksız oyuncu istemiyorum milli takımda rahatsız oluyorum.Hadi bakalım
  • amaç ortalığı karıştırmak ödlek herifler adam gibi gelip maçını yapacak hep aynı şeyi anlatmaya gerek yok boş laf bunların söyledikleri hakanda ömerde çöp adamlar bırakın gelmesinler koskoca milli takım bunlara mı kaldı sabri reyiz boşta hem
  • Milli takımda bende ahlaksiz, tacizci, ırkçı futbolcu istemiyorum hadi bakalım.

• Tacizci olduğu ortaya çıkacağı için bulunmadı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.