Şimdi Ara

Boşanma ve iftiralar yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
3
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roberto5000 -- 22 Nisan 2024; 21:39:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oha, geçmiş olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yıllık sevgililik döneminde nasıl gerçek yüzünü göremedin
    Ben iki senede nasıl bir yılan olduğunu anladım bastım tekmeyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canına defalarca kez kasteden birine gidip suç duyurusunda niye bulunmadınız başta?

Onlar hemen boşanma davası açmış. Siz onlardan önce açsaydınız kanıtlarla beraber, onlar kanıt sunmak zorunda kalacaktı.

Şimdi siz kanıt sunmak zorunda kalıyorsunuz çünkü söylediğinize göre iftiraları sıralamışlar davayı açarken.

Yapacak şey şu; avukatınızdan bütün delillerle beraber canınıza kastedildiğine dair dava açılmasını talep etmeniz. Boşanma davasını onlar açtıysa, siz de bunu yapacaksınız madem elinizde videolar var.

O kısmı da davaya ekleyebiliyorlardır belki de bilmiyorum bu konuyu avukatınız net bir şekilde biliyordur.

Söylediklerinize göre karşı tarafın haklı olma gibi bir durumu yok, kanıtlardan dolayı.

• 10 senelik evlilik sonrası kadın evden çocuklar ve eşyaları da alıp kaçmıştı.
    İstediği gibi anlaşmalı boşandık. Son anda şüpheli hareketleri dikkatimi çekince mahlrme müdürlerinin verdikleri akıl ile kararı bozdum .

Dava çekişmeli hale gelince kadın 6284 isimli silahı kullanmaya başladı.
    Baktım beni içeri attıracak 45 yıldır yaşadığım şehri terkedip bir Anadolu köyüne yerleştim.
    Çekişmeli dava ise “Evden kaçan kadına noterden ihtarat çekilmeden dava açıldığı için” red edildi.

Şu an fiilen bitmiş bir evlilik var.
    Bu defa da kadın senede bir “Ne olur anlaşmalı boşanalım, nafaka bile istemiyorum” mesajları atıyor. Hatta Rusya’ nın bilmem kaç numaralı mahkemesinden sözde bana ihtarat gönderildiğine dair evrak fotoğrafları atmıştı en son. Kesinlikle muhatap olmuyorum.
    Çocuklarının dediğine göre fabrika müdürü olmuş her ay Avrupa’ ya gidiyormuş.

Yüzünü şeytan görsün !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 21 Nisan 2024; 18:12:16 >

• Size esiniz bir bayan olarak el kaldiriyorsa o dakika onu bosayin. Daha yeni evlisin ustelik, buna kesinlikle boyun egip duzelir diye beklemeyin. Konusahibi arkadas bana kalirsa esinin hayatinda biri var bunu arastir. Er gec ortaya cikar zaten. Sana saygisi yok, gec kalmadan bosaniyorsun. Bu tur kadinlardan uzak durun. Davanin pesini birakma karsi tazminat davasi acip onlari bezdir. Onunla kesinlikle ayni sehirde yasama mumkunse orayi terket.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yargılamayız hocam tabi ki ne demek.

Ancak iş çok fazla ileri gitmiş, yani çirkeflik değil artık bu iş canınızdan olma noktasına varmış.

Siz en hızlı şekilde avukat aracılığıyla, kanıtlarla beraber bu işten tek seferde kurtulmaya bakın.

Yumuşak yüz göstermeyin ve net olun. Zaten kararlı olursanız hakim de, eşiniz ve ailesi de durumu daha fazla zorlamanın anlamı olmayacağını bilecektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİR GARİP BOŞANMA SÜRECİ
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Olan olmuş uzun uzun yazmak istemiyorum, çok sıkıntılı bir durum bu, attığın adımlar alacağın kararlar üzerinde detaylı düşünmelisin.

Ben senin yerinde böyle durumda olsaydım direk Oğuz hocamla iletişime geçerdim.

Avukat mahkeme konusunda iyi network oluşturdular yardımcı olacaklardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Teddy_ -- 21 Nisan 2024; 19:34:18 >

• Konuya gelirsek aklı başındaki hiçbir erkek bu devirde evlenmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Teddy_ -- 21 Nisan 2024; 19:24:32 >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Ula daha bikaç gün önce anaynın düşkünlüğü canına taq ettiği için istanbuldan kaçıp anadolunun şirin bir kasabasına kaçtığını yazmıştın. Şincik ise karının şerrinden hapse girmemek için anadolunun şirin bir kasabasına kaçtığını yazıyon..Artıkım bi karar versen diom...

• 4 senede birçok şeyi yaşamış ve birbirinize alışmışsınz.. bunu evliliğe bağlayınca kadının nefsiyle beraber gerçek yüzü açığa çıktı ve maske düştü...

• dekareme kullanıcısına yanıt

sanki durum öyle gözüküyor

• roberto5000 R kullanıcısına yanıt

Nefs haram şeyi ister; 4 senelik ilişki tam da nefsin istediği şey. Helal yolu yani evlenmeyi istemez, boyunduruk altına girmeyi asla istemez. 4 sene boyunca nefsten dolayı aşkım cicim zamanlarıydı ama iş ciddiye binip helal yoldan yaşamaya gelince artık onun nefsinin senden bir çıkarı, faydası ve sana ihtiyacı kalmadı... Tüm maskeler düştü ve hakiki karakteri ortaya çıktı...

• dekareme kullanıcısına yanıt

Çekmeköy’ den alıp Dudullu’ daki eve getirdiğim kiralık arkadaşla sohbet ederken birden kapının kilidine anahtar sokulup açmaya çalışıldığını farkettim.

”Kim o!?” dediğimde anam ses verdi:

”Ana müsait değilim” dedim ve ses kesildi.

Bu arada arkadaşa anlattığım hayat hikayem ağır gelmiş olacak bana “2’ inciyi yapmayacak mısın?” diye sordu.

”Valla seninle sohbet daha tatlı !” dedim.

2 saat sonra arkadaşı evine bırakmak için otoparka indiğimizde anamın o soğuk ve yağışlı havada çardakta beklediğini gördüm ama görmezlikten geldim.

Arabaya binip otoparktan çıkmak üzere manevra yaptığımda anam hızlı adımlarla arabanın yanına gelip arkadaşı görmeye çalışınca mecburen arkadaşa “Anam panik atak hastası, merak etmiş.. i demek zorunda kaldım.

Ardından İstanbul’ u terk ettim…

• Ailem evlilik baskısı yaparken o sırada benim okuduğum konu...

Böyle başladım okumaya:

Böyle bitirdim:

Bu arada geçmiş olsun. Umarım maddi, manevi bir zarara uğramazsınız.

• Ben hiç tanımadığım bir insanla 2 dakika konuşsam o insanı tanırım. Sen 4 yılda eşini nasıl tanıyamadın ilginç. Hayatın kaymış, şimdi ses kaydı, kamera kaydı peşindesin. 4 yıl önce aklın nerdeydi, aşk tutulması gibi bir şey mi oldu. Yeterince çirkinleşmişsiniz. Bu aşamadan sonra avukatlar aracılığı ile anlaşmalı olarak boşanın daha fazla kendinizi yıpratmayın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.